Къде в Пловдив??? - 81

• 33 748
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
В Южен има поне три Били. Коя от тях?

# 76
  • ПЛОВДИВ
В Южен има поне три Били. Коя от тях?
Сега се сетих, че гугъл има вече функция по посочен адрес и направление ти показва маршрута на градския транспорт по зададените координати.

# 77
Под Билата на Южен визирате тази срещу Ноте ди Вино ли? От там няма с какво да се стигне до МОЛ Плаза, трябва да отидете на спирката срещу Кметството (срещу Тромпета) и от там да се качите на автобус 24.
Ако визирате новата Била до Пепко (срещу Старческия дом), от там също няма с какво. Трябва да отидете на бул. Никола Вапцаров и отново с автобус 24 да стигнете до МОЛ- а.

# 78
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря врътки за готварска печка Фагор? Изтрили са се означенията за копчетата за градусите, часовника и на фурната.

Или поне ринговете на копчетата (не знам как всъщност се водят).
Може да проверите и в м-н Хривас в Тракия - невъзможни за откриване копчалъци сме намирали там

# 79
Трябва да купя слънцезащитни кремове за 4 човека - бихте ли препоръчали някоя аптека с по-добри цени за тези продукти?
От Санита си поръчах слънцезащита.

# 80
Под Билата на Южен визирате тази срещу Ноте ди Вино ли? От там няма с какво да се стигне до МОЛ Плаза, трябва да отидете на спирката срещу Кметството (срещу Тромпета) и от там да се качите на автобус 24.
Билата срещу Ноте ди вино, Кметството кое - общината  в район южен ли?

# 81
Да. Спирката е точно срещу Общината, от страната на Кауфланд. Simple Smile

# 82
Магазинът за пердета на Сточна гара срещу Бибтекс си работи.

# 83
  • Варна, Пловдив
Момичета, къде из центъра има сувенирчета на добра цена, да са и хубави за символичен подарък на американци? Сестра ми късно се сеща и само днес и утре може да потърси,  гледала магнити но по 4лв, а и трябват 15бр и с тази цена си става сума. Благодаря много

# 84
  • Пловдив
На Пешеходния мост има поне два магазина за сувенири и един до градинката на Джумаята  в посока Стария град.

# 85
Здравейте, има ли лунапарк в Пловдив,освен Мол Плаза ? Интересуват ме блъскащи се колички?

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 16:39 от slan4ize_76

# 86
  • Пловдив
Последно на Гребната гледах май...

# 87
Здравейте!
Може ли да ме ориентирате как да стигна от ЖП гарата до КАТ?
Видях, че автобус 113 отива до там? КАТ близо ли е до спирката?
Имате ли някаква представа горе-долу колко би ми струвало да ида с такси?

Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 15:56 от 0бичана

# 88
  • Пловдив
113, да...май и 222.
С такси незнам точно, но ще е над 5лв.

# 89
  • Пловдив
222 спира на Нова сграда на ПУ - последна спирка. Преди това - на езиковите гимназии.

Общи условия

Активация на акаунт