Къде в Пловдив??? - 81

• 33 855
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Често и аз ходя в Турция.Последната година само от там взимам-чакаме да се оправят.

# 391
Кое е турското мазило? Одрин ни е честа спирка за шопинг туризъм. Споделете.

# 392
  • Пловдив
едното е siroksil , за другото трябва да проверя.
Гръцко имаме- Loceryl
и едно немско-gehwol-спрей и лак

# 393

За ресторантчето - препоръчвам Рибарника. Не сме ходили обаче толкова късно вечер и не знам колко е осветено в градината.

В Рибарника е нещо страшно с комарите. Миналата седмица ни изядоха.

# 394
  • Пловдив
Моля, препоръчайте фирма за основно почистване, след наематели мундари и саниране на блока. Апартамента е празен иначе, но е много занемарено.
Да си побутна въпроса! Спешно ми е!

# 395
  • Пловдив
Виждала съм реклами на https://officemastercare.bg. Чувала съм добри отзиви за тях, но не съм им ползвала услугите, така че не знам как работят.

# 396
  • Пловдив
Моля, препоръчайте фирма за основно почистване, след наематели мундари и саниране на блока. Апартамента е празен иначе, но е много занемарено.

=68.ARBJxxaBwjUEV1PrarZ0ylq4lobMOvkWbAXUmvsPXTi1tAxf4jDauowsOOMz … YNOcPMml5tnarvNfA
Това е фирма на мой познат, но не съм ги ползвала  Peace

# 397
  • Пловдив
Професионално почистване Heaven. Ползвах ги зимата, сега пак ще ги извикам да ми изчистят основно. Пускат ваучери в Грабо, така ги намерих, но за след ремонт трябва да се уговориш задължително.

# 398

За ресторантчето - препоръчвам Рибарника. Не сме ходили обаче толкова късно вечер и не знам колко е осветено в градината.
Бяхме веднъж на рибарника вечер и беше доста осветено и комарите буквално ни изядоха . Ако може друго предложение .

# 399
  • Пловдив
Здравейте.Къде се намира циганския кореком-улица за ориентир

# 400
Трябва ми куфар за багаж. От къде да разгледам, може и онлайн. В момента дали сте виждали да има намаления на такива?

# 401
  • до най-прекрасния мъж
Кореком или Мол? За Кореком не се сещам.

# 402
  • Пловдив
В Изгрев с/у Хаджията Груев

# 403
  • до най-прекрасния мъж
В Изгрев с/у Хаджията Груев
И аз за там се сетих, но там май му казват Мол, затова попитах. Може и да греша.

# 404
Това намерих в интернет като инфо за циганския кореком

"Циганският кореком
Корекомите в Пловдив бяха няколко, но „циганския” си беше ориентир за всеки, който имаше някаква работа на бул. „Шести септември”. Сега на негово място се помещава турски ресторант, но старите пловдивчани продължават да го посочват като отправна точка, припомняйки времената, когато дънки се продаваха само в корекома."

Турския ресторант Антик е на бул."Шести септември"216   

Общи условия

Активация на акаунт