Къде в Пловдив??? - 81

• 33 782
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • о`майна лунна нощ е
Издаваха ги на втория етаж в НАП. Взимате си бележка с номер от автомата за обслужване и става много бързо, ако не се е събрала опашка за нещо.

# 616
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми казали производители на входни блиндирани врати, които да изработват по поръчка.
Диадорс правят блиндирани врати по поръчка, но се чака най малко 2месеца. Имат магазин на Васил Априлов, след кръстовището с Пещерско, посока МУ. Май имат и втори магазин в Тракия. Потърсете им сайта.

# 617
  • тук-там
Здравейте. Таксита, които да побират 6-ма пътници? Има ли такова чудо в Пловдив?

# 618
  • о`майна лунна нощ е
Да, виждала съм на някои автомобили отбелязване, че са 6+1. Като звъните за заявка, кажете на диспечера. Не помня фирмите, чиито автомобили видях, за да кажа веднага номера.

# 619
Здравейте. Таксита, които да побират 6-ма пътници? Има ли такова чудо в Пловдив?

Обаждате се на диспечер и питате. Ако няма - поръчвате две коли, но ще ви излезе двойно.

# 620
Знам, че има раздел за лекари специалисти, но ще попитам тук с надеждата, че повече потребители от Пловдив ще го видят: бихте ли ми препоръчали ортопед, става въпрос за диагностициране на сколиоза? Т.е. важно ми е да е специалист който се занимава с гръбначни изкривявания, има опит в диагностицирането им.

# 621
Д-р Янакиев, Медлайн,направление за ортопед.  Доц. Спасов,спортен диспансер, направление за физиотерапия.

# 622
  • Пловдив
Знам, че има раздел за лекари специалисти, но ще попитам тук с надеждата, че повече потребители от Пловдив ще го видят: бихте ли ми препоръчали ортопед, става въпрос за диагностициране на сколиоза? Т.е. важно ми е да е специалист който се занимава с гръбначни изкривявания, има опит в диагностицирането им.
Д-р Стоян Арнаудов, но ако градусите са над 20 посетете специалист в София, погледнете тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1134056

# 623
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, искам да си поръчам една чанта от сайта everything5pounds, но ми трябва някой които прави общи поръчки тук за Пловдив, да ме насочите към някой?

# 624
Ето тази дама потърсете във фейсбук и й пишете Simple Smile

# 625
  • Пловдив
Благодаря, но то ще ми излезе по-изгодно да си направя сама поръчката

# 626
Вие преценяте. От сайта има мисля че 4 паунда доставка до англ. адрес. Като се сметне, не си заслужава за един чифт обувки или за една чанта, защото ти излиза на двойна цена с тази доставка.
Аз за това този сайт го избягвам, просто за един артикул се обезсмисля поръчката.

# 627
Здравейте, запитването ми е към към дамите от Пловдив, знаете ли магазин за турски дрехи за деца и мами в Пловдив? 

# 628
То един ли да е Simple Smile
Като почнеш пешеходния мост, руския пазар, форума в тракия, илиенци, подлеза на гарата... Сигурно и другаде има, ама там основно турско и китайско.

# 629
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря качествени кожени якета?

Общи условия

Активация на акаунт