Къде в Пловдив??? - 81

• 33 797
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали добър зъболекар

# 601
  • Близко съм
Д-р Кирчева,взима скъпо, но си заслужава!

# 602
  • в сбъднатите мечти
Здравейте,да ми препоръчате добър сервиз за телефони около Руски.
На самия бул. "Руски", срещу Търговската гимназия, казва се "Радиоком".

# 603
Здравейте,да ми препоръчате добър сервиз за телефони около Руски.

На Авксентий Велешки, като подминеш Дом Борис Христов в посока сточна гара, в първата кооперация, веднага след магазинчето за кафе. Добре работи човека и не взема скъпо.

# 604
  • Близко съм
Здравейте, отново съм аз с въпроса за Кръщенката, да ви попитам къде мога да намеря дълга официална рокля все пак ще кръщавам, но да е такава че и след това да си я нося и за не е много от скъпите, и другото, което е над колко грама трябва да е златното синджирче горе долу да прилича?

# 605
  • Пловдив
За рокля вижте в Дика.
За златото мисля,  че е по лична преценка -  за очакванията на родителите и вашите лични  възможности. 

# 606
В Дафне има много приятни дълги рокли. В момента май още имат и намаления.

# 607

Д-р Деница Шумкова, срещу военна болница.

# 608
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате добър гримьор и фризьор, по възможност да са на едно място и с нормални цени в Тракия? А и да работят в неделя Simple Smile
Благодаря.

# 609
  • Пловдив
Здравейте,искам да купя на дъщеря ми електрическа тротонетка,но със седлака,знаете ли къде мога да намеря?

От КАТ искат да ги глобяват и забраняват.. докато не се изясни не бих Simple Smile
Да  , и аз чух нещо такова,но аз го искам да си го кара в затворен комплекс,така че все още съм в търсене.
Благодаря!

# 610
  • Пловдив
За мен най-добрия стоматолог в града е д-р Мая Михайлова.Препоръчвам я с две ръце!

# 611
Здравейте. Къде точно се издава ПИК за електронните услуги на НАП и каква е процедурата?

# 612
Здравейте. Къде точно се издава ПИК за електронните услуги на НАП и каква е процедурата?
На Скопие в НАП.
Попълваш заявлвние и ти дават пликче с пик.

# 613
Да допълня, че става само лично или с нотариално заверено пълномощно, в което изрично е посочено получаване на ПИК от НАП.

# 614
Благодаря ви 💐

Общи условия

Активация на акаунт