Къде в Пловдив??? - 81

• 33 821
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Някъде по Асеновградско шосе казваха,че имало,внос велосипеди от Германия. Отдавна беше.

# 586
Също съм виждала магазин и на кръстовището на ул.Победа и Полк.Сава Муткуров в Кършияка.
Тези са нови само Simple Smile нашите всички са от там Simple Smile

Разгледай в олх, излизат частни обяви и магазини с по няколко колела също.

# 587
Знаете ли къде да намеря пиле Дюк?
На старите му места откривам пиле Росо. Дали е същото или опитват да заблудят?
Мисля, че Дюк се прекръсти на Росо.

# 588
Къде продават капачки за бирени бутилки? В м-на на Стъкларския завод дали ще има?

# 589
Здравейте. Някой има ли представа къде мога да намеря кученцето от Пес патрул Тракър... онова, което прилича на лесничей Smile ? Имаме няколко от тях вече и сега се е закучил за това и сме обещали ако слуша на градината да му угодим... обаче ги намираме супер трудно, особено тези по-редките... Ще съм много благодарна! Hands Thumbsup

# 590
  • Пловдив
Здравейте, може ли препоръки за фирма за поръчка на кухня Simple Smile

# 591
Здравейте, може ли препоръки за фирма за поръчка на кухня Simple Smile
"Диалог"

# 592
  • близо под тепетата
Знаете ли къде да намеря пиле Дюк?
На старите му места откривам пиле Росо. Дали е същото или опитват да заблудят?
Мисля, че Дюк се прекръсти на Росо.

Росо е на пазара от над 10 години.
Производителят е един и същи (за БГ пазар е СВС 98 ЕООД), затова и опаковката и вида са еднакви Wink

# 593
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте. Някой има ли представа къде мога да намеря кученцето от Пес патрул Тракър... онова, което прилича на лесничей ===

Пес патрул имаше в Комсет /на Билата до МакДоналдс и Шел/. Дали обаче е налично точно това куче - не знам. Скоро търсих по друг повод, но цените ме отказаха.

# 594
  • Пловдив
Къде продават капачки за бирени бутилки? В м-на на Стъкларския завод дали ще има?

Практикер и Хоуммакс, колкото и невероятно да ви се струва - при аксесоарите за вино

# 595
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за пиле Дюк. Купувам го от всички места, които сте споменали, но вече не го намирам там. Намирам Росо, изглеждащо по същия начин и на същата фирма. Затова питам дали някой знае какво е ставало това лято с марката, че от май месец не съм купувала 😉

# 596
Последните няколко месеца на опаковката пишеше пиле Duc става Roso. Днес взех от Лидл вече пише само Roso.

# 597
  • Пловдив
Здравейте,искам да купя на дъщеря ми електрическа тротонетка,но със седлака,знаете ли къде мога да намеря?

# 598
Здравейте,да ми препоръчате добър сервиз за телефони около Руски.

# 599
Здравейте,искам да купя на дъщеря ми електрическа тротонетка,но със седлака,знаете ли къде мога да намеря?

От КАТ искат да ги глобяват и забраняват.. докато не се изясни не бих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт