Какво направих днес за себе си? - 5

• 43 911
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Пренебрегнах едно правило.

# 166
ходих да плувам 2 пъти на открития басеин. беше супер горещо и във водата ми беше най-добре.

# 167
  • Пловдив

Вчера си спретнахме страхотна разходка: Божиите очи, скален манастир Св. Марина и навръщане минахме през Троянския манастир, беше жега и се прибрахме скапани, но сш заслужаваше. Сега ще си оправя косата, маникюра и педикюра в компанията на чаша мента. Сложих във фурната и картофи със сметана и топено сирене.
Това са хубави почивни дни.

# 168
aз цял ден си правих градинката пред къщата. сума пръст разрових , не довърших 100% начинанието, но съм доволна от постигнатото.

# 169
Два дни се отдадох на мързел. Четох книга, разхождах кучето. Общо взето това е всичко, което свърших. А вчерашното четене на книга беше в хамак. Не искам да става утре.

# 170
Ходих на морето, след обяд на език и завърших с вечеря на Хепи, само двамата с ММ на една малка масичка! Чудесен уикенд, не ми се помисля за работа!

# 171
Мързелувах на плажа. Всичко е просто идеално. Децата са кротки и щастливи, не крещях по тях да излизат от водата.
Починах си, разбирате ли. Не готвих, не пусках прахосмукачка. Легнахме си в 20 часа, протягам се в леглото, пощипвам си мъжа, чета форума.
Не съм имала толкова спокоен и прекрасен ден с децата на морето досега.

# 172
  • София
Аз се отдадох 4 дни на мързел. Зазяпах някаква романтична комедия и докато не изгледах всички серии не се надигнах Wink

# 173
  • Street of Dreams
Освободих се от личност, близка до душата ми, която обаче имаше лошия навик да минава граници при контроверсни теми. Затворих му всички пътища към себе си. Беше ми много по-лесно, отколкото очаквах (рядко намирам себеподобни и държа на тях), но сега се чувствам горда и олекнала. Покрай него късам контакт с целия му bossy антураж, но животът продължава. Simple Smile

# 174
Освободих се от личност, близка до душата ми, която обаче имаше лошия навик да минава граници при контроверсни теми. Затворих му всички пътища към себе си. Беше ми много по-лесно, отколкото очаквах (рядко намирам себеподобни и държа на тях), но сега се чувствам горда и олекнала. Покрай него късам контакт с целия му bossy антураж, но животът продължава. Simple Smile
Да не е тръпката с носията....???

# 175
Качих се отново да шофирам колата. Цялата треперих, но се надявам отново да се почувствам уверена.

# 176
  • Street of Dreams
Хаха, Мими - страшна си!
Скрит текст:
Реши че е тръпка и край! Joy С ММ сте се наговирили. Там с носията наистина няма тръпка. Но имам съмнения, че изблиците на господина, за когото говорят идват точно от факта, че съм омъжена - неведнъж индиректно е правил неприятни коментари или за професията на съпруга ми (уж че говори по принцип и уж че го казва на други хора +анти-идеологията му), или че аз съм го била твърде идеализирала (?!), та голяма част от нервните изблици бяха май от такова естество, като минаваха дори и моите граници. Иначе изобщо не е такъв човек - високо IQ, начетен и деен, лидер в средата си, предприемач, страхотен партньор за разговор - може да сложи повечето в малкия си джоб - ако не отива на лично ниво. Там вече става за срам.
Сутринта на кафето на шега подметнах на 4 мои приятелки да отидем в Полша на гости на едната. След 10 минути вече имахме план. Grinning В началото на септември ще да е.

# 177
Хаха, Мими - страшна си!
Скрит текст:
Реши че е тръпка и край! Joy С ММ сте се наговирили. Там с носията наистина няма тръпка. Но имам съмнения, че изблиците на господина, за когото говорят идват точно от факта, че съм омъжена - неведнъж индиректно е правил неприятни коментари или за професията на съпруга ми (уж че говори по принцип и уж че го казва на други хора +анти-идеологията му), или че аз съм го била твърде идеализирала (?!), та голяма част от нервните изблици бяха май от такова естество, като минаваха дори и моите граници. Иначе изобщо не е такъв човек - високо IQ, начетен и деен, лидер в средата си, предприемач, страхотен партньор за разговор - може да сложи повечето в малкия си джоб - ако не отива на лично ниво. Там вече става за срам.
Сутринта на кафето на шега подметнах на 4 мои приятелки да отидем в Полша на гости на едната. След 10 минути вече имахме план. Grinning В началото на септември ще да е.
Да съм спокойна значи, че с тръпката всичко е наред! Wink
Иначе за Полша супер, Краков е красив град! Simple Smile

# 178
Купих си рокля.

# 179
Купих си самолетни билети.

Общи условия

Активация на акаунт