Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е трайността на аромата 344 Flower in the Air Kenzo Summer Edition от Refan?
Какво мислите за аромата 303-Wood sage and sea salt на Jo Malone от Martinеz?
Как мога да поръчам от Гиза и каква е тяхната политика за доставка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е трайността на аромата 344 Flower in the Air Kenzo Summer Edition от Refan?
-
Какво мислите за аромата 303-Wood sage and sea salt на Jo Malone от Martinеz?
Ароматът 303-Wood sage and sea salt на Jo Malone от Martinеz е популярен избор. Потребителите се интересуват дали си струва да го пробват, като изразяват загриженост относно трайността на оригиналните аромати на Jo Malone, които обикновено са малко трайни. Те се надяват, че имитационните аромати от Martinеz може да предложат по-добра трайност.
-
Как мога да поръчам от Гиза и каква е тяхната политика за доставка?
-
Какви са мненията на потребителите за парфюмите на Заг от Рефан?
-
Къде се намира магазинът на Мартинез в Пловдив?

Ухае на горещо ягодово сладко,обичам да хапвам такова и точно на това мирише върху мен,прекрасен парфюм! MOONLIGHT IN HEAVEN също е многo женствен аромат с плодове като аз усещам там отчетливо кокоса,Ескадата е сочна и жизнерадостна,точно за летния сезон,закачлив и кокетен парфюм.Минах и през Мартинез,дамата в магазина беше супер отзивчива и любезна с мен напръска ми обилно блотери като доста пробвах и на кожа.Имат страхотни парфюми според мен скъпо ухаещи и с развитие,имаха и доста нови в магазина им.Сладко,къде си:heart: пробвах Интенз кафе и е страхотен,сладострастен аромат,много красива сладка роза,аххх каква прелест ако знаеш и с безкрайна трайност на кожа при мен.Ако познаваш Van Cleef & arpels Rose Rouge смело мога да заявя,че този му е двойник за моето носле си приличат ужасно много.Който харесва рози,може да го отстреля,никакво кафе няма там за мен само рози,рози,опияняващи,сладки и омайни.Не си давайте парите за Роуз руж/ОРИГИНАЛА/,ако го харесвате момичета този ще ви свърши същата работа.Ужасно много се влюбих в Африканския Бал на Байредо на Мартинез,уникална изящна нежност,от някъде ми е познат усещала съм хора напръскани с него,от него струи една елегантност,една женственост,много красиви цветя се появяват преляти върховно,след доста часове в драйдауна усещам лек полъх от Лалето.Препоръчвам за проби както и Нилските им градини топ са и най-близки от всички фирми,които ги правят свежест и чистота,прекрасно направен парфюм,задължително тествайте дами,много хубави цитруси при мен като моркови и тук не усещам до кожа е.Следващият парфюм Диор Джой на Мартинез,най-добрата му версия до този момент е тази,по-близка е дори и от на Заг за мен,която също е съвършена,но този е направен по-луксозно,ухае на скъпо,по нищо не отстъпва на безбожно скъпия оригинал,по-фин е някак,феновете на този парфюм да пробват задължително,приятно съм изненадана от него.:sunglasses:Guerlain Mon Guerlain Bloom of rose на Рефан,наистина е много хубаво и хитово предложение от тях,защото съм убедена,че ще се купува много,момичето нямаше капки.Нищо общо няма с Мон,нито с другите от тази серия,този си е съвсем различен парфюм,Рефан са направили наистина един много нежен и женствен аромат,браво на тях!Още един парфюм да похваля за мъжете този път Tom Ford Oud Wood на Мартинез,невероятен парфюм дори за мен,която не се разбира с марката,но този аромат е така мъжествен и обсебващ за истински мъже много,много висока топка,погледнете го,Инвиктус им е също хубав,за който го харесва.Tествах и Ботегата на Заг и за мен е едно много добро предложение,леко ми сладни повече от оригинала,в базата обаче е същия,ухае скъпарско,дистанциращ и хладен,за дръзки дами,трайност на кожа над 10 часа.Другият който помирисах е Wood Sage & Sea Salt Jo Malone London for women and men на Мартинез,този е невероятен свежак тип Нилските градини,нов е като имитация,номера му е 303 много чист,разхлаждащ,релаксиращ,отпускарски,бих го носила с удоволствие.
Тествах също и тяхното Туили и версията им засега води пред другите фирми,хареса ми много Elie Saab Girl of Now,МНОГО хубава версия, не ми е така нагарчащ като оригинала,там не понасям бадемите,любителите на гурмета да пробват.Хареса ми също версията на Paco Rabanne Pure xs,който му е фен да пробва.От толкова новости ми се завъртя главата,щастлива съм,че правят и ниш и ги правят добре.И последно пак пробвах техния Жадор,няма такава хубава имитация на този парфюм не спирам да и се радвам,така фина и изтънчена.Това беше засега от мен,момичета,ще тествам и други и пак ще пиша,пишете и вие.
Да,хубав е Черния опиум на Рефан,на Баргело е също страхотен,но Гиза бият всички,техния за мен е най-доближен и траен.La Vie Est Belle Florale на Заг има леки разминавания,но като цяло става,тук беше хвалена и версията на Рефан,пробвай и прецени коя по ти пасва.