Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 57 012
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Ами вземи капсулован,Нелче не знам защо тръгна такава мълва тук в темата,че капсулованите не са трайни,просто пробвайте и преценявайте сами за себе си:bowtie:.Няма такова нещо от моя личен опит,дори са си много трайни при мен,до кожа си е пак,аз съм попадала на много наливни и си бяха нетрайни и то с двойни капки.Тук в Бургас си го има наливен Авентус,този на Заг е прекрасно направен,но е по-нетраен и по-слабо излъчва/което не е лошо спрямо сезона,а и не е скъп може да се поливате доволно/,всъщност от към трайност бие Рефанския,той просто е парфюмен звяр.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 13:45 от Bright Crystal

# 391
  • Варна
Ами вземи капсулован,Нелче не знам защо тръгна такава мълва тук в темата,че капсулованите не са трайни,просто пробвайте и преценявайте сами за себе си:bowtie:.Няма такова нещо от моя личен опит,дори са си много трайни при мен,до кожа си е пак,аз съм попадала на много наливни и си бяха нетрайни и то двойни капки.Тук в Бургас си го има наливен Авентус,този на Заг е прекрасно направен,но е по-нетраен и по-слабо излъчва,всъщност от към трайност бие Рефанския,той просто е парфюмен звяр.
Трябваше ми за подарък и явно така ще направя ще взема капсулован. Мерси Брайт!

# 392
Здравейте, момичета! Преди малко видях на търговската улица в града, където работя, че подготвят за отваряне нов магазин, а на вратата беше поставено уведомление, че се търсят консултанти за работа в парфюмерийна фирма "Le Parfum". Някой има ли информация каква е тази имитационна парфюмерия, къде на друго място я има, какви са цените и какво качество са прфюмите?
Редактирам се: открих сайт и ФБ страница, които не са атуализирани от няколко години. Няма каталози, няма цени, нищо.
В Стара Загора и Харманли ги има. Беден им е списъка откъм аромати. Аз не съм си купувала, но колежки си бяха взимали и не са особено трайни. На едната даже и се изприщи ръката от пръскане на парфюма и май го е хвърлила.Flushed

# 393
  • Sofia
Аз пък се възползвах от промоцията на Мартинез и се сдобих с Wood Sage & Sea Salt, че и на колегата в стаята му хареса. Grin
Вторият е Vanille Fatale, забележете...този, който ми се стори адски посредствен преди 2 месеца. Grinning Сега просто ми хареса и не го мислих много, много, взех го и него.
Та, на предстоящото ми море ще нося повече имитации, отколкото оригинали. Grinning

Подуших и Rose D'Arabie - хубава опушена роза, унисекс определено. Не знам к'во ми става Grinning, по рози взех да се заглеждам. Grinning Но, пък, като е много добре изпипана и го няма онзи типичен розов аромат от мускалче (който въобще не обичам), съм фен, признавам си. Grinning

Love Don't Be Shy - любовта верно е много "shy" тук, при цялата пирамида, която има, парфюмът е много тих.

Vodka on Rocks - не е лош, хубав цитрус-унисекс, колегата и той одобри.

Pure Poison - сапунест аромат, не съм впечатлена.

Mari_qana, има сайт -
Скрит текст:
- За този ли става въпрос? Той не е за имитации.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 14:10 от sunattraction

# 394
  • Бургас
За подарък особено не бих се замислила дори,директно капсулован.Има едни Интенз те били много трайни по думите на момичето/аз и вярвам,долу по Богориди/ там са трайни и със сиг.поне според мен не разреждат,но го няма точно Крийда,сега гледам в сайта им/ Сънче,дръжжжж колегата на разстояние,хаха Wood Sage & Sea Salt е страхотен парфюм.Няма никакво значение какво ще вземеш с теб дали Шанел за 300кинта или имитация за 20лева,важно е да те прави щастлива и да е качествена,а Мартинез са много качествени.

# 395
  • Sofia
Кристалче, разбира се, че няма, казвам го в кръга на шегата. Grinning Нямам търпение да разбера какво ще направи морския бриз с тях. Hug
Само на Блосъм Лав не мога да простя, че нотка лепило избива при мен, направо ме нокаутира, все едно съм се намазала с лепило Ц200. Ще го развъртя и ще изсипя маслото вътре, пък каквото стане. Grinning

Аа, колегата здраво го зарибявам с парфюми. Така ги дрогирам тука, че ги правя на супа. Grinning

# 396
  • Бургас
Хахаха,тии да не вземеш да изгориш с тоя колега.Stuck Out Tongue Winking Eye Не ми харесва това,което пишеш за Блосъм на Гиза,твърдо в оригинала такава нота няма,от тук следва,че е далечен или да го кажем не толкова близък.

# 397
  • Sofia
А, ти пък, глупости говориш. Grinning Ще го правим парфюмен маниак. Grinning

Знам, че няма, може химията с кожата ми да не е окей. С маслото го нямам този проблем, със спрея е. Simple Smile

Пръснах му и Ванил Фатал на съкилийника...след доброто начало, върху ръката му избива някаква пиклива нотка. Grinning Явно парфюма не го харесва. Grinning

# 398
Аз даже предпочитам да нося имитации вече при пътувания, защото имам все малки и удобни за пренос шишета и не ми се свива сърцето, ако нещо стане и падне и се счупи. Smile

# 399
  • Бургас
Давай го насам тоя колега да му дръпнем едно парфюмно обучение/шегувам се/ Полей го с Lalique Encre noire ПРИ възможност и стой и чакай да видиш какво ще стане.Grinning Инка,да не дава Господ да се случват такива неща с оригиналните ми/ни Шанели,сърцето ми ще спре,хаха.

# 400
Тъй, тъй! Затова да живее и имитационната парфюмерия покрай оригиналната!  Joy
Нищо не съм пробвала от седмици и много ме сърбят ръцете за нещо ново. Между другото през ваканцията четях предимно тази тема! Много ми е весело и позитивно тук. Flowers Bouquet
Загледала съм се по парфюми на Бритни напоследък, нищо, че нея не я харесвам много, все пак цените на нейните творения са почти като на имитационната паржюмерия. Проблемът е, че искам нещо, но не знам какво точно. Загледах се по новият унисекс, макар че аз не си падам много по такива -prerogative и  по private show, в първия ме влече много кафето и плодовете, а във вторият сметаната с дулсе де лече, обаче няма къде да се пробват. Някакъв съвет да дадете? Relaxed

# 401
  • София
Скрит текст:
В София в кой магазин на Рефан има наличност от Guerlain Mon Guerlain Bloom Of Rose - наливен?
Моя го взех от кв.Надежда ул.Христо Силянов.
Скрит текст:
bibi82, Това ли е магазинчето в Надежда, на ул.Христо Силянов?
Да, точно това е! Дано не съм закъсняла с отговора:)

# 402
  • Sofia
Ще му напиша да си го пробва и после да сподели какви са му впечатленията.

За парфюмите на Бритни нищо не мога да кажа. Преди време ми беше харесало някакво от нейните Фентъзите, синьо ли беше, розово ли беше, нямам спомен вече. Помня само, че беше плодово и сладко.
Може би са добри, лаик съм по тази тема.

# 403
  • Бургас
Сънче,не знам дали ми вярваш,но аз се хиля със сълзи в момента и с глас,а съм сама у нас в момента.Да не вземе да ни намрази,човека като пробва тоя Лалик,хахаха.Наистина темата е много забавна,обожавам я.

# 404
  • Sofia
Само не разбрах - Екре Ноар в оригинал ли? Каза, че го е имал, много му харесал... Grinning

Забравих да допълня към предния пост, че от много положителни коментари във форума, се подлъгах и купих преди време на Мадона Truth or Dare бялата опаковка. Ужасен парфюм, аромат на пълен евтинджос, въобще не ми хареса. Принципно избягвам селебритис парфюми от този лош опит.

Общи условия

Активация на акаунт