22-ро СОФИЯ - Прием 2019!

 • 4 111
 • 16
 •   1
Отговори
 • Мнения: 669
Здравейте.
Приети сме на първо класиране в 22-ро, с ИЕ и АЕ.
Очаквам мнения и впечатления за гимназията, въпреки че е желано и училището и паралелката, в която е приет сина ми.
Както и бъдещи съученици да се включат.

# 1
 • Мнения: 102
Здравей,
ние сме приети в същата паралелка Испански с Английски, днес се записахме за второ класиране, като шансовете за преместване не са много големи. И аз се интересувам за нивото на преподаване, както и за дисциплината в училището.Отвсякъде чувам добри отзиви, но пък резултатите на матурите след 12 клас не са много добри.

# 2
 • Мнения: 1 698
Здравейте. Днес ще запиша и аз моята госпожица в паралерката с ИЕ и АЕ. За съжаление и аз за след 7 седми клас съм чела по-скоро негативни коментари. Не успяхме да се преместим напред в класиранията и това остава училището за нас. Надявам детето да се чувства добре, да намери приятели, а най-вече се надявам да се опровергаят негативните коментари и това наистина да се окаже добър избор.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 12:04 от mimes

# 3
 • Русе, София
 • Мнения: 245
дъщеря ми също е приета в паралелка ИС, АЕ
и ние не се преместихме напред в класирането
ще се радвам да си бъдем полезни през следващите 5 години и да обменяме информация
на вас казаха ли ви нещо за септември - родителската среща най-вероятно ще я изпуснем, защото ще ходим на море от 6-ти до 14-ти, нещо за учебниците, по които ще учат, за униформи
аз нищичко не знам до момента

# 4
 • София
 • Мнения: 3 466
Надничами аз в темичката ви, защото  имам бъдещ седмокласник с желание за испански език.Наиситна малко са мненията и активността за 22 СУ, но  не мисля че  е лош избор.Много бих се радвала тази тема да е активна и полезна както за вас- настоящите ученици и родители, така и за бъдещите такива .Желая щастливи и успешни години   в новото училище на вашите деца.Ще ви следя Simple Smile

# 5
 • Мнения: 669
Аз не знам за негативни, по - скоро не срещнах почти никаква информация - независимо положителна, или не.
На нас ни беше второ желание след 164-то на първо /и то само паралелката ИЕ, АЕ/, така че е желано училище и паралелка.
Иначе, когато го записах, жената, която приемаше документите спомена, да следим в сайта на училището за началото на новата учебна година.
На 15,09 - осмите класове щели да влезнат първи с класните, за да се запознаят. След което, да излезнат отново в двора и заедно да открият новата учебна година. И реално тогава ще им кажат за всичко необходимо.
За родителска - можем да следим също в сайта, ако ще се провежда такава преди началото на учебната година, но нищо не ми казаха.
А за униформите - аз си мислех, че те са задължителни за от 1-ви - 7-ми клас. Не знаех, че и те ща са с униформи. Така ли е, наистина?
Вие знаете ли, коя паралелка ще бъдат вашите деца - 8д, 8е ....... ?

# 6
 • Мнения: 1 554
Аз съм завършила 22-ро 2010 г. Тогава училището беше добро, средата също беше добра, сега не знам как е, но е факт, че училището още е в топ 10. Имаше деца от всякакви прослойки на обществото. И от по-скромни семейства, и от доста заможни. Аз бях в английска паралелка с испански втори език. Отчитам го като грешка, защото с английския щях да се справя при всички случаи, ама щях да науча и испански, ако ми беше първи език. Сега испански не знам. Не го приемайте обаче като някакъв недостатък на училището - просто с вторите езици е така, ако не са английски език. Но пък английският ми е на много високо ниво. И българският Grinning. Взех си матурите с отличен, приеха ме в желаната специалност и практикувам добра и перспективна професия. Мисля, че 22-ро има известни заслуги. И то дори не самото образование, което получих там, ами наистина средата. Средата е много важна. Реших да пусна малко информация от кухнята Simple Smile. Успех на хлапетата ви Simple Smile

# 7
 • Мнения: 150
А има ли някой в паралелката с АЕ и НЕ?

# 8
 • Мнения: 10
Здравейте, включвам се и аз в групата на 22 СЕУ. Девойката е приета в паралелка ИЕ / АЕ. Много желано училище, надявам се на едни 5 ползотворни и успешни години. Много късмет на всички деца приети там.

# 9
 • Мнения: 179
Здравейте, опитвам се да отворя сайта на 22ро училище и ми дава грешка. Така ли се получава и при вас? Знае ли някой защо?

# 10
 • Русе, София
 • Мнения: 245
Здравейте, опитвам се да отворя сайта на 22ро училище и ми дава грешка. Така ли се получава и при вас? Знае ли някой защо?

И при мен същото.
Преди няколко дни работеше.

# 11
 • Мнения: 726
Не е точно грешка, а е някакво предупреждение за сигурността на сайта.  Потърсете по-отдолу с по-блед шрифт на английски, че сте съгласни да продължите въпреки тази несигурност.

# 12
 • Мнения: 179
Благодаря Ви. Днес вече сайта работи. В секция прием има информация за датите за подаване на молби за четвърто класиране за осми клас.

# 13
 • Мнения: 102
Радвам се, че се заформи групичка и за 22ро:-) Ще споделя с вас, че и на нас първото желание беше Испанската гимназия, след това паралелката в 22ро с И/А, като моята дъщеря към момента е с B1 по английски.
Тъй като до последно се надявах за Испанската, се обадих на директорката за информация дали с бал 402.500 са приемали до сега. Тя каза, че скоро не  е имало такъв случай, но не трябва да съжалявам за приема в 22ро, защото нивото на обучение по испански език е  на много високо ново и в последните две години са им основен конкурент. Това ме успокои и погледнах за първи път позитивно на приема тази година, беше останала голяма горчивина от резултата от матурата по математика, след толкова положен труд и уроци. На нас 22ро ни е и много по-удобно като локация.
Ще чакаме информация за  родителската среща, като трябва да си приготвим сериозна сума за учебници и униформи:-(

# 14
 • Мнения: 669
Някой има ли представа, униформите какви ще бъдат? Само тениски/суитшърти за момчетата, или?

Общи условия

Активация на акаунт