Доктор Мариана Огнянова (акушер - гинеколог)

• 432
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,
Пускам нова тема, защото не намерих коментари. Бременна съм, и мисля да избера д-р Огнянова. Дали имате някакви мнения или отзиви. Бих била доста благодарна, защото ми е много трудно да направя избор, винаги има риск дали си избрал правилно.

# 1
  • София
Д-р Огнянова е моят АГ лекар от 15 г. Следила е и двете ми бременности. Аз лично съм доволна от професионализма и отношението ѝ към мен. 

# 2
В далечната 2015 г., много харесах д-р Огнянова, беше мила и добра, докато не дойде момента за настъпване на термина септември 2016 г., на един от последните прегледи в АГ България на тих тон(защото в кабинета имаше и друг лекар с пациент) ми прошепна изневиделица, че ще е най-добре секцио. Дойде ми като гръм от ясно небе, силно се разтревожих и попитах, проблем ли има с бебето, тихо ми каза," не , но това ми е препоръката" и ме отпрати. Излязох с рев навън и аз не знаех защо, стресира ме много. Терминът ми беше за 27.09, а тя искаше секцио на 17.09, без видима причина и искаше да и се обадя да потвърдя дали съм съгласна. Няма да обяснявам какъв емоционален стрес изживях. Като се посъвзех след няколко часа рев, ми светна, че има септемврийски празници....Обадих й се и казах, че не искам секциото и ще чакам. Тя каза студено "Добре" с тон, който беше много различен отпреди. След два часа ми се обади да ми каже, че" Няма да мога да разчитам на нея, защото ще пътуват по празниците". Казах, добре. Ревах още няколко часа....Била съм само при нея последните две години и нямам друг лекар. Чудих се защо така постъпва, с какво заслужих студеното й отношение, защото видимо ми говореше с друг тон като отказах секцио. Мислех я за близък човек. Но явно всичко е било поза. После взех решение, че ме манипулира и дори без лекар, някак ще се справя... Беше трудно, тъй като преносвах след 27.09търсих свободни лекари които да ми проследяват тоновете всеки ден след преносване. Нямаше индикации и коментари от лекарите, които проследяваха тоновете(трима), че се налага секцио. Не получих нито обаждане, нито нищо, дори след датата на термина от въпросната лекарка Огнянова. Оправих се сама, родих при       случаен лакар в Надежда (София), за което  съм благодарна. След 14 дни някъде, пратих съпруга ми при нея, защото трябваше тя като първи лекар да издаде болничния. С цялата си наглост и безочие, първите й думи били, че била разочарова от мен, че не съм отишла при нея. При положение, че тя каза да не разчитам на нея и не се обади повече и ме остави без да знам какво да правя. Ако беше лекар с главно "Л" можеше да пожелае поне здраве на бебето. При положение, че ми причини такъв стрес, без аз да съм направила нищо, само за собствена изгода. Това нещо ще го помня цял живот, д-р Огнянова!!! Подмазването върви до един момент, после се вижда истинската същност и намерения на човека! Не Ви прави чест с титла на лекар акушер-гинеколог да манипулирате, разстройвате и заблуждавате родилките, заради своя лична изгода! Дано сте се променила!

Общи условия

Активация на акаунт