Лакове за нокти - 130

• 40 149
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Reasonford Manor

# 601

Вече второ Есси ме измъчва с твърде слаба покривност, все едно е много разреден.

Каталано, страхотен цвят! Heart

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 17:15 от Анонимен

# 602
Милена, честито! Heart

# 603
  • София
Каталано, отиват ти и по-дълги нокти. Твоитe къси ноkти винаги са ме впечатлявали. Simple Smile
В края на тази седмица ще сложа някой от новите лакове на Катрис и ще дам отчет за издръжливост. Интересно, при мен всички лакове издържат най=малко по 7 дни. Имала съм много малко разочарования от лакове за 2-3 дни на ноктите. Даже не си спомням кои са.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 19:52 от Amiamo

# 604
  • Reasonford Manor
Каталано, отиват ти и по-дълги нокти. ТРвоитр къси номти винаги са ме впечатлявали. Simple Smile
О, благодаря, личи ми че съм в отпуска, много мадамски се чувствам Trollface Случайно се получи тази дължина - започнах да пия биотин за косата, а се обзаведох с дълги и твърди нокти за отрицателно време. Но честно казано, не ми е особено комфортно, да си паля колата със сгънат пръст и прочее неудобства, сещате се. Grinning

Адисън, и твоето фламинго е страхотно, предполагам, че не рисуваш само на нокти! Heart

Аз не зная колко ми издържат лаковете. 2 дни със сигурност. След това обичайно сменям. Издържливост на лак не присъства във въжделенията ми. Joy

# 605
  • Варна
Този биотин как се отрязва на кг? Страх ме е да пия мерц, геритамин и разни други добавки на маслена основа, поради страх от напълняване. Миналата зима пих колаген, хиалурон и определено бях подута от тях.

# 606
Малееее момичета сега загрях! Преди време си взех лакочистител с ацетон, понеже нямаше друг, а спешно ми се налагаше. И неусетно започнах да си го използвам.. тааа дали от него така ми се цепят ноктите вече втори месец? 😱

# 607
  • Reasonford Manor
Blue Turquoise, не ми се отразява, аз се подувам от ядене на въглехидрати, не от добавки. Може при някого добавките да засилват апетита, аз поне нямам проблем с това. Ненавиждам усещането за подутост и гледам да не го допускам.

# 608
  • Варна
Точно, и аз съм така. Но аз съм любител на въглехидратите. Когато се храних по Узунов изчезна всякакво подуване, кг и см намаляха определено. Сега си позволявам летни плодове, толкова само като въглехидрат. Ще пробвам значи биотин. Препоръки за конкретен производител?

# 609
  • Reasonford Manor
Това пия.
С нисковъглехидратно хранене се спасявам аз и много вода. Плодове никога не съм обичала и с огромно удоволствие не ям Simple Smile

# 610
# 611
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2275471792738613/2 … ype=3&theater

Лака на безименния е Golden Rose Galaxy 17, декорацията е ваденка.

# 612
  • София
Милена, честита сватба! Бъдете здрави и щастливи петимата!!! Аз пък да ви споделя, момичета, че ми се роди първото внуче  baby_neutral
Скрит текст:
Заради това, че все гушкам бебо от три дни, съм без маникюр  Laughing

# 613
  • София
Милена, честита сватба! Бъдете здрави и щастливи петимата!!! Аз пък да ви споделя, момичета, че ми се роди първото внуче  baby_neutral
Скрит текст:
Заради това, че все гушкам бебо от три дни, съм без маникюр  Laughing
Много благодаря на всички за пожеланията.
Честито внуче. Много да ви радва, много да го слушате и обичате.

# 614

. https://www.instagram.com/p/B1YkduPgqBh/?igshid=50i5ktm1hhn3
Франкенполиш с декорация печат

Общи условия

Активация на акаунт