16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 124 470
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Sofia
Desem, тия дни леко се обърках, че си от нашия набор. Хем помня уж, ама нещо всичко ми се смеси. Благодарско, че и ти се вълнуваш с нас Revolving Hearts Manzhelka се загуби.

И аз надничам да видя къде ще има свободни места Rolling Eyes Стискам палци на смелите Hands Plus1

# 1 411
  • София
Да попитам кое училище да пишем по нагоре 125 или 31?Евентуално.
Доста добри отзиви за 125.
А нещо за 31 някой да има поглед?

Това е, което намерих за 31-во. Определено е едно от най-малко коментираните у-ща и инфото е доста оскъдно...
https://www.bg-mamma.com/?topic=1057724

# 1 412
  • край голямата локва
За Бургас - за смелите са останали две места.
Извън София принципно избора е доста ограничен.
Освен свободните места има и  списък  на всички паралелки  с колко записани ученика са. Вероятно ще закриват паралелки.

# 1 413
  • София - Младост 1А
Скрит текст:
... НО ...
мен ме човърка каква ще е средата там.  
Мин бал на 1во и 2ро е 168 ...
И ми е притеснено какъв ще е класа - смесица от силни деца (макс бал на 483,8  на 1во и 366 на 2ро) и деца, които явно не учат въобще.
...

...
Доста добри отзиви за 125.
...

Колкото ще има добри, толкова и отрицателни. Винаги има доволни и недоволни.
Много фактори имат значение - учители, класен ръководител, характер на детето, съученици...
Не мога да дам информация от първо лице, за горен курс. Имам опит 1-4 клас, но все пак живея в квартала, интересувам се, слушам какво се говори. Имаха страхотна учителка по руски език, за съжаление почина. Някои много добри учители по математика, които напуснаха. Други пък дойдоха.
През последните три години имаше някакъв спад, но мисля, че работят, за да поддържат нивото и името на училището. Естествено и това училище си има скелети в килера.
Средата е точно както предполагате - разнородна. Тези с висок бал сформират отбора по математика. Те най-вероятно са били в математическата паралелка до 5 клас и съзнателно са избрали да продължат да учат там. Мисля, че ги води Димитров, но може и да бъркам. До колкото съм чувала, училището и преподавателите много се грижат за тази паралелка. Като база и условия всичко е чудесно, много се работи и доста се инвестира в тази посока.
Синът ми също не го приеха за малко в НПМГ и беше писал и 125 СУ. При него предпочитанията са към химията и физиката и това училище остана малко назад в желанията.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 17:14 от Фран

# 1 414
  • София
Моето проучване сложи 125то преди 31во:

- 125 имат много силна паралелка по математика; от няколко години са се амбицирали да я развият;  като се записвахме там отборът им се подготвяше за състезание в Индия; печелят награди и организират мат. състезания; тъй като тук силните деца по математика са по-малко - успяват повече деца да ходят по състезания; намират спонсори и т.н.
Децата на доста колеги (ИТ фирма) учат в 125то и всички са доволни.
- относо 31 - децата на други мои приятели учеха там до 7 клас. Нямаше положителни мнения. Неангажираност от ръководството. Не е негативно но и нищо позитивно не казаха.

Това е само от мои лични проучвания.
Надявам се да е полезно.

# 1 415
Погледнете в план -проема в профила на детето и натиснете “ трето класиране”- излизат свободните места. Да уточня, че става въпрос за Видин. Опитайте, може да излезе и за вашите градове! УСПЕХ

# 1 416
  • София
За София-Град няма нищо в графата Трети Етап ....
Cry

# 1 417
  • Варна
И във Варна няма нищо.

# 1 418
иэлеэнаха ли свободните места?

# 1 419
В София -не .

# 1 420
# 1 421
  • София
Бях навън и ви четох през телефона. Коментирате новия аватар на Дидева. Свалях, слагах очилата и така и не можах да го видя. Сега съм в офиса и като видна клюкарка първо проверявам аватара. Дидева, Hands Clap

Късмет на всички, които очакват третото класиране Flowers Four Leaf Clover

# 1 422
Здравейте , бих искала да попитам има ли някой , който ще пробва 1ва АЕГ или 2ра АЕГ на трето класиране .Младеж .Да намалим риска евентуално 👀 от дублиране и неуспех.
На всички продължаващи с агонията желая после да са много горди и щастливи.

# 1 423
  • София
Както винаги РУО София-град ще са от последните. Дано поне не пуснат план-приема за първи етап. Joy

# 1 424
sanaka, специално за теб съм пуснала нещо в МОНската тема. Joy

Общи условия

Активация на акаунт