16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 124 473
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 1 440
  • СОФИЯ
Скрит текст:
Другото, което пропуснах по-горе да кажа, че е важно и самото дете какво иска. Ако се сравняват програмите на 125 и 31 математическа паралелка са сходни по часове на чужд език и двете са с интензивно изучаване на английски. Но ако се сравняват НПМГ математика и 125/31(математика) програмите са различни. В НПМГ е с разширено изучаване на английски(около 12 часа на седмица първата година), а в другите две са с интезивно изучаване на английски и се залага на доста повече часове английски (около 18 часа за първата година).

РИЧЕ за АЕ си е съвсем ОК в математическите паралелки, така е и в СМГ, виждам, че и в НПМГ вече е така. Поне за тези деца, които са учили АЕ до 8 клас, а те са почти всички, по един или друг начин.

Това е ясно, че има разлика. Но е важно, когато се сравняват различни профили какви са плюсовете и минусите и след това да прецените на какво искате да заложите, т.е. какво ви е приоритет. Език от 8 клас се започва от нулево ниво.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 17:16 от Фран

# 1 441
  • СОФИЯ
охххх, и аз да се включа, цял ден съм на компа. От страница в страница и нищо.

# 1 442
  • нейде там, където ....
Каква реклама му се спретна на 125:wink:.

Това е реалността. Нито захаросано, нито прекалено черногледо.  Peace
 Макар да не съм от феновете на 125-то за периода 5 - 7 клас, смятам, че е добър вариант за математика след това.

# 1 443
  • София
Жани, съгласна съм с Вас, хубаво че ги разграничихте, за да се откроят разликите и да си преценят. Но мисля, че водещото в случая е математиката. Да видим, какво ще има в кошницата на третото, дано да има за всеки от сърце и математики, и езици.....Голям съспенс, наистина тая година с това трето

# 1 444
Както всяка година, с предимството, че сега всички срокове са много по-кратки и чакането -  по-малко.

# 1 445
Ей, така само за информация да ви кажа, че сестра ми звъня в РУО София област да пита за свободните места за трето класиране кога ще ги публикуват, отговорът е утре, чакали още информация! А дали е така!!!

# 1 446
  • СОФИЯ
Ей, така само за информация да ви кажа, че сестра ми звъня в РУО София област да пита за свободните места за трето класиране кога ще ги публикуват, отговорът е утре, чакали още информация! А дали е така!!!

като нищо!!!

# 1 447
До сега си мислех, че в РУО София са нагли, но започвам да си променям мнението. Много вероятно е да не успяват да си свършат работата в срок. Догодина разтеглена кампания и удължени срокове за кеф на Синеочка. Зачудвам се дали не наместват деца на "наши хора", но те далаверите се случват бързо и организирано. Май ще излезе, че толкова си могат.

# 1 448
  • София
Май ще се окажа права,че около 17 часа се очакват свободните места за трето класиране.
Дано все пак ги публикуват в рамките на днешния ден,че работният такъв на РУО изтича.

# 1 449
  • София
Досега не си спомням да не са спазвали срок. Може да е в последния момент /или с грешки Joy /, но го спазват. Ако не спазят този срок, ще попритеснят хората, които ще отписват и подават за трето. И без това времето за това е малко.

Освен РУО София-град, само София-област, Стара Загора, Смолян, Плевен и Перник не са публикували свободните места. Явно ги чакат тях, та да си затвърдят последното място. Smirk

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 17:07 от sanaka

# 1 450
  • СОФИЯ
Чудя се, дали не четат БГ мама  Wink и само гледат от страни реакциите ни.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 17:17 от Жани

# 1 451
Догодина разтеглена кампания и удължени срокове за кеф на Синеочка.
Всъщност тази година сроковете са изключително кратки, защото се напънаха да вместят кампанията до началото на август. Никога до сега свободните за трети етап на класиране не са обявявани в деня, следващ последния ден от записването за второ. Не виждам какво общо има с това д-р Кастрева.

# 1 452
Много благодаря на всички които отговориха за 125 и 31.
То не се знае какво ще предложи пазара, но все пак...
Ще изчета всичко, преди да натисне м копчето и много ще внимаваме.
Че няма 5 и 6то класиране.
Мое мнение, че Приложното програмиране в Джон Атанасов е по- добре от Математика в 31-во. 31- во си е една обикновена гимназия ( СУЧЕМ- за чужди езици и мениджмънт) . Не мисля, че са силни в математиката.

# 1 453
М в СУЧЕМ вече е Математика.

# 1 454
  • София
Ехх, това чакане.
Явно няма да е днес ...

Общи условия

Активация на акаунт