16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 124 464
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 1 455
Осем РУО не са качили още списъка със свободни места на сайтовете си, но е възможно да са го направили в системата. Проверявайте и там.

# 1 456
Варненки, видяхте ли свободните места? Даже и в ТОХа всички са се записали, в Езиковите, МГ, ПМГ няма нито едно място. Нищо интересно за рискуване Simple Smile

# 1 457
Догодина разтеглена кампания и удължени срокове за кеф на Синеочка.
Всъщност тази година сроковете са изключително кратки, защото се напънаха да вместят кампанията до началото на август. Никога до сега свободните за трети етап на класиране не са обявявани в деня, следващ последния ден от записването за второ. Не виждам какво общо има с това д-р Кастрева.
                   Аз съм убедена почти на 100 %,че не всички у-ща са подали заявките за записване и едно да се е замотало бърка работата на РУО - то.Имам поглед върху това как у-щата подават инфо и ...... съм склонна да обвиня тях.Даден срок ,който се знае от месец и все някой не разбрал или не успял.

# 1 458
Наистина във Варна нищо интересно не е останало. Любопитна съм в София какво е положението.

# 1 459
София област ще са утре, както вече написах...

# 1 460
Три РУО не са качили нито в системата, нито на страниците си - София-град, София-регион и Плевен.

# 1 461
  • Варна
Варненки, видяхте ли свободните места? Даже и в ТОХа всички са се записали, в Езиковите, МГ, ПМГ няма нито едно място. Нищо интересно за рискуване Simple Smile

Видяхме,
Имам приятелско дете, което е с не лош бал, но сглупи като писа само 7 желания и никъде не е прието до сега. Много се ядосвам на себе си, че когато разбрах колко желания е написала, не се намесих.   Сега гледам има в Испанската общо две места в различни паралелки и това е. Стискам палци едното място да е нейното.

Ама наистина не очаквах чак толкова да няма нищо. Ще се моля в София да има повече свободни места и рискуващите да влезнат където искат!

# 1 462
Плевен качиха.

# 1 463
За Варна това не са "свободни места" това са места на деца които просто не са се записали в тях, защото има деца които са ги писали в желанията си, а не са класирани в тях.

# 1 464
За Варна това не са "свободни места" това са места на деца които просто не са се записали в тях, защото има деца които са ги писали в желанията си, а не са класирани в тях.
Точно са си свободни.
Чл. 69. За свободни се смятат местата на:
1. които няма приети ученици;
2. приети, но незаписали се в срок ученици;
3. записали се и след това изтеглили документите си ученици.

# 1 465
За Благоевград ми излязоха в профила на детето. Единични бройки има, 2 бройки за езиковата - френска. Друго няма интересно за нас. Ние сме записани де, само гледам.

# 1 466
Аз вчера записах дъщеря ми в Испанската, само в едната паралелка с ИЕ чакаха едно дете, явно не се е появило - всички други се бяха записали, видях сега и едно място с френски, извинявам се , че подведох, че няма нищо - все пак са си 2 места... успех на участниците в трето класиране!

# 1 467
Уточнявайте, че става дума за Варна. Някой в София може да получи инфаркт, докато чете. Simple Smile

# 1 468
София град качиха ли свободните места эа трето класиране?

# 1 469
  • София
Уточнявайте, че става дума за Варна. Някой в София може да получи инфаркт, докато чете. Simple Smile
Аз даже проверих дали на сайта на Испанската в София не са качили свободните места. А дори не чакам нищо. Joy

Общи условия

Активация на акаунт