16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 124 486
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 1 485
Малееее, при нас стана страшно. Има опции, надежди, закачки, завои, нещо като гаранции.
Интересна вечер се очертава за семейния съвет. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 486
  • Варна
Успех на престрашилите се за трето класиране.Добре,че дъщеря ми не ме слуша да рискуваме.То всъщност ми мина мерака като мръдна бала само 2 точки.И вчера няма накъде се записахме където ни запрати съдбата.Както видяхте във Варна няма нищо атрактивно.Поне да не ме яд,иначе не съм спала снощи пак да мисля.Сякаш аз ще ходя на училище.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 19:43 от Geiza

# 1 487
Чудя се следното - нито 91во, нито 73то са обявили свободни места за момичета. Това означава ли, че и на 4то класиране няма да има свободни места? Местата на 4то надпланови ли са или не?

# 1 488
Чудя се следното - нито 91во, нито 73то са обявили свободни места за момичета. Това означава ли, че и на 4то класиране няма да има свободни места? Местата на 4то надпланови ли са или не?

Местата на 4то не са надпланови, а или незаети на 3то класиране, или освободени от решили да участват в 3то класиране. Място за НЕГ може да се освободи, ако някое записало се дете реши да кандидатства за свободните места в СМГ. Вероятно може да се освободят места и по други причини, но тази ми се вижда най-реалистична.

# 1 489
Пак питам , можем още сега да направим рискуването по- малко .Ще изстрелвате ли някой младеж за 2те английски гимназии и ако да с какъв бал са ?
Струва ми се , че можем да добием някаква минимална яснота още тук,преди да се хвърляме в дълбоките води утре.

# 1 490
Четирите места в СМГ ще разджуркат системата здраво. Прогнозирам още свободни места в НПМГ за четвърто.

Нашето място в ПМГ провинция ни чака, дори са две. Да се чуди и мае човек, кое да избере.

# 1 491
  • София
Ехаа, и при нас ще е голямо мислене.
8+1 места в НПМГ, а в нашата паралелка в 125  има 10 свободни места!
Ако пишем отгоре на желанията НПМГ и отдолу нашата си паралелка в 125то - струва ми се не рискуваме много.
А и реално на 4то ще си стои нашето място, дето ще го освободим.
Лелеее, трудно решение!!!
А и още не съм приобщила девойката към идеята.
Успех на всички мислещи да рискуват за трето класиване!

# 1 492
Тези, които сте приети, но незаписани на втори етап, виждате ли училищата за трети етап?
При приятелка ги няма:
Така ли е при вас?

# 1 493
Цъкни на трети етап.

# 1 494
Цъка и ги няма

# 1 495
Съгласна съм тук да си разпределим местата😀
Някой ще кандидатства ли за Строителство и архитектура  с НЕ ? Ако няма желаещи да мисля тая нощ.....

# 1 496
  • София
И при децата, които не са класирани никъде на първи и втори етап, ги няма. Явно още не са качени в системата.

# 1 497
  • София
И при децата, които не са класирани никъде на първи и втори етап, също ги няма. Явно още не са качени в системата.
Логично е утре да се отвори възможността за избор на желания за 3 етап. Поне според сроковете за подаване.

# 1 498
  • София
Не говорим за графа "желания", а за "план-прием" - там ги няма за София, за разлика от повечето останали области.

# 1 499
Ехаа, и при нас ще е голямо мислене.
8+1 места в НПМГ, а в нашата паралелка в 125  има 10 свободни места!
Ако пишем отгоре на желанията НПМГ и отдолу нашата си паралелка в 125то - струва ми се не рискуваме много.
Ако НПМГ е нейното първо желание, ама наистина първо, аз бих участвала в трети етап. Мисля, че конкретната ситуация е изключително благоприятна.

Общи условия

Активация на акаунт