16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 236
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 1 575
Да. Мерси... Но се зачудих защо не изчезнаха места от БУЗЕМА

# 1 576
Здравейте, чета, но такава ситуация не намерих да е коментирана. На първо класиране подадохме заявления в две обасти. На второ се записахме в нашата област, т.к. не бяхме приети в желаното училище, което е в друга област. Сега искаме да участваме в трето класиране в другата обаст, но дава грешка. Да разбирам ли, че трето класиране вече не е отделно за всяка област и трябва да изтегля документите на детето и да ги подам в училище в другата обаст?

# 1 577
  • София
Четвърото класиране ми казаха, че е т.нар. "директорско класиране" и документи се подават в самото уще, за което искаш да кандидатсваш. Дали е така ?! А като дати кога е то във времето, че не можах да намеря инфо.

# 1 578
Аз звъня на Руо. Дава заето

# 1 579
Аз се интересувам точно от НЕГ - момчета- обадих се в НЕГ и потвърдиха , че имат 4 места за момчета, т.е. справката на РУО е вярна... по-скоро проблемът е в системата на МОН и сега там ще звъня...

# 1 580
Здравейте,

Имате ли справка за баловете на 3то класиране 2017г?

# 1 581
  • София
Четвърото класиране ми казаха, че е т.нар. "директорско класиране" и документи се подават в самото уще, за което искаш да кандидатсваш. Дали е така ?! А като дати кога е то във времето, че не можах да намеря инфо.

Вижте в общата информация в профила на детето в системата на МОН. Там има отговори, особено за датите

# 1 582
  • София
А като дати кога е то във времето, че не можах да намеря инфо.
И как кандидатствате без да влезете в сайта за прием и въобще ли не сте разгледали съдържанието му?
https://priem.mon.bg/home/calendar
А първия пост на тази тема?

Защо никой не чете първите постове на темите с важната информация Thinking

# 1 583
Снощи като видях Първа АГ е с цели 7 свободни места за момичета в различните паралелки. Мисля, че от "елитните" това си е рекорд. Защо така?

# 1 584
В София колко е по-различно!  В Пловдив няма нито едно място за МГ и Търговската гимназия за трето класиране, има единични места за езиковите. И отново ще има закриване на цели паралелки - механо, разни квартални...Забелязва се и отлив от страна на момчетата от езиковите гимназии, влиза се с 340-350 в руска и английска..

# 1 585
  • София
Снощи като видях Първа АГ е с цели 7 свободни места за момичета в различните паралелки. Мисля, че от "елитните" това си е рекорд. Защо така?
Многократно го бистрихме защо!
По няколко причини...

# 1 586
Попълване на незаетите места след трети етап на класиране и записване определя се от директора
до 10 септември 2019 г. вкл.

# 1 587
Били са на косъм.. И тази година косъма е още по тънък. Затова са повечко незаписаните. И ние в това число

# 1 588
  • София
Cool baby, не само. Виж миналата година колко свободни места е имало във ФЕГ и сравни с тази година.
Догодина съотношението ФЕГ, Испанска/1 АЕГ, 2АЕГ ще е още по-различно, вероятно....

# 1 589
Cool baby, не само. Виж миналата година колко свободни места е имало във ФЕГ и сравни с тази година.
Догодина съотношението ФЕГ, Испанска/1 АЕГ, 2АЕГ ще е още по-различно, вероятно....

Това имах предвид, а не чисто технически как се е стигнало до свободни места на трето. Гледам ФЕГ миналата година са имали повече свободни места, а тази са само с 1, при АЕГ е обратно. Испанската е с цели 3. Но наблюденията ми са доста повърхностни за заключения.

Общи условия

Активация на акаунт