Студент в Лесотехническия университет

• 6 186
  • 31
  •   1
Отговори
# 30

......След доста търсене си харесах Лесотехническият университет със специалност "Технология на дървесината и мебелите", не случайно се спрях на тази специалност. Просто някак ми дойде от вътре, че това е моята специалност.
 ......
Да попитам взехте ли решение да запишете тази специалност в Лесотехническия в крайна сметка? Любопитно ми е понеже и синът ми си я хареса от първо четене и много се надява да го приемат.

# 31
Две години гледах до себе си един студент Горско стопанство как всяка вечер нещо чертаеше... курсови задачи, все нещо правеше. И този предмет "горски транспорт" не е както си го представях – по една раничка на сърничките и да тичат из гората... Едни изпити, едно учене, едно чудо... ЛесНотехническия му викаха, ама си има зор и то много.
Разбира се, голяма част от зора се пада на факта, че самите преподаватели не обясняват. Държат се като хора, де студентите за тях са или навляци, или минувачи. А не като хора, които са там, за да научат тия млади люде на нещо.  Но то това си важи за всеки един български университет.

Общи условия

Активация на акаунт