Откъде черпи(х)те информация за кърмене?

• 4 882
  • 121
  •   1
Отговори
# 45
Главно чета от форума. Инфото тук е супер полезно, допълвам и с разни книжки  Peace
Дано да се справя след като родя Wink

# 46
Всичко, което знам е благодарение на форума Peace

# 47
Dokato biah bremena polu4avah informacia ot moiata maika,koiato raboti pri pediatar,a sled tova ot interneta.A sled kato rodih zapo4nah da si kupuvam spisania i knigi.Sajaliavam,4e dosega niamah komputar v ka6ti i ne mojeh da se registriram i da pose6tavam foruma.Tuk ima tolkova mnogo polezna informacia. Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 19:55 от gerinick

# 48
От форума и от чуждестранни източници. Да живее интернета  newsm10
  bouquet Peace Peace

# 49
От форума и от приятелка, която знае всичко, за което ме е съветвала от форума.  Grinning Жалко,че е в графа роднини/приятелки, защото първите и хабер си нямат кое е правилно и кое - не.
На медицинските лица не дадох глас, защото само ме дезинформираха и заради тях за малко да не кърмя повече от 20 дни.

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 21:35 от AQ

# 50
От тук и от разни ЛЛЛ-та  Mr. Green

Преди да родя бях попрочела инфото тук, та не бях съвсем боса.
Медицински лица не са ми давали информация под никаква форма, ако изключим една идиотка педиатърка в болницата, в която раждах, която беше мила и добра и дойде при нас с Кольо, изви му зърното и му го натика дълбоко в устата, в резултат на което ми изкочиха очите. Поради тази причина реших никога повече да не позволявам на медицински лица да ми дават акъл за кърменето.
Чела съм и почти всички книги за отглеждане на деца на български, а не ми се е налагало да чета от чуждестранни източници, защото не съм имала специфични проблеми, а вие бяхте така добри да преведете много неща.

# 51
Първият път от педиатърката, т.е. още по зле от никъде и резултата беше плачевен.
Сега започнах с инфо от форума още до като бях бременна, а после продължих и с чужди сайтове.

# 52
Май най-достоверна и непротиворечива информация съм получавала от литературни източници,български и преводни,и от интернет сайтове.Не че някога съм се поставяла пред дилема за или против.Но ако бях достатъчно наивна и слушах приятелки или лекари,несъмнено нямаше да удължа този процес цели 15 месеца.

# 53
Цитат
от литературни източници,български и преводни
Това първия път. А втория от тук.

# 54
И аz се "вотнах"...от форума и от педьо Grinning...няма опция "От мама" иначе и от нея черпя инфо...кърмила ме е до годинка и половина, дай Боже и аz така добре да се справя Peace.

# 55
Само от тук. Hug

# 56
От тук, но ве4е беше твърде късно. Много неща нау4их, открих си грешките и за второто ще знам.  Simple Smile

# 57
  • ville de Quebec
Ot nachaloto dosega, cherpia info SAMO ot foruma Laughing Niamam vreme da se rovia za dopalnitelna info i zatova se zadovoliavam s procheneto tuk, koeto mi e dostatchno de Laughing. Sashtoto vaji i za zaranvaneto i zatova, vse obicham da kazvam, che Viki se razviva kato po Internet Laughing, po-skoro mai triabva da go kazvam kato po foruma Laughing

# 58
От този форум, беше и още ми е абсолютно достатъчна информацията Laughing!
В началото си карах по усет, струпа ми се куп инфо от педиатърката, баби и лели ( smile3504 Misc Baby Bottle), овреме попаднах във Форума, че щях да съм кърмила иначе месец максимум!

# 59
Всичкото инфо за кърменето, което имах беше от този форум и от Бу специално  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт