Откъде черпи(х)те информация за кърмене?

• 4 875
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
За съжаление тогава нямах интернет вкъщи и затова се задоволявах с други източници.

# 106
  • Варна
От интернет като цяло, но основно от този форум и bg-mamma

# 107
От BG-Mamma!!!!!!   bouquet Гласувах и за консултант от ЛЛЛ..   bouquet  Heart Eyes

# 108
ако бях открила форума по- рано, може би щях да упорствам и да кърмя по- дълго от 5 месеца...
за второто бебче, след 2години, вярвам, ще бъда подготвена благодарение на форума Grinning

# 109
От педиатъра и Интернет - по конкретно BG Mamma  Grinning

# 110
От детски списания и вестници   
От книги за отглеждане на деца

# 111
Основно си четях във форума и на сайта на bg-mamma, информацията беше и все още е (тъй като още кърмя) напълно изчерпателна.

# 112

От книжки и специализирани списания, тогава още не членствах...

# 113
  • София
От педиатъра и Интернет - по конкретно BG Mamma  Grinning
Peace

# 114
От БГ-Мамма, но явно или малко бях чела или не попаднах на точния педиатър newsm78

# 115
  • София
На мен ми предстои кърмене, вече съм в 9-я месец Simple Smile

и много се радвам, че попаднах на инфото тук...мама вече я няма и досега нагласата ми беше, че не бива да се глезят малките...
Благодаря на всички, които са се погрижили да ни дадат реална информация за света на бебета и майките Wink ..... за статиите, за форума...

живи и здрави Simple Smile гласувах за бг-мама и др. български и-нет източници

# 116
  • Sofia
Предишният път макар, че вече бях регистрирана още не се бях ориентирала в кърмаческия форум и предимно от роднини и приятели взимах идеи, но не се справих хич. Сега чета от горе до долу темите в библиотеката и дано да съм достатъчно подготвена за срещата с бебешора, понеже желанието ми за кърмете е огромно..

# 117
От Бг-мамма и от форума Peace

# 118
Добре де, защо само 2 опции? При мен са 6. Толкова ли е невъзможно човек да черпи инфо от повече източници? Stuck Out Tongue
Реално най-много полезна беше помощта вeднага след раждането в болницата и жената, която идва да  помага първите 7 дни след раждането (практика май само в Холандия). Показват ти нещата лично.

# 119
  • София
Изцяло от Кърмаческия форум и благодарение на него кърмих дечко една година абсолютно безпроблемно Hug

Общи условия

Активация на акаунт