Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 66 973
  • 804
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета, някоя от вас правила ли е процедурите за коригиране на носа? Като  цена как са? Че ринопластиката гледам е около 3000€...вижда ми се много, дали  в Турция е по-евтино?

Точно в Турция цените варират масово между 2500 евро и 4000 евро.

# 76
  • Пловдив
Скоро ходих на среща-консултация в София за ринопластика в Турция. Офертата ми е 2100Е, включва операцията, консумативи, 6 дни престой там. Спряла съм се на д-р Йоздемир, харесват ми носовете, които прави. В България цените са по-ниски.

# 77
  • София
Утре ще правя jawline и ще дам отзив за вида слеф процедурата Simple Smile

[/b][/b]
Здравейте, знаете ли дали др. Ванеска прави Радиес. Вторник имам час при нея и мислех да си правя "texas jawline", но още се двоумя. Целта ми е коригиране на двойна брадичка/лифтинг. Другото което исках да питам е дали после ще мога да се появя в офиса след която и да е от двете процедури или по-скоро не..

# 78
Здравейте момичета, някоя от вас правила ли е процедурите за коригиране на носа? Като  цена как са? Че ринопластиката гледам е около 3000€...вижда ми се много, дали  в Турция е по-евтино?

Аз имам записана дата за ринопластика при д-р Регина Хатър за септември. Цената е 2500 лева. Видях добри резултати на консултацията, и се надявам и при мен да се получи добре.

# 79
Къде е този д-р Регина?

# 80
Момичета, единствено с филър ли биха се загладили назолабиалните?
Или мога да понамаля с апаратни процедури(засега правя само oxygeneo и ще правя домашни мезо), които имат полза и за други зони. За протокола на 33 г. Не знам дали нямам и леко увисване с оглед на -16-18 кг за година(бавно сваляне). Досега са ме гледали на 2 места само козметични асистенти или там както се водят и нищо не казват...

# 81
Никой вече не иска да слага филър там, заради лошия ефект с вид на бобър или питка. Слагат горе в скулите и те лифтират бръчките долу.

# 82
Къде е този д-р Регина?

Това е тя - д-р Регина Хатър - началник отделение по пластична хирургия в Уни Хоспитал - гр. Панагюрище.

# 83
  • Пловдив

Аз имам записана дата за ринопластика при д-р Регина Хатър за септември. Цената е 2500 лева. Видях добри резултати на консултацията, и се надявам и при мен да се получи добре.

Къде може да се видят снимки преди/след на ринопластика?

# 84
Никой вече не иска да слага филър там, заради лошия ефект с вид на бобър или питка. Слагат горе в скулите и те лифтират бръчките долу.

Би ли препоръчала 1-2 добри клиники в София?
Аз ходя на апратни в Скинлайн, но не съм стигнала до доктор, както писах. И съм малко предубедена да не ми пробута неща, които не са толкова нужни(както е това с "бръчка" на гушата).
Процедурата как се води "филър в скули"??

# 85
Като кажеш какво не си харесваш, ще те консултира лекарят . Аз ходя при д-р Лекова :
https://m.facebook.com/pages/category/Dermatologist/Doctor-Lekov … 18/?locale2=bg_BG
На апаратни ... май само на лазери ходя . Като цяло имам един IPL Lumenis на лицето за изравняване на тена . От всички пробвани лазери на пазара , най-доволна останах от Duetto в клиниката на д-р Денкова. 
За тяло не съм привърженик. За мен то се прави със стандартните диета+ спорт. Ако вече и така не става , лично аз прибегнах към липосукция и то на много малка зона.
Целулит никога не съм имала.

# 86
Тяло да чукна на дърво и дебела да съм била след бременности, и да сваля, нищичко не си личи. Според мен е до ген. Поради тази причина не мога да си представя да се подлагам на процедури за една почивка до Сицилия цени, да изглади някакъв си целулит Simple Smile Ама като ги дразни хората...В моята зала се мажат масово с някакви кремове, някакви неопренови колани, пълна простотия. Храна + редовни натоварващи тренировки + вода + ген.

# 87

Къде може да се видят снимки преди/след на ринопластика?

Тук вече не мога да помогна. Бях на консултация, и снимките ми бяха показани на компютъра на докторката. Видях, че в Инстаграм има профил със снимки на пациенти, но са много малко.

# 88
Момичета, има един сайт, чийто директен линк не знам дали ще мога да пусна тук. Казва се TherealSelf вижте на гугъл - та там има отзиви, коментари, снимки за процедури и лекари от цял свят. Казвам го във връзка с лекарите и цените в Истанбул.

# 89
Здравейте момичета имам няколко въпроса и ще се радвам да споделите мнение и да дадете съвет.
Луничките? Имам лунички, и сега от слънцето още повече. 😡направо ще се побъркам. Мажа се с 50 фактор . Чудя се дали мезо перманентния фон дьо тен ще ги покрие. Някой от вас да е правил тази процедура ? Ще се радвам ако сподели отзиви.

Имам стрии които от 2 г се опитвам да премахна. Мазала съм се с какво ли не, даже миналата година ходих на лазер в Пловдив и ефектът беше много болка и пари хвърлени на вятъра. Чудя се за Мезотерапия за стрии? Някой от вас да е спечелила в борбата с стриите ?

И последно , че малко дълго стана. Търся добър лекар в Пловдив който поставя ХК в устните. Последните няколко пъти ходих до Пазарджик при Е.Папазян, но много бързо се разгради филъра.

Нетърпелива съм да прочета съветите Ви!
🤗

Общи условия

Активация на акаунт