Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 111
  • 804
  •   1
Отговори
# 585
Рестилейн не дава обем. Има избистряне на тена, свежест и лифтинг. Но не попълва лицето. Сигурно е от оттоците. Ще видите ефект реално след около 3 седмици. За мен това е най-добрият  бустер. Е, има значение и кой го слага, естествено.

# 586
  • София
Рестилейн не дава обем. Има избистряне на тена, свежест и лифтинг. Но не попълва лицето. Сигурно е от оттоците. Ще видите ефект реално след около 3 седмици. За мен това е най-добрият  бустер. Е, има значение и кой го слага, естествено.

Благодаря за отговора!

При Трендафилова в Дерма Акт го слагах. Харесах я като отношение, и факта че не се опита да ме натовари с допълнителни неща.

Може в мен да е проблема и просто лесно да посинявам, но със сигурност няма да повторя.

# 587
Благодаря , ще се радвам за отзиви.

Аз си записах за 13 септември при Вандев за Volux евентуално 2 мл за лицето .
Резултатите изглеждат много добри , цената при него е 550лв. / мл .

Цитат
ETM# 72716 юли 2019, 08:10 ч.

Единият филър VOLUX си е доста скъп.Както писах от него сложихме в брадичка 2*1мл.Цената му е 800 лв.Той влияе на костната структура .По-мощен е ,ако мога така да се изразя.Както съм писала по-напред в темата аз имах крива усмивка сега вече не е такава.Трайността на този продукт трябва да е три години.Между другото тя ми го препоръча  да го ползвам вместо ботокс около очите за по-голяма трайност,но засега няма да мога.
Другото МД кодовете са три филъра общата цена е 1450 лв.Сложила съм само два засега.Другият по-нататък и Радиеса на шията е 780 лв.Е и на гневна сложих малко ботокс и се спирам вече ,защото финансиите свършиха:anguished:.Резултата си заслужава.

ЕТМ , как се развива към днешна дата Volux?
Ами да си призная честно не ми се пишеше чак.Месец след поставянето на 2-рия мл.получих много голям оток в брадата,който отшумя за три дни с антибиотик ,но филъра май се поразгради според мен,защото пак си усещам кривата усмивка.Човек да не се похвали  с нещо.Disappointed
Бях споделила в следващ пост за преддложения от докторката  неоперативен браулифтинг .Оказа  се  Ulthera ,която аз твърдо отказах,защото преди съм си правила хайфу и резултат не видях.Сложихме ботокс,около очите .Вече ще пиша,че засега е много добре.Ще слагам ботокс и в брадичка и на шията малко.Така ми препоръча .

Как така се разгради , Стоилова какво казва?

# 588
Здравейте,

Както съм писала и в други теми, обмислям хирургическа корекция на двойна брадичка. Вече съм към края на кърменето с второто си дете и бих искала да предприема тази стъпка преди коледните празници. За жалост, нямам идея откъде да започна. В главата ми се въртят много въпроси - как да си избера специалист, мога ли да се срещна с няколко хирурга и на база личната среща в последствие да избера, колко време по-рано трябва да си запазя час за консултация, после за операция?
Ще се радвам миналите по подобен път да споделят опит и да разкажат за своите първи стъпки, а и за след това.
Благодаря!

# 589
При кърменето се задържат 2,3 кг. Да не би да е от това тази брадичка. С първото ми дете имах ужасно подпухнало лице докато кърмех.

# 590
Не, аз имам генетично предразположение. Нямам излишни килограми изобщо. Майка ми на 63 на практика няма врат, започва ѝ двойната брадичка веднага от края на челюстта, а е 40 кг с мокри дрехи. Моята още в далече от това положение, но усещам, че натам върви.

# 591
  • при Arctic Monkeys
В Петък си сложих скинбустер и да ви кажа, никак не съм доволна от резултата. Първо имах супер много синини и натъртвания - уикенда мазах с Репарил и пих арника, та днес съм ок вече. Второ обаче, лицето ми е по-обло и кръгло като определено не съм търсила такъв резултат. Та в този ред на мисли имам два въпроса:
1. Възможно ли е този обем да се е получил в следствие на синините и натъртванията и все още да има някакви подкожни отоци, които да не са се разнесли съвсем?
2. За колко време се резорбира скинбустера и какво мога да направя, за да му помогна да стане по-бързо?
Какво количество ви е сложено? Аз правих Жуведерм волайт, 1 мл, което не е точно бустер или мезо, ефект особен не виждам, да не кажа никакъв. Нито откъм обем,нито откъм подобряване вида на лицето. Според мен при вас има отоци, изчакайте поне още седмица. Тъканите са травмирани от боденето. По принцип окончателния резултат от такъв вид процедури е след около 2 седмици. А и времето сега е горещо и допълнително усложнява възстановяването.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 16:44 от bubanka

# 592
  • София
В Петък си сложих скинбустер и да ви кажа, никак не съм доволна от резултата. Първо имах супер много синини и натъртвания - уикенда мазах с Репарил и пих арника, та днес съм ок вече. Второ обаче, лицето ми е по-обло и кръгло като определено не съм търсила такъв резултат. Та в този ред на мисли имам два въпроса:
1. Възможно ли е този обем да се е получил в следствие на синините и натъртванията и все още да има някакви подкожни отоци, които да не са се разнесли съвсем?
2. За колко време се резорбира скинбустера и какво мога да направя, за да му помогна да стане по-бързо?
Какво количество ви е сложено? Аз правих Жуведерм волайт, 1 мл, което не е точно бустер или мезо, ефект особен не виждам, да не кажа никакъв. Нито откъм обем,нито откъм подобряване вида на лицето. Според мен при вас има отоци, изчакайте поне още седмица. Тъканите са травмирани от боденето. По принцип окончателния резултат от такъв вид процедури е след около 2 седмици. А и времето сега е горещо и допълнително усложнява възстановяването.

Ами ще чакам, аз друг вариант нямам така или иначе на този етап...1мл ми е сложено.

Преди месец и половина правих Redenaity I 3мл и от него за съжаление не видях абсолютно никакъв ефект. Но и не съм имала възстановителен период - беше поставен повърхностно и нямах никакви следи освен една миниатюрна синка. Нищо общо с това сега...

# 593
  • при Arctic Monkeys
Аз пък нямам нищо против лицето ми да е по заоблено. И никак не се харесвам като отслабна и чертите ми се заострят и скулите изпъкват. Изчакай да се успокоят и заздравят тъканите.

# 594
Здравейте, искам да попитам някой слагал ли си е хиалурон с injector pen. Искам да си сложа 1 мл. в устните, но с обикновени игли ме боли, затова обмислям да отида някъде, където работят с injector pen. Замислям се обаче дали това, че при него иглата е по-тънка, оказва влияние на качеството /напр. ако не вкарва филъра достатъчно дълбоко в кожата или нещо друго подобно/.
Затова моля, ако някой се е подлагал на процедура с injector pen, да пише какъв е резултата, доволен ли е като трайност и т.н.

# 595
  • в 1001-та нощ
Аз съм слагала на два пъти по 3 мл ... и трите пъти имах много приятна сочност навсякъде, но лицето ми е по-изпито и носи.

# 596
  • София
Здравейте аз съм 2 месеца слес Радиесс и ефект нула засега.Може ли да ми кажете нещо друго за стягане и лифтиране на лице,имам отпускане в долната част на лицето

# 597
От кои филъри имате отзиви за добри резултати при повдигане връхчето на носа?
Промо дни за ботокс и филъри при лекарите на др Денкова

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 16:48 от alethea

# 598
Дали ще има ефект мезотерапия на шия?

# 599
  • при Arctic Monkeys
Здравейте аз съм 2 месеца слес Радиесс и ефект нула засега.Може ли да ми кажете нещо друго за стягане и лифтиране на лице,имам отпускане в долната част на лицето
Има упражнения - нещо като йога за лице, помага, но е нужно постоянство. Аз използвам и ролков масажор, от който съм доволна. Иначе има филъри, които се поставят в долната челюст и оформят контура. Филър в скулите също изтегля и стяга долния контур. Например Жуведерм волума.

Общи условия

Активация на акаунт