Кауфланд - тема 37

• 69 480
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
На мен нещо втората опаковка не ми е ок на вкус...

# 721
Точно идвах да споделя и аз за кашкавала-първото парче се изяде за два дни-беше твърд и имаше добър вкус.В четвъртък тази седмица имаше само една опаковка от 250 гр. сред другите грамажи-втори ден никой от домашните не иска и парченце....(уж партидата/датите са еднакви)

# 722
  • оттам, откъдето започва България
Щом не ви харесва - върнете го.

# 723
И при нас са само по 0.400

Само при нас ли няма от показания кашкавал по назад в темата? Сутринта отново бях в Кауфланд и имаше само разфасовки от 400гр...

# 724
В Бургас от три магазина, този кашкавал от 250 грама го има само в единия. И пак цената на етикета е 6,79 а на касата 2,50 лв.

# 725
  • София
В Бургас от три магазина, този кашкавал от 250 грама го има само в единия. И пак цената на етикета е 6,79 а на касата 2,50 лв.
Ок,

# 726
  • Бургас
В кой - Изгрев или Меден Рудник?

# 727
Има ли в Кауфланд кафе падове/ капсули/ за кафе машина Сенсео на Филипс?

# 728
  • На изток от Ада
Има ли в Кауфланд кафе падове/ капсули/ за кафе машина Сенсео на Филипс?
Има, на Спетема .

# 729
Изгрев 👌

# 730
Изгрев. Вземайте от този който е по жълт - по добър е на вкус.

# 731
  • ВАРНА
Къде скриха - Чери-то Кауфланд?    Обиколих всички обекти в града и няма никъде!

# 732
Здравейте, искам да се оплача от еднократните подложки за преповиване на Бевола. По принцип взимам от лидълските, но реших да пробвам и тези. Оказа се, че отгоре пускат едни ситни топчета, които полепват по кожата, когато е намазана с нещо след баня или масаж

Също така, купих си една гумена четка с бодлички, на която се слага дълга дръжка, като на моп, и е дадено, че чисти косми от котки и кучета. Въпросната четка беше без дръжка (не знам дали така се продава по принцип, или аз съм улучила някаква изостанала и лишена от дръжка). Реших там на място да я пробвам с дръжката от някаква друга четка и падна идеално, затова си я купих, с намерението да си я използвам със съществуващите ми дръжки от молове и четки. Оказа се, че не пасва с никоя от дръжките, които имам вкъщи - или са твърде дебели, или твърде тънки, за да завия дръжката в резбата на четката. Иначе чисти косми, но се наложи да лазя с нея по пода за целта, след като бе можах да сложа дръжка. В Кауфланд продават ли отделно дръжки за подобни уреди?

# 733
Вчера си купих черен ориз по 0,01 лв. за 500грама. 🤣 Не съм го опитвала до сега,та от любопитство взех.

# 734
  • оттам, откъдето започва България
кукумицинка, най-добре да опишеш всичко, което си писала тук, във формата за контакти на Кауфланд. Сигурна съм, че ще обърнат внимание на споделеното от теб.

Общи условия

Активация на акаунт