AVON само за представители 2019 & 2020

• 29 737
  • 547
  •   1
Отговори
# 540
Потвърждавам. В бизнес секцията на вайбър

# 541
  • Пловдив
Дублират и с имейл!

# 542
  • Сливен
Дублират и с имейл!
Добре, че ми казахте за имейла, защото съобщения във Вайбър така и не получих.

# 543
Много е странно това. Ейвън трябва да са  предоставили на куриера телефон, същия който го има по етикетите на кашоните и е обвързан с профила ти. На този номер бокснау  праща съобщение в бизнес чата. Че кашона е на място, после ако искаш да удължи престоя има активен линк. След като си вземеш кашона, всичко от бизнес чата с бокснау се изтрива.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 10:21 от _re_ge

# 544
Здравейте, преди имаше код за отказ от брошура, когато се пуска поръчката. Дали все още има такъв и някой знае ли го?

Предварително благодаря.

# 545
  • Пловдив
Здравейте, преди имаше код за отказ от брошура, когато се пуска поръчката. Дали все още има такъв и някой знае ли го?

Предварително благодаря.
КОПИРАМ ДИРЕКТНО ОТ ПРОФИЛА СИ -
Ако не желаеш да получиш автоматично добавените Брошура и сп. Фокус за следваща Кампания с цена 0,60 лв. | 0.31 €, можеш да ги премахнеш от поръчката си, като използваш код 88757

# 546

Предварително благодаря.
КОПИРАМ ДИРЕКТНО ОТ ПРОФИЛА СИ -
Ако не желаеш да получиш автоматично добавените Брошура и сп. Фокус за следваща Кампания с цена 0,60 лв. | 0.31 €, можеш да ги премахнеш от поръчката си, като използваш код 88757

Много благодаря Simple Smile

# 547
  • sofia
Здравейте , много харесвам Ейвън и много съм си поръчвала , но от поне 2 години не мога да намеря някои познат дистрибутор и реших аз да стана (ако не е много сложно Simple Smile ). Може ли да Ви помоля да ми обясните как става това - регистрация , поръчки - къде , как
Много Ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт