Как се сваля мъж?

• 10 444
  • 155
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Трябва да покажеш самочувствие и повече приказливост, само разни погледи не са достатъчни. Все пак всеки мъж е различен, както и всяка жена - няма универсален подход, но има някои общи неща при всички. Ако влезеш и в неговия начин на мислене за нещата от живота разбира се ще е идеално. Все пак човекът остава и е важно разбирателството - физическото привличане е преходно, така или иначе след време от нас ще останат само изгнили скелети... Но все пак трябва и от другата страна да има привличане, иначе трудно би се получило нещо дори и да обърнеш света с краката нагоре само за да му направиш впечатление. Аз поне винаги съм бил директен и съм отрязвал жени, които не ми подхождат или просто не ме привличат. И смятам, че така е правилно вместо първоначално да давам празни надежди на някого, само за да преодолея неудобството и после тя като разбере истината, да се чувства най-тъжния човек на планетата.

# 76
  • Sofia
Цитат
cподелете на вас какъв подход би ви допаднал и би имал резултат, и не би ви уплашил, така че да хукнете с 200?

Причакваш го някъде на спокойно място, правиш му комплимент, хващаш го за пакета и освен ако не си отвратителна или очевидно луда гарантирам 99% успеваемост.
И как така си подготвена да бягаш от някой с 200, който харесваш? Ако те е страх от мечки, не ходиш в гората.
Joy Joy Joy
Да, въпросът беше как той да не избяга. Защото моят опит показва, че много от мъжете (вероятно не всички, но голяма част) се страхуват от жени с по-директен или агресивен подход. И точно това правят - бягат с 200. Та въпросът е в този случай как да се свали мъжът, така че хем да го свалиш, хем да си мисли че той те е свалил. Ей това е сложното. Иначе е най-лесно да отидеш и директно да му изтресеш, че го харесваш, но това не работи в повечето случаи.
А че трябва да те харесва външно това е съвсем ясно. И при мен никакви стратегии не биха работили, ако не харесвам човека. То за всеки важи. Даже е досадно да те сваля някой, когото не харесваш.

# 77
Аз имам една колежка, но не съм я виждал никога, само по телефона/Skype. Тази колежка си говорим за един проект, но става дума за България и София, и тя ми заявява ни в клин, ни в ръкав, че нейните родители преди доста години били в София на екскурзия, даже според нея тя била зачената точно в София, така че и тя можела да се счита за българка. Тя между другото е от Полша. Според мен това беше свалка някаква. Доста нескопосана но свалка.

# 78
Денчо ,на мен пък изобщо не ми звучи като свалка.Ако ще свалям някого,няма да намесвам родителите си пък и зачеване в едно изречение😂.

Аз не съм компетентна по въпроса,единствения начин който ми идва на акъла е тухла четворка 😂.

# 79
Може и да не е било, знам ли и аз. Все пак е жена, всичко може да се очаква. Grinning

# 80
В някои по-северни държави
Скрит текст:
основният интерес се показва от жената или поне жените са активни и не се смята за нещо нечувано жена да те покани на кафе или на вечеря, че и повече. То май след определена възраст и в България по-активни са жените.  Всъщност, на мен тази динамика ми се вижда по-естествената. Така или иначе жената избира най-вече дали директно или индиректно.

Така и предположих.
Идват ми в повече техните разбирания.

# 81
  • Агент под прикритие
Няма нищо в повече, особено в страни като Исландия, където жените са почти два пъти повече от мъжете и правителството им насърчава заселване на мъже отвън. Тя принципно световната тенденция е броя на мъжете да падне още.

# 82
Тенденцията е точно обратната и има своето логично обяснение!

Данните ти за Исландия също не са верни!

# 83
  • Агент под прикритие
Така, и това "логично обяснение" е.... ?
Силно се съмнявам, че логиката има нещо общо с обяснението.

Данните ми за Исландия явно са стари, но не и неверни. Имаха такъв проблем преди, сега (според актуалните статистики) нещата изглежда са се поуравновесили.

Ама все пак е добре, когато пускаш някакви такива кратки контра-твърдения, да се аргументираш, за да не изглежда отстрани, че просто се заяждаш на дребно...

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 12:33 от AgentProvocateur

# 84
Данните ти за Исландия са абсолютно измислени, друг им беше проблема на тях. И когато искаш да се аргументираш, даваш цифри и източник. Не се заяждам, просто коментирам, че говориш неверни неща!

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 12:40 от Анонимен

# 85
  • Агент под прикритие
Аха, ясно... Я да чуем тогава и за "логичното обяснение"... Joy

# 86
В Исландия мъжете са повече от жените и то не през последните години, а от край време и логичното обяснение го знае всеки що-годе интелигентен човек - раждат се повече момчета, отколкото момичета (в световен мащаб). И когато не знаеш какво говориш, по-добре спри разговора и иди да почетеш малко.

Статистическата служба на Исландия любезно е превела своя сайт на английски език и който иска да почерпи информация за населението на страната по пол и възраст, може да го направи.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 12:47 от Анонимен

# 87
В духа на темата да попитам... виЙ да не се сваляте?

# 88
  • Агент под прикритие
Ko? Не !!! JoyJoyJoy

П.П. Докторчето нещо заядливка го раздава, като и гледам постовете по други теми, виждам същия заядлив тон.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 14:42 от AgentProvocateur

# 89
Смятай че един мъж не разбере ли по погледа. По добре да не си го поглеждала.
Така си е,
Аз лично ми е достатъчно да разчета езика на тялото на една жена и веднага разбирам какви са нещата. За това може би се и разбирам по-добре с жените.

Общи условия

Активация на акаунт