На море в Турция - тема 62

• 65 198
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
anbibian, за лекарствата никой няма да ви направи проблем.
Не съм била в този хотел, но пък, дори и да е топло в стаята, нали навсякъде има климатици. Ние сме оставяли карта докато ни няма да охлажда и като се приберем спираме климатика. Не си писала за кога ще резервирате, но предполагам ще е за наесен. Едва ли вечер ще е чак толкова топло, че да не можете да спите на отворена врата на терасата.
Ще резервираме за началото на септември.
Открих една снимка на тези тераси и стаите наистина изглеждат без прозорци, само една врата и терасата е обща с всички останали стаи на нея, няма да ми е комфортно да спим с отворена врата, ако е така. За жалост имам само 1 ден да реша.

Здравейте. По-добре е да изберете стая в хотела. Ресторанта и баровете ще са ви по-близо, до плажа е над 400 м, една чудесна разходка. Може и с количка от рецепция  да ходите до плажа. Сънсет терасите са следобед огряни от слънце и ще е доста топло. Малко ще сте изолирани в тях.

# 211
  • Димитровград
anbibian с коя фирма резервирахте Aquasis De Luxe Resort & SPA Дидим?Може и на лично за да не е като реклама?

Може ли да ми препоръчате хотел с хубав плаж и аква парк за 2 възрасти и две деца на 11 и 16 години.Бюджета е около 2000 лв за края на септември.Благодаря!

# 212
anbibian с коя фирма резервирахте Aquasis De Luxe Resort & SPA Дидим?Може и на лично за да не е като реклама?

Може ли да ми препоръчате хотел с хубав плаж и аква парк за 2 възрасти и две деца на 11 и 16 години.Бюджета е около 2000 лв за края на септември.Благодаря!
Версо Травел, нямаме още резервация, аз им се обаждах вчера да проверя за места и днес им пратих мейл за желаните дати и изисквания, не че имаме много, просто искаме да има бебешка кошара в стаята.
Провери при тях цените за Аква Фентъзи в Кушадасъ. Там има огромен аквапарк, не сме ходили, защото децата ми са още малки за толкова голям аквапарк, но като пораснат ще ги заведем обезателно там. От много ровене из нета в момента Версо Травел предлагат най-добрите цени за Аквасис и Аквафентъзи, другите хотели не съм ги гледала. Даже се поблазних пак за Аквафентъзи, на по-добра цена не съм го виждала.
Иначе за агенцията нищо не мога да кажа, за пръв път резервирам с тях, четох добри отзиви.
Предния път пътувахме с Ориент 99 и бяхме много доволни, но цените им в момента са значително по-високи.

# 213
Здравейте, моля да ми помогнете в избора на хотел, колебая се между следните:
1. TUI Magic Life Jacaranda - Side
2. Von Resort Golden Coast - Side
3. Club Asteria Belek - Belek
4. Miricle Resort - Lara
Благодаря!

# 214
  • Димитровград
. TUI Magic Life Jacaranda - Side и  Von Resort Golden Coast - Side,не могат да се сравняват Джакаранда е по висок клас хотел,за другите не мога да кажа!За Атера май имаше хубави отзиви!

# 215
Здравейте, какво мислите за време в Дидим средата на септември? До сега там не сме почивали и доста се замислям дали да рискувам или да заложа на сигурно с Анталия? 🤔

# 216
  • Берлин
Късно е за Дидим. А и все духа. Но за мен е от неприятните места курортът, та може и да не съм обективна.

# 217
И мен това ме притеснява Disappointed
Явно отново ще заложим на сигурното и ще се отправим към Анталия. Благодаря все пак Simple Smile

Късно е за Дидим. А и все духа. Но за мен е от неприятните места курортът, та може и да не съм обективна.

# 218
4. Miricle Resort - Lara
Благодаря!

И аз съм на мнение, че TUI Magic Life Jacaranda изпъква пред другите изброени хотели. Най-нов е, с хубави стаи, хубав плаж, много добро обслужване, предразполага към активна почивка.
Golden Coast според мен е най-добрия от трите хотела Von Resort, но трябва да се има предвид, че това са икономични хотели и макар да предлагат добри условия за почивка, имат своите дребни минуси. Хубавият плаж и аквапаркът компенсират до някъде по-вехтите стаи и не особено разнообразната храна. Имайте предвид, че едно от основните предимства на веригата е по-ниската цена, така че според мен си заслужава да се замисляте за Golden Coast ако е с най-изгодна оферта спрямо другите три хотела, за които се колебаете.
Club Asteria Belek е хотел, които от много години поддържа добро ниво и си има своите запалени фенове. Има много голяма и красива територия, тесни и семпли стаи, хубава храна, добра дневна и прилична вечерна анимация. Плажът е пясъчен, но не е толкова фин и хубав, както на Jacaranda или Von Resort.
Miracle Resort е типичният хотел в Лара - висока сграда, много стаи, пясъчен плаж. Територията му е голяма, скоро е реновиран, така че стаите имат добър вид. Нивото му е добро.

# 219
Привет на любителите на турското море!  Любителка съм на Турция като туристическа дестинация, била съм на различни места на екскурзия, но никога на почивка в хотели, предлагащи All inlusive. Тази година със сестра ми, след доста разглеждане, резервирахме ROYAL ASIRLIK в Бодрум. Дали направихме добър избор, нямам представа.
 Някой с лични впечатления от хотела?

Здравейте, какво мислите за време в Дидим средата на септември? До сега там не сме почивали и доста се замислям дали да рискувам или да заложа на сигурно с Анталия? 🤔

В средата на септември може би все още да е топло там.
Дъщеря ми беше в Aquasis Delux - Дидим в началото на октомври миналата година и каза, че по това време, в преди обедните часове, там вече е хладно за къпане в басейните. Едва следобед ставало топло. Но се върна с тен и много доволна . Simple Smile

Докато в района на Анталия средата на октомври все още си е лято. Най- топло беше в Каш (защото е най на юг) - чудно градче, много ми хареса. Не знам защо нашите агенции не го предлагат.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 14:57 от daniela.qnkova

# 220
4. Miricle Resort - Lara
Благодаря!

От тези хотели Asteria би бил първият ми избор, има много хубава градина и е на много добро ниво. Другият вариант е TUI Jacaranda, ако предпочиташ нова сграда, но това е за сметка на градината, и на мен този хотел ми е малко безличен, освен това е на 600-700 м от плажа.

В youtube има много клипчета и за двата хотела, разгледай ги и си прецени, кой ти допада повече.

https://www.youtube.com/watch?v=c0ZMaMnS1QA

https://www.youtube.com/watch?v=Ig57RslNVss

# 221
  • Варна
със сигурност след първата седмица на септември силно препоръчително е Анталия . .По всички останали курорти има вероятност да уцелите и ветровито и по неподходящо за плаж и море време Sad  , тези 150 - 200 км. в района около Анталия е заобиколен отвсякъде с планини и има собствен по топъл микроклимат.Там може да ядете банани от дървото Simple Smile

# 222
  • В планината / На морето
КАШ , АНТАЛИЯ

[

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 10:42 от RichiRich

# 223
  • Поморие
И от мен малко снимки от прекрасния Каш. На 16-ти Октомври водата в морето беше  топла като чай, за разлика от Кемер.

Истинският цвят на водата. На 3 м дълбочина се вижда дъното.

Снимка от хотелската ми стая

# 224
Напред в темата стана въпрос за мобилния интернет в Турция.
Искам да добавя, че Теленор също предлага такъв пакет 700 Мб за 7 дни 19 лв

Общи условия

Активация на акаунт