Жена която не е изневерявала 15 години на съпруга си ...

• 9 835
  • 220
  •   1
Отговори
# 60
Рядко слаб опит.
Не ти е тук талантът.

# 61
Съжденията на Елунария се опират на най-елементарна логика и здрав разум, а вие още малко да я обявите за предател на женското съсловие. Никой не ви ограничава права лейдис, кротко.

Забелязвам, че заради социалните мрежи от около десет години жените изгубиха усет за благоприличие и порядъчност. Сега състезанието за внимание и лайкове е брутално и без правила. На мен това предлагане на 'стоката' без 'опаковка' не ми е естетично и не се поддавам на облъчване. Последните модни трендове ме карат да се чувствам като в някой Уолмарт в близост до наркомански трейлър парк. Затова снимките на Мерилин Монро ще ги намерите по тираджийските кабини, а снимките на Одри Хепбърн по класните пиано барове.

# 62
  • Насред хаоса
Мъжете са ги изгубили много преди това. Та не знам с какво право претендират за неща у жените, които те самите не притежават. Това искаха - това получиха.

# 63
  • София
Я да кажат моралните
Кога
Къде
С кого
Дрес код
За пиене на бира за жена е приет?
Или може би и бира не трябва да пие?
Пакистан ли е това или България?

# 64
  • волно калдъръмче
Спрете турските сериали. „Усет за благоприличие и порядъчност” съм имала, когато им е било времето. В момента съм в друг период.

# 65
Качествена жена се печели с качества, каквито ти явно не притежаваш, щом се налага тук да питаш. Въпреки че с тия цици и къса пола едва ли е особено качествена - може нарочно да се развява така за да дразни мъжете, че не могат да я имат. Поне това е описание, което си дал е на к... ка, правеща се на недостъпна и забавляваща  се да предизвиква и дразни мъжовете. Не че не си го заслужават де...

# 66
Никой няма да спирам да се чувства обиден и нападнат, мисля, че няколко пъти поясних какво точно искам да кажа.

# 67
Разбира се, че има така да го наречем прилично и не дотолкова облекло.

Мен мама ме е учила още като малка.

С една дума - въпрос на домашно възпитание е. Винаги съм учена да пускам пердета, да не се разкарвам по сутиени и т.н. още в съвсем младите си години. Това си остава. С голямо деколте се чувствам ужасно, щото всички очи са там. На нея явно й харесва. Това са моите 5 стотинки по темата.

Съгласна съм общо взето с Елунария.

# 68
Ех, пък интересна тема е подбрала мацката в мъжката компания... Как тя не изневерява на мъжа си, пък той на нея да. Всеки би казал - как, тоя не те заслужава!!! Защо стоиш с него... и пр. Май има някакъв шанс авторът...

Същото е като мъж да седне да обяснява в женски форум как не изневерява на жена си, ама тя не ще да прави секс с него. Пък той е толкова бял, добричък и пухкавичък...
И отзивите: „Ама как, тази не те заслужава!!! Защо стоиш с нея...“.  Laughing

# 69
  • София
В интерес на истината и мен ме озадачи темата на разговора. Когато аз съм в мъжки компании, въртим разговори на общи теми, рядко забиваме в толкова личен живот.

# 70
Защо ви озадачава, всичко е ясно като бял ден, ако думите на автора разказват точно каквото се е случило. Жената търси внимание и в нейната ситуация, мисля, че е нормално. Никой не живее само с работа и деца.

Кръчма, мъжка компания, по-разголени дрешки, разкази за изневеряващ мъж, който работи в чужбина и се виждат рядко. Много жени биха били изключително самотни и жадни за внимание в това положение. Нищо странно не виждам. Разбира се, като омъжена жена, "в квартала", няма да започне открито да бие тъпана, че си търси мъж, тя казва, че си търси "приятелство". Мхм.

# 71
Търси си гадже жената, нищо неясно не виждам.

# 72
Сийке, във форума говорим анонимно. А жената от историята е на същата маса с мъжете. Има нЕкаква разлика...

# 73
  • Насред хаоса
Аз пък не разбирам как се вземат за чиста монета думите на автора, според който щом пиеш бира, значи си нещастен в брака си. И съответно, понеже му се сторило така, решил, че трябва да я спечели. А на жената сигурно това си й е едно от обичайните неща в живота и хал хабер си няма ни от авторовите терзания, ни от щуротиите, блъскащи се в акъла му. Ето как неправилно се тълкува и поведение, и всичко - разбира се, според желанията на някого си. Ама защо все се тълкува в полза на някой мъж, не разбирам. Остана да пуснем и нравствена полиция по улиците, разбира се, само за жените. Че сакън някой мъж да не се почувства така, сякаш набелязаната от него иска само него и да остане излъган и разочарован. Тя може и да не знае, ама какво ще се занимаваме с глупави подробности сега.

# 74
Да поясня, не че някой ме пита лично - преценката ми е базирана на впечатленията на автора, доколко те са правдиви, няма как да знам.
Не осъждам, кой как се облича - слава богу, живеем в свободна, християнска държава. Мнението ми, че си търси мъж е по-скоро въз основа на нещата, които жената е споделила, а не начина, по който е била облечена.
Нищо лошо не е направила и дано си намери скоро, но по-добре да не е авторът, че голям дечко ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт