Жена която не е изневерявала 15 години на съпруга си ...

• 9 837
  • 220
  •   1
Отговори
# 75
Не виждам как е в полза на мъжа? Той, ако ще е имал "полза", това е щяло да стане още там, на място. Явно не е проявила интерес към него.

Така изглежда ситуацията в моите очи, според неговата история, както я разказва тук. Подобни разкази, не идват от жени, щастливи в брака си, очевидно нещата не са такива при нея. И в добавка с останалите подробности, спокойно мога да кажа, че жената е търсеща. Но това явно е страшна обида за женското общество Wink

Разглеждайте такива истории с малко повече дистанция, не знам защо веднага се поставяте на мястото на всяка жена, която ви се стори,  че е в не особено изгодна ситуация. Нито вие сте жертви на нещо, нито тя. Това, че вие не сте в подобна ситуация, не означава, че други жени не са, или пък, че не е възможно да се случи.

# 76
Сийке, във форума говорим анонимно. А жената от историята е на същата маса с мъжете. Има нЕкаква разлика...

Именно. Странна е темата на разговора, но пък авторът избяга и не можем да го питаме как се е стигнало до нея. Сигурно обикаля кръчмите с надеждата пак да засече мадамата.

Скрит текст:
Как се получават тези странни никове?

# 77
  • Насред хаоса
Така изглежда ситуацията в моите очи, според неговата история, както я разказва тук. Подобни разкази, не идват от жени, щастливи в брака си, очевидно нещата не са такива при нея. И в добавка с останалите подробности, спокойно мога да кажа, че жената е търсеща. Но това явно е страшна обида за женското общество Wink

Разглеждайте такива истории с малко повече дистанция, не знам защо веднага се поставяте на мястото на всяка жена, която ви се стори,  че е в не особено изгодна ситуация. Нито вие сте жертви на нещо, нито тя. Това, че вие не сте в подобна ситуация, не означава, че други жени не са, или пък, че не е възможно да се случи.
Само дето не разказва жената, а някой си непознат за нея, който въз основа на нещо, което му се иска, решил еди-какво си. Не е обида само по себе си жената да е търсеща. Обида е да е право на всеки мъж, че и жени, като гледам, да определя въз основа на своите си искания и разбирания какво иска или си "търси" тази или онази. За мен конкретно ситуацията на тази в случая не ми се вижда неизгодна. Дали си търси или не може да каже само и единствено тя, не някой загорял, понеже така му се иска. Несериозно е да се правят генерални изводи и да се определя някоя жена като еди-каква си, защото била облечена така, ами не онака, защото пиела бира, а не чай, защото пуши, защото, защото, защото.
А защо в полза на мъжа - ами защото масово се чувстват в правото си ТЕ да определя дали тази или онази си го "търси".

# 78
Не съм я определяла като нищо повече от търсеща и не мисля, да нося за отговорност за това, как авторът или някой друг я определя. Право на изводи има всеки, а вече ако действа, основайки се на тези изводи, ще се разбере дали са били вярни или грешни.

И ако на някоя дама, не й харесва да се правят изводи за нея, че е такава или онакава, може би трябва да смени средата или да помисли какво демонстрира. Няма как да се промени мисленето на всеки мъж в кръчма, това е загубена кауза.

# 79
  • Sofia
Аз пък изобщо не съм убедена, че конкретно тази жена, според описанието, дадено ни от автора, си търси любовник, бойфренд, нов мъж или там каквото изредихте. Много жени несъзнателно експлоатират мъжете в обкръжението си, получавайки внимание, разбиране, кавалерско отношение, услуги, дори финансови облаги, без да правят секс с въпросните "донори". В случая ми се струва, че иде реч точно за това. Жената просто има нужда някой да я изслуша и да ѝ се повъзхити от разстояние. Нищо повече. Абсолютно стандартна и често срещата ситуация.

А от това, че щом се обличала един как си, значи си търси кой я да опраши, просто ме напушва смях. Simple Smile
Като прясна абитуриентка и млада студентка носех толкова къси поли, че цветът на прашките ми можеше да бъде разпознат с лекота, а на онзи етап нито знаех какво е това, да си интимна с мъж, нито пък мислех за гаджета. Не ми е пукало какво мислят околните, обаче. Страшно "перде" съм в това отношение.
Стилът на обличане няма нищо, ама нищо общо със сексуалността на един човек. В това съм се убеждавала многократно.

# 80
Blаck Cat, може, не е задължително да търси секс. Но не мога да си представя жена, в описаната ситуация, да не търси нищо. Едва ли е робот.

Горе-долу на същата възраст (18-19) разбрах какво кара мъжете да реагират по определен начин в заведение или на улицата. Не ми беше приятно и го промених. От тогава хората около мен, както и качеството на диалога се промениха коренно.

# 81
Цитат
Много жени несъзнателно експлоатират мъжете в обкръжението си, получавайки внимание, разбиране, кавалерско отношение, услуги, дори финансови облаги, без да правят секс с въпросните "донори".
Много вярно. Но все пак за да получат тези облаги, първо тя трябва да разбуди фантазиите му Simple Smile Най-скъпите компаньонки в света не правят секс с клиентите си или поне не е основната услуга, която предоставят.

Цитат
Като прясна абитуриентка и млада студентка носех толкова къси поли, че цветът на прашките ми можеше да бъде разпознат с лекота, а на онзи етап нито знаех какво е това, да си интимна с мъж, нито пък мислех за гаджета.
Възможно е сексуалните мотиви или състезанието между другите жени в обкръжението ти да са били на подсъзнателно ниво.

Цитат
Стилът на обличане няма нищо, ама нищо общо със сексуалността на един човек. В това съм се убеждавала многократно.

Скрит текст:
Това на снимката е Мия Калифарова - девойка от Странджа планина, на път за неделната проповед, облечена в лятно-ефирна рокля от шивачница "Карамфил-95".
Дали чрез предизвикателно облекло се търси просто, животинско шибане или преследва други цели -  това няма значение, защото тук катализатора е един-единствен и това е сексуалността.

Винаги съм се чудил какви мурафети прилагат красивите арабки във флиртовете с мъже при наличието на плътокриещите аксесоари. Когато жената не е цици и гъз, реално един мъж наиситна може да прецени трезво достойнствата й като човек. Предварително казвам, че не съм фен на тяхната култура, преди да бъда ислямизиран в следващите мнения Simple Smile 

# 82
В сериала "Клонинг" като отиде определеният жених на сгледа, девойката не беше с фередже. Но той вече беше избран за жених от чичото. Thinking

# 83
  • Бургас
Винаги съм се чудил какви мурафети прилагат красивите арабки във флиртовете с мъже при наличието на плътокриещите аксесоари. 
Не прилагат, забранено е. Но,  ако не си забелязвал няма такова нещо като лек грим при тях, младите жени подчертават изключително очите с тежък грим и очни линии, парфюмите са тежки и дрънкат с много бижута. Предполагам това е нужния аутфит...

# 84
  • София
Тези, които носят хиджаб, се гримират много, за да подчертаят всяка своя черта. Мигли, устни, контур - абе, сложно е.😁

# 85
Абе една хубава жена си пати от такива приказки без значение с какво е облечена.
Елунария, ти говориш да й били по-прибрани дрехите, но точно у нас се вдигна голяма врява колко недопустимо било една млада учителка да се появи в такъв вид за хубава жена, облечена с прилична пола и риза просто, защото е хубава, а такава и в 3 хиджаба да я сложиш - все е хубава. И явно дразни определени жени. И разпалва мислите на определени мъже.
Една не особено симпатична девойка в минипола няма да бъде основа за тема просто, защото никой няма и да я забележи.

Скрит текст:
Ето, не й стърчи нищо, прибрано й е деколтето, не е с минипола, ама е трън в очите.

# 86
  • Sofia
Blаck Cat, може, не е задължително да търси секс. Но не мога да си представя жена, в описаната ситуация, да не търси нищо. Едва ли е робот.
Всички търсим нещо в комуникацията си с околните. Simple Smile Иначе, защо да си правим труда изобщо да общуваме един с друг? Аз лично, ако знам, че няма да извлека никаква "изгода" (моля, разбирайте думата в най-широкия ѝ смисъл) от контакта си с някого, въобще няма да си правя труда да разговарям с него, а ще си уплътня времето с по-приятни занимания.

Горе-долу на същата възраст (18-19) разбрах какво кара мъжете да реагират по определен начин в заведение или на улицата. Не ми беше приятно и го промених. От тогава хората около мен, както и качеството на диалога се промениха коренно.
Хората сме много различни. Аз бих се чувствала ужасно, ако знам, че близките хора в обкръжението ми са склонни да съдят за мен по начина ми на обличане, а не по това, какви достойнства притежавам. Защото вероятно същите тези хора биха се срамували да ходят с мен по улицата, ако си боядисам косата в неоново розово или реша да си татуирам цялото лице. Или тежа 100+ кг. Или пък се окаже, че съм лесбийка. Съвсем прости примери.
Но пък предполагам, че е и въпрос на възпитание – от съвсем малка съм учена, че няма значение кой как изглежда или какви навици демонстрира. Важно е само как се държи с околните и какви личностни качества притежава. Peace
Та, приятел / мъж, който ще показва уважително отношение към мен, само защото съм облечена "благоприлично", според неговите собствени критерии – 'айде, у лЕво. Mr. Green

bratan, отново пишеш пространно, без да казваш нещо смислено или да надграждаш диалога. Simple Smile
Написах го ясно – една жена може да възбужда сексуалността и въображението на околните мъже чрез облеклото и маниери си, но това да е напълно безразлично за самата нея. Какви са нейните подбуди да се облича по определен начин, няма как да знаем. По принцип, най-простото предположение обикновено е и най-вярното, а то е – защото така ѝ харесва.

# 87
Цитат
Какви са нейните подбуди да се облича по определен начин, няма как да знаем.
Знаят се подбудите, малко надценяваш нещата.
Като играеш футбол, обличаш футболен екип, а не фрак и цилиндър. В басейна не влизаш с кожено палто. На служебен коктейл не отиваш по пижама.
Облеклото на хората обикновено се нагажда според ситуацията, както хамелонът се нагажда цвета си според средата, в която е.

# 88
Не знам, Google, не съм виждала въпросната жена от темата. Но и тя не е повела дечица за ръчичка, а се е събрала с мъжка компания, в кръчма, и разказва за проблемите с мъжа си. Това е достатъчно основание, за да се размечтаят половината мъже там и да започнат да си правят изводи.
За мен също е достатъчно за да знам, че търси нещо, дори да е несъзнателно.

Black Cat, не говоря за близки хора в обкръжението ми, а такива които не познавам и са искали да се запознават с мен.

# 89
Аз пък изобщо не съм убедена, че конкретно тази жена, според описанието, дадено ни от автора, си търси любовник, бойфренд, нов мъж или там каквото изредихте. Много жени несъзнателно експлоатират мъжете в обкръжението си, получавайки внимание, разбиране, кавалерско отношение, услуги, дори финансови облаги, без да правят секс с въпросните "донори". В случая ми се струва, че иде реч точно за това. Жената просто има нужда някой да я изслуша и да ѝ се повъзхити от разстояние. Нищо повече. Абсолютно стандартна и често срещата ситуация.

Скрит текст:
А от това, че щом се обличала един как си, значи си търси кой я да опраши, просто ме напушва смях. Simple Smile
Като прясна абитуриентка и млада студентка носех толкова къси поли, че цветът на прашките ми можеше да бъде разпознат с лекота, а на онзи етап нито знаех какво е това, да си интимна с мъж, нито пък мислех за гаджета. Не ми е пукало какво мислят околните, обаче. Страшно "перде" съм в това отношение.
Изобщо не съм съгласна с това "несъзнателно"....
Абсолютно съзнателно и целенасочено използват властта си върху мъжете....сексуалната си власт.
А дори не е нужно да спят с тях, достатъчно е просто да дават "надежда", че това все някога може да се случи.
Това са онези, перманентни флиртаджийки, дето не подбират, от "всеки клон" търсят облага...
А мъжете са първосигнални:виждат деколте, мислят за секс.Виждат флирт, мислят за секс.Виждат голи крака, мислят за секс.
Е, не можете да промените мъжкото мислене и начина, по който ви възприемат, ако им показвате "секс"...Можете да промените себе си.Ако искате.Ако ли не, нямате право да се сърдите/възмущавате, че след като показвате цици, мъжа вижда цици, а не ...очите ви.  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт