Жена която не е изневерявала 15 години на съпруга си ...

• 9 812
  • 220
  •   1
Отговори
# 135
Абсолютно съм За братан... Simple Smile  Като си кюта мъжа, неинициативен и мухльо. Като реши да "уважи" женското съсловие, нападал... Ейй, верно, за жените няма угодия... Simple Smile
Не, не. Като всичко друго и това си има нюанси.
Под "поемане на инициативата" аз разбирам опит за флирт, комплимент, евентуално покана за среща, което не е забранено. Отказваш тактично и толкова. Ако някой под "поемане на инициативата" разбира да иде да я плесне по задника с някоя груба покана, това е простащина и не е виновна жената за това, че е хубава.

Какво смяташ за снимката, която качих? Има ли изобщо дреха на света, в която такава жена няма да привлича погледи? Даже с бурка ще привлича. Grinning

# 136
Като човек от зодия Рак си купуваш един лунен камък ииии... готово! Помагал за развиване на телепатията. Smiley Вчера си купих едно колие и продавачката ми го каза.

# 137
Абсолютно съм За братан... Simple Smile  Като си кюта мъжа, неинициативен и мухльо. Като реши да "уважи" женското съсловие, нападал... Ейй, верно, за жените няма угодия... Simple Smile
Не, не. Като всичко друго и това си има нюанси.
Под "поемане на инициативата" аз разбирам опит за флирт, комплимент, евентуално покана за среща, което не е забранено. Отказваш тактично и толкова. Ако някой под "поемане на инициативата" разбира да иде да я плесне по задника с някоя груба покана, това е простащина и не е виновна жената за това, че е хубава.

Какво смяташ за снимката, която качих? Има ли изобщо дреха на света, в която такава жена няма да привлича погледи? Даже с бурка ще привлича. Grinning
Аз лично, изобщо и никога не съм визирала пляскане, пощипване, подсвирване и подобни. Simple Smile   Снимката, и момичето, ми харесват. Дори не мисля, че изглежда кой знае колко провокативно, че да има нужда да се прикрива. Просто хубава, надарена жена. Ако поведението й е стеснително и скромно, може дори да не стигне до флирт, въпреки дадености те си.

# 138
  • Sofia
Какво решават? Те се пробват без да мислят много.
В другата тема, "Кой трябва да направи първата крачка" са гласували 90%, че мъжа трябва да подеме инициативата.

Ако разшифроваш какъв смисъл влагаш в думата "пробват", може би ще е добре за целите на дискусията.
Написах го и по-назад, едва ли има нормална жена, която да се чувства осквернена от деликатно поднесен комплимент или иницииране на добронамерен контакт. Оттам-нататък, дали тя ще приеме предоставеното ѝ внимание, е само и единствено нейно решение. Това, обаче, нещо не ми кореспондира с:
... типове, които пощуряват от предизвикателното обекло и, се лепкат, досаждат, пускат ръце, досадници и крийпове.
Такива примитиви са за затвора – аз мислех, че говорим за нормални, средностатистически мъже?

Нещо се оплете май-май.

# 139
Живеете прекалено на запад. Тук все още няма никой, вкаран в затвора за плеснат задник. А и като тръгнеш по улиците, има от всички видове, а не само "нормални, средностатистически мъже".

# 140
Живеете прекалено на запад. Тук все още няма никой, вкаран в затвора за плеснат задник. А и като тръгнеш по улиците има от всички видове, а не само "нормални, средностатистически мъже".

Човек не може да подчини живота си на това, че има идиоти. От това започват само крайности.
Днес не смееш да си облечеш жълтата рокля с цветето. Утре внимаваш да не срещаш погледи и обикаляш със сведена глава. После няма да смееш и в заведение да седнеш сама и да изпиеш една бира.

# 141
Нещо се оплете май-май.
Black cat, наистина оплетох се дотолкова, че когато някой чете избирателно вече няма какво да напиша по темата. Спомням си, че преди години си лафехме за тройките (под друг ник тогава) и си казах лелееее каква разкрепостена мацка. Явно аз съм се консервирал, научих някои уроци с времето Smile Такива работи, отивам на кръчма да плясна някоя с предизвикателно облекло по задника Grin

# 142
  • Sofia
Elunaria, малко по малко този манталитет навлиза и у нас.
Наскоро в работата на мъжа ми (голяма международна компания) дисциплинарно уволниха няколко човека за обида. И то, по-скоро става въпрос за опит за квалификация, а не за някоя цинична дума.
Вече започна да се гледа много сериозно на тези неща – подриване достойнството на другите човешки същества, неблагоприлично поведение спрямо околните и т.н.

Колкото до другото, ако някой си позволи да ти посегне физически, имаш много начини, като жена, да се защитиш – газов пистолет, нервопаралитичен спрей, тейзър – това са достъпни и изпитани средства за самоотбрана.

bratan, бъркаш ник-а. Peace Винаги тройките са ме погнусявали като конфигурация. А и съм хипер ревнива – няма как да се получи просто. Simple Smile

# 143
Google, аз самата не чувствам загуба от това, че не нося къси поли или дълбоки деколтета. Дори напротив. Освен, че това е добра защита от кретени, ми е и по-удобно, чисто физически.
Но разбирам какво имаш предвид, не изпадам в крайности.

Blаck Cat, няма да помъкна оръжия, за да си пазя правото да обличам някакви определени дрехи. Grinning Не ми липсват никак.

# 144
  • Sofia
Blаck Cat, няма да помъкна оръжия, ...

Е, всеки си решава. Simple Smile Аз просто изброих възможностите за защита, при опит за физическо посегателство. Не е нужно да е във връзка с облеклото, а по принцип.
Тези джаджи (не бих ги нарекла с гръмкото название "оръжия") са си доста полезни на днешно време. И учудващо компактни – побират се без проблем в дамска чанта. Wink

# 145
  • Насред хаоса
Blаck Cat, няма да помъкна оръжия, за да си пазя правото да обличам някакви определени дрехи. Grinning Не ми липсват никак.
Твое право си е. Обаче не става въпрос дали харесваш или ти липсват или не дадени дрехи и каквото и да е. Поради дълбоко вкорененото и набито това "тя си го търси" при всеки повод на пострадала от някой идиот жена, следователно мъжът не е виновен, се получи така, че изобщо не е нужно да носиш някакви определени дрехи. Според тая "мъдрост" и това, че е удобна за мъжете, се стигна дотам, че мнозина си въобразяват, че си го търсиш просто защото си жена. Иначе не виждам защо ще има немалко случаи като тоя отвратителен дърт мазен пергиш, когото пипнаха да опипва ученички в ГТ в някакъв град. И не е само той, наскоро друг май беше понабит от една мацка пак в ГТ, понеже си позволил да се плюнчи, да снима и да опипва. И още колко ги има, никой не знае. Но го правят, защото така са учени - тя винаги си го търси, без при това някой да е питал въпросната "тя" за нещо.
Живеете прекалено на запад. Тук все още няма никой, вкаран в затвора за плеснат задник. А и като тръгнеш по улиците, има от всички видове, а не само "нормални, средностатистически мъже".
При нас, както всичко останало, и това навлиза бавно. Но навлиза - както каза Блек Кет, в сериозни фирми вече предприемат действия срещу всякакви атаки към личността и достойнството на човек независимо от пола. А плесването по задника е точно такава, без значение дали потърпевшата "си го търси" според мачовските учения или не.

# 146
Мъжката природа е преследваща. Това няма да се промени никога. Или поне се надявам. Бих искала простащината да се намали максимално. Но това кастриране на мъжете, което се налага с повод и без повод, ми идва в повече.
Има и жени, които приемат за сексуален тормоз дори покана за вечеря, наскоро спорих с една такава луда във Фейсбук. Или вярват, че щом са родили момче, значи са дали живот на потенциален изнасилвач. Разбира се, това са крайности, но и тези крайности си имат немалко фенове.

# 147
Крайностите и простотиите трябва да не се приемат ей така, щото ги имало и да си мисли човек,  че понеже ги е приел, е застрахован срещу им.
Застраховката ще е с повече покритие, ако жените отчитат това като недопустимо. Така и помощ ще получи някоя, когато има нужда. И не, не говоря за флиртове и нормално мъжко поведение, показващо интерес.  Ако някой счита, че природата на мъжа е просташка и непризнаваща личното пространство на жена, то аз не мисля така. 
Сомбре, към  последния ти постинг още няколко плюса давам.

# 148
  • Насред хаоса
Тия работи за преследващата природа важат в джунглата. В човешкото общество преследване не значи предварително да решиш вместо човека отсреща на базата на нагона си или на втълпени от памтивека простотии и да си постигаш каквото си си наумил на всяка цена. Има достатъчно мъже, които разбират това и те не са предмет на такива обсъждания. На останалите, които не са еволюирали и смятат, че живеят в гората, проблемът си е техен и ще става все по-голям, защото нетърпимостта към такива и поведението им нараства все повече.
Не е кастриране да отблъсна по какъвто и да е начин някакъв, който е решил, че си го търся, понеже съм с пола. Не е кастриране и да си върна правото АЗ да реша и да знам какво искам, не той.

# 149
  • Sofia
В темата многократно бе упоменато, от различни потребителки, че няма нищо лошо в това, даден мъж да прояви внимание към която и да е непозната жена, стига да го направи уважително и да приеме правото ѝ на категоричен отказ, ако се наложи. При това положение, не виждам за какво "кастриране" може да иде реч. Crazy

Не ми допадат референциите към "хищническата мъжка природа", защото това би поставило жените в ролята на плячка...

Общи условия

Активация на акаунт