Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 32

• 57 423
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • Бургас/Пз
Страхотна си, точно ти се надявах да пишеш  Hug Hug В момента в Лили е на 16лв и смятам и него да пробвам.

# 302
Според вас, ако ползвам 020N на Диор, кой цвят от Фреш Уър на Лореал трябва да взема??
Ани, Loreal Fresh Wear има много готин туул за подбиране на цвят, но защо ми се върти смътния спомен, че в БГ цветовете бяха с различна номерация и/или не бяха напълно представени?
https://www.ulta.com/shade-finders/loreal/infallible-24hr-fresh-wear/

# 303
Според вас, ако ползвам 020N на Диор, кой цвят от Фреш Уър на Лореал трябва да взема??
Ани, Loreal Fresh Wear има много готин туул за подбиране на цвят, но защо ми се върти смътния спомен, че в БГ цветовете бяха с различна номерация и/или не бяха напълно представени?

С друга номерация са. Иначе и аз търсих из мрежата за мачване. Накрая си купих 2 тона по-тъмен цвят с жълт подтон Grinning

# 304
  • Бургас/Пз
Благодаря, Агентче, но нищо през сайта на улта не ми се отваря.
Това ми изписва Access Denied
You don't have permission to access "http://www.ulta.com/shade-finders/loreal/infallible-24hr-fresh-wear/" on this server.
Reference #18.cb5e0e17.1571231913.1e74d2df

# 305
  • Варна
Здравейте! Почти не пиша във форума, основно Ви чета, но този път искам съвет. Имам суха кожа и скинкер рутината ми е насочена основно към сериозна хидратация. От скоро мисля, че открих идеалният за мен хидратиращ крем. База не ползвах, само хидратиращ крем, но от скоро имам тази новата на Catrice 10in1 и много ми харесва вида на кожата ми дори само с база, много приятен и свеж блясък придава на кожата. В ежедневието ползвам  крема на Биодерма Фотодерм с 50 фактор (имам много светла кожа с лунички) и общо взето съм доволна от защитната му функция, но ми се налага да го нося винаги с нещо, което да го запечата понеже кожата изглежда някак мазна.
ФДТ, които ползвам са на Vichy Mineralblend и True match, допаат ми, но след прочетеното ще дам шанс и на Fresh Wear. Въпросът с пудрата обаче ме измъчва от мн дълго време, не мога да попадна на такава, която да ми пасва. За фиксиране на коректор ползвам бейкинг пудрата на Artdeco, но ми трябва нещо с което да запечатам цялото лице. До сега ползвах едни изравняващи тена перли на Avon, нямат цвят само лек блясък, което ме удовлетворява визуално, но не се справят със запечатването. От дълго време гледам тази на Laura Mercier но ми е скъпичка. Може ли да предложите нещо по-бюджетно до около 50лв? Ползвам винаги фиксиращ спрей, като този на Мac ми е любим, а като по-бюджетен вариант изхабих няколко опаковки от този с краставица (ако се не лъжа) на Rimmel.
Btw ползвала съм прахообразната транспарантна HD на Nyx, изобщо не ми допада, придава много изкуствен вид на кожата (ако това може да бъде някакъв ориентир)

# 306
А всъщност не съм засичала коментари за NYX, все ги заглеждам, но до там.
Някой има ли впечатления от продуктите им за лице?

# 307
Ясно за крема и пудрите на ГР Grinning , а някой пробвал ли е този гланц от серията - https://goldenshop.bg/nude-look/gr-nude-look-natural-shine-lipgloss ?

# 308
Здравейте! Почти не пиша във форума, основно Ви чета, но този път искам съвет. Имам суха кожа и скинкер рутината ми е насочена основно към сериозна хидратация. От скоро мисля, че открих идеалният за мен хидратиращ крем. База не ползвах, само хидратиращ крем, но от скоро имам тази новата на Catrice 10in1 и много ми харесва вида на кожата ми дори само с база, много приятен и свеж блясък придава на кожата. В ежедневието ползвам  крема на Биодерма Фотодерм с 50 фактор (имам много светла кожа с лунички) и общо взето съм доволна от защитната му функция, но ми се налага да го нося винаги с нещо, което да го запечата понеже кожата изглежда някак мазна.
ФДТ, които ползвам са на Vichy Mineralblend и True match, допаат ми, но след прочетеното ще дам шанс и на Fresh Wear. Въпросът с пудрата обаче ме измъчва от мн дълго време, не мога да попадна на такава, която да ми пасва. За фиксиране на коректор ползвам бейкинг пудрата на Artdeco, но ми трябва нещо с което да запечатам цялото лице. До сега ползвах едни изравняващи тена перли на Avon, нямат цвят само лек блясък, което ме удовлетворява визуално, но не се справят със запечатването. От дълго време гледам тази на Laura Mercier но ми е скъпичка. Може ли да предложите нещо по-бюджетно до около 50лв? Ползвам винаги фиксиращ спрей, като този на Мac ми е любим, а като по-бюджетен вариант изхабих няколко опаковки от този с краставица (ако се не лъжа) на Rimmel.
Btw ползвала съм прахообразната транспарантна HD на Nyx, изобщо не ми допада, придава много изкуствен вид на кожата (ако това може да бъде някакъв ориентир)
Мисля, че леко се обърках - вие търсите по-скоро леко матираща сетинг пудра, за да запечатате крема на Биодерма или по-скоро търсите добра сетинг пудра за СУХА кожа? Лореал Фреш Уеър горещо препоръчвам и аз, имам 2 цвята, ползвам го по-често от 3 пъти по-скъпи ФДТ.

Моят съвет, приложим към всяка пудра е да опитате да я ползвате с различни четки и апликатори, защото това дава доста разлики в крайния и вид и трайност. При нанасяне с голяма и пухкава четка е едно (леко, нетрайно, без да е драматичен мат), при ползване на пуф - съвсем друго (много по-плътен слой, силно матиране), а с влажен бюти блендър - трети ефект. Как изглежда пудрата зависи и от това какво има под нея - моята най-скъпа и луксозна Ла Прери диво мрази покривни ФДТ под нея, но върху озаряваща основа или ББ крем е чудна (на моята кожа, на друга не гарантирам абс. идентичен резултат); имам едни Живаншита, които нанесени с пуф така зверски ме прематират, че и спрей не оправя 100% работата, но с пухкава голяма четка и с влажен ББ са съвсем ОК. Експериментиране му е майката, за съжаление универсални рецепти няма, както и гаранция, че скъп продукт ще е оптимален върху лицето в съчетание със всичко останало.

Сетинг пудра, относително бюджетна, която наскоро ме впечатли много приятно и която не зная дали я има в БГ за тестване е тази:

Наистина е прасковена и ефектът е много нежен- сетва, без да прематира, блърва леко пори и бръчки, "освежава" цвета на лицето, не е особено трайна, но при моята смесена кожа винаги коригирам след 3-4 часа.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 17:54 от Agent Provocateur

# 309
  • Варна
Здравейте! Почти не пиша във форума, основно Ви чета, но този път искам съвет. Имам суха кожа и скинкер рутината ми е насочена основно към сериозна хидратация. От скоро мисля, че открих идеалният за мен хидратиращ крем. База не ползвах, само хидратиращ крем, но от скоро имам тази новата на Catrice 10in1 и много ми харесва вида на кожата ми дори само с база, много приятен и свеж блясък придава на кожата. В ежедневието ползвам  крема на Биодерма Фотодерм с 50 фактор (имам много светла кожа с лунички) и общо взето съм доволна от защитната му функция, но ми се налага да го нося винаги с нещо, което да го запечата понеже кожата изглежда някак мазна.
Мисля, че леко се обърках - вие търсите по-скоро леко матираща сетинг пудра, за да запечатате крема на Биодерма или по-скоро търсите добра сетинг пудра за СУХА кожа? Лореал Фреш Уеър горещо препоръчвам и аз, имам 2 цвята, ползвам го по-често от 3 пъти по-скъпи ФДТ.

Моят съвет, приложим към всяка пудра е да опитате да я ползвате с различни четки и апликатори, защото това дава доста разлики в крайния и вид и трайност. При нанасяне с голяма и пухкава четка е едно (леко, нетрайно, без да е драматичен мат), при ползване на пуф - съвсем друго (много по-плътен слой, силно матиране), а с влажен бюти блендър - трети ефект. Как изглежда пудрата зависи и от това какво има под нея - моята най-скъпа и луксозна Ла Прери диво мрази покривни ФДТ под нея, но върху озаряваща основа или ББ крем е чудна (на моята кожа, на друга не гарантирам абс. идентичен резултат); имам едни Живаншита, които нанесени с пуф така зверски ме прематират, че и спрей не оправя 100% работата, но с пухкава голяма четка и с влажен ББ са съвсем ОК. Експериментиране му е майката, за съжаление универсални рецепти няма, както и гаранция, че скъп продукт ще е оптимален върху лицето в съчетание със всичко останало.

Сетинг пудра, относително бюджетна, която наскоро ме впечатли много приятно и която не зная дали я има в БГ за тестване е тази:

Наистина е прасковена и ефектът е много нежен- сетва, без да прематира, блърва леко пори и бръчки, "освежава" цвета на лицето, не е особено трайна, но при моята смесена кожа винаги коригирам след 3-4 часа.

Много благодаря за изчерпателният отговор. Всъщност аз съм виновна за объркването, търся добра сетинг пудра за суха кожа, в дните в които се гримирам "цялостно". Ще се разровя за въпросната пудра въпреки, че никога не съм я срещала и се съмнявам да я намеря тук в България. Иначе съм наясно, че експериментирането и пробването на различни продукти е ключът, просто търсех идеи, защото нямам представа, коя да пробвам Simple Smile

# 310
  • София
Каква алтернатива ще препоръчате  на пудрата на Ла прери. Старата я спряха а на новата цената е доста висока. Обмислям да поръчам прахообразната на Шанел. Все пак ще съм благодарна да споделите предложения.

# 311
Няма за какво! Опасявам се, че ще е трудна за намиране в БГ...

NiaV ми подари много хубава пресована Мейбълин за мазна кожа и пори това лято, която за суха кожа няма да е оптимална, но се сещам че имат от същата серия за нормална към суха кожа!
https://www.maybelline.com/face-makeup/powder/fit-me-set-smooth- … der/natural-beige

Каква алтернатива ще препоръчате  на пудрата на Ла прери. Старата я спряха а на новата цената е доста висока.
Опасявам се, че от всичко, което имам като пудри нито една не наподобява старата версия на Ла Прерито и не мога да препоръчам нищо, но с удоволствие бих видяла и аз предложенията.

# 312
Аз съм със суха кожа и обикновено ползвам пудра Creme Puff на Max Factor. Покривна е и понякога съм само с нея. Имам и една на Римел, която също матира добре.

# 313
  • София
Тествах няколко пъти ФДТ на Лореал. На ръка, на тяло мазах и бях сигурна, че най-накрая съм намерила точния цвят. Даже тук пусах колко съм щастлива.

Ноо вчера се гримирах и не ми хареса как стои на лицето ми. Това е 4-ия ФДТ, който ме разачарова цветово.

# 314
Ключа е да откриеш правилния подтон за теб. Аз колко продукта изхвърлих докато разбера, че ми трябва жълтенееш цвят.

Общи условия

Активация на акаунт