Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 32

• 57 499
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз.Ползвам ги в комбинация от години.С нормална към суха кожа съм и ми стоят невероятно.Средно покритие, не подчертават пори и бръчки.

# 481
  • София

Какви са тези числа върху фон_дьотена.... Мисля че е срок на годност, но немога да разбера коя е датата?

# 482
Вероятно партиден номер някакъв.

# 483
Покривен и издръжлив фон дьо тен за мазна кожа до 60 лв,момичета? Нещо ново предлага ли се?

# 484
Има нов на Смашбокс, май е 64лв, бил много покривен и траен, в тубичка.

# 485
  • София
Новия на Смашбокс НЕ го купувайте без проби! За мен се оказа един от най-лошите фдт, които съм ползвала! Изключително трудно нанасяне, независимо от базата. Изглежда тежко на лицето, врязва се в линиите, седи на някакви странни петна. Покривността му е голяма, но определено визуално с него съм постигала едни от най-отчайващите си визии.

# 486
Новия на Смашбокс НЕ го купувайте без проби! За мен се оказа един от най-лошите фдт, които съм ползвала! Изключително трудно нанасяне, независимо от базата. Изглежда тежко на лицето, врязва се в линиите, седи на някакви странни петна. Покривността му е голяма, но определено визуално с него съм постигала едни от най-отчайващите си визии.
А може ли да препоръчаш някой друг? Търся средна към висока покривност, кожата ми е смесена към мазна, но дехидратирана. Имам проблем, че в офиса никога не ми се задържа ФДТ.

Бележка: Моето предложение беше за проба Simple Smile

# 487
Lolaa, пробвай на Лореал Fresh wear  Simple Smile за мен е страхотен. Но според мен първо трябва да работиш върху дехидратацията, защото иначе никой фдт няма да стои кой знае колко хубаво.

# 488
Мерси, Пацолина. Не ми хареса Fresh Wear на моята кожа, а и аз имам генерални проблеми с Лореал - излизат ми пъпки от техните ФДТ. Иначе работя върху хидратацията, но проблемът с ФДТ не е от вчера. Като си сменя Ревлона с нещо друго и става страшно, а усещам, че и той нещо последно време не ми е точен, а го ползвам 4-5 години.

# 489
И аз имам препоръки, които да влязат в ценовия диапазон на черен петък (евентуално)- Lancôme Ultra Teint idole- на мен ми е Любимец, аз съм със суха кожа, но хидратирам здраво преди него- серум, крем, маска и понякога олио, хидратиращ праймър и стои доста добре. Другата ми препоръка е too faced peach perfect, яд ме е, че не мога да го нося дълго заради сухата си кожа, матира страхотно и е доста дълготраен.
Аз днес тествам Шисейдо synchro skin self refreshing и съм с много смесени чувства.
1. Цветът, който избрах е 330 bamboo- моделът, който използват за референция е цветнокожа мацка. ФДТнът ми е бял- дава ми подчертано вампирска визия. С бронзър на цялото лице все още е светъл.
2. Покривността при мен е пълна- нанесен с бюти блендър, 2 помпи за цялото ми лице, което за мен е ок. В следствие на процедури имам реакция и кофти пъпки/обрив- вижда се текстура, но са покрити.
3. Не ми се врязва в бръчки/пори, но подчертава мъха по лицето ми и при мен определено не изглежда естествено- изглежда (и е) едновременно лепкав и пудрен. Определено е странен и както Elle препоръчва за Смашбокс 24ч мат- за мен е задължително да се пробва преди да се купи. Аз не го направих и съжалявам.
Подкрепям мнението за Смашбокс- ултра матов е, при мен не беше на петна, изглеждаше съвършено веднага след нанасяне. След час всяка пора изглеждаше като очертана с черен молив, но мислех, че това е защото не е предназначен за суха кожа.
Качвам бърза снимка за референция, тъй като в доста видеа изглежда добре, вижда се, че по брадичката имам явна... растителност 🤭която не е подчертана с никой друг ФДТ.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 14:45 от Анонимен

# 490
Благодаря!
В момента използвам Tein Idole Ultra, но толкова трансфериращ се и свличащ ФДТ скоро не съм използвала... Ще видя Peach как ще е на моята кожа. Преди имаше Double wear Light, който беше перфектен, но май са го спряли, тъй като не го намирам...

# 491
При мен не мърда- явно е до кожа.

# 492
Ако ще говорим за трансфериращ и свличащ се фдт, в черния списък слагам хидратиращия на Fenty beauty. Със суха кожа съм, а това е първият фдт, който ме кара да лъщя точно 2 часа след нанасяне. Пробвах го с две различни пудри и три различни основи - не,не и не. Пълно разочарование. Никога не съм изхвърляла пълна опаковка с фон дьо тен, но за този се замислям. За пореден път се убеждавам, че марката няма какво да ми предложи. Не си струва цената.

# 493
Ако ще говорим за трансфериращ и свличащ се фдт, в черния списък слагам хидратиращия на Fenty beauty. Със суха кожа съм, а това е първият фдт, който ме кара да лъщя точно 2 часа след нанасяне. Пробвах го с две различни пудри и три различни основи - не,не и не. Пълно разочарование. Никога не съм изхвърляла пълна опаковка с фон дьо тен, но за този се замислям. За пореден път се убеждавам, че марката няма какво да ми предложи. Не си струва цената.
Нали има тема за размяна на козметика или го подарете на приятел.
Някой може да е благодарян, както аз на NiaV, която ми подари цели два!!!❤

# 494
Lollaa, в такъв случай следващата ми препоръка е ЕЛ ДУ Нюд. Аз го ползвах точно в годините, когато заради лечение на акне, кожата ми беше мазна и дехидратирана (една от най- ужасните комбинации!). Другия фдт, който ползвах тогава е на МАС Mineralize, но той е с по- леко покритие от ДУ. Аз лично много харесвам и Диор Форевър мат, заслужава си да го пробваш Simple Smile
welcometoheaven, аз съм с нормална кожа и съм супер доволна от Фенти. Ползвам го със свободната пудра на Шанел и лъсвам, да , но не кофти лъсване, а кожата ми придобива по- сияен вид. Лично на мен ми харесва и съм получавала комплимети, когато съм с него. Хиляди благодарности на Ния за това / и не само това/ й откритие Heart

п.с Lollaa, моят съвет е да тичаш за отливки на поне няколко фдт и на ЧП да си вземеш този, който най- много ти харесва. Диор не знам дали ще стигне тази цена, но ако ти хареса, според мен си струва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт