Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 32

• 56 363
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Велико Търново
Моята кожа е нормална, само през зимата леко се засушава, но ФДТ-а мисля, че и на теб ще пасне Wink

# 646
  • Бургас/Пз
Аз, откакто придобих Skin Glow на Диор и зарязах всички други ФДТ и СС-кремове, много ми лепна този ФДТ.
И аз много го харесвам. Чакам го под елхата за Коледа  Blush
Хм, дамииии, и двете сте със сухи кожи 🤔, нали!? Поне така си спомням. Дали да не мина и аз да го тествам тогава!? Щом на вас ви харесва, вероятно и на мен ще ми допадне. Аз не изневерявам на СС на Шанел до този момент, ултра лоялен фен съм 🤣, но пък може нещо да го събори, защо не.
Чак със суха не съм. Зимата ми е по-скоро нормална с малко по-сухи участъци. Хидратирам под фдт с Глоу на Филорга.
Денси също не мисля, че е със суха кожа  Peace

# 647
Аз съм със смесена към мазна кожа. Ползвам винаги пудра над фон дьо тена по тази причина.

# 648
  • Пловдив
Благодаря, момичета🤗! За през зимния период и аз исках да пробвам някакъв нов продукт, и хем да е с богата текстура, да хидратира, да предпазва от допълнително изсушаване, хем да не е много покривен, че да стои като маска, тъй като последните са ми много неприятни.

# 649
Някой по-нагоре попита за нещо различно от фдт. Откритието ми през тази година беше
Chanel les beiges sheer helthy glow tinted. Страхотен! Купила съм го и за дъщеря ми. За кожа без несъвършенства.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 17:30 от Barbarella*

# 650
Благодаря, момичета🤗! За през зимния период и аз исках да пробвам някакъв нов продукт, и хем да е с богата текстура, да хидратира, да предпазва от допълнително изсушаване, хем да не е много покривен, че да стои като маска, тъй като последните са ми много неприятни.
Моето предложение за такъв продукт е масло за лице, смесено с любимите ви ФДТ. Аз ползвам това, но разбира се, има безброй други на пазара! Елиминира проблема с търсенето на цвят и напасването на покритието...

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 16:59 от Agent Provocateur

# 651
  • Пловдив
Агентче, жива да си 🤗! Масла много ползвам и обичам да си се мажа доволно. Този Кевин- чо обаче само онлайн ще трябва да го издирвам, че       при нас го няма.

# 652
Тя много обича да дразни предколедно гладните за Кевин и Алгенист... Agent Provocateur indeed...

# 653
  • Бургас/Пз
Агентчееее, прекрасна си Simple Smile

Момичета, препоръчайте сега масло, което го има на бг пазара... Че сега тоя Кевин не мога да го чакам Simple Smile

# 654
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, да ме ориентирате за ефикасна МАТИРАЩА база, която да прикрива и разширени пори? Какъвто и ФДТ да сложа, след час съм ... лъскава, ама лъскава:)). Имам хиперпигментация и ползвам крем със СПФ 50, който няма как да избегна, от там идва проблемът с лъсването. И също да питам за "свободната на Шанел" пудра - правилно ли съм разбрала, че прикрива разширени пори? Самостоятелно ли се нанася или върху ФДТ (в смисъл изравнява ли достатъчно петна)?
Благодаря!:))

# 655
  • The Evergreen State
Имам хиперпигментация и ползвам крем със СПФ 50, който няма как да избегна, от там идва проблемът с лъсването.

Какъв крем използваш? Чувала съм че много хвалят Clarins UV Plus Anti-Pollution SPF 50 Sunscreen Multi-Protection. Това е SPF фактор който можеш да ползваш с всякакъв крем, ползвах семпъл от него и е направо невидим, много лека консистенция. Така ще си решиш проблема с лъсването и ще имаш повече избор с грима.
Добавям понеже сега се зачетох в ревютата за него и формулата била променена, аз мисля че съм пробвала стария вариант който беше безцветен (новата формула е бяла консистенция и има и недоволни, казват че била мазна, но пък някои са доволни понеже има и tinted вариант и така пропускат фон дьо тена)  може да опиташ все пак или да видиш някой друг отделен фактор за да имаш повече свобода.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 08:00 от Athena

# 656
Аз каквото и да съм
опитвала с фактор ми мазнее на лицето, което иначе си е мазно.Попивам с матиращи листчета или салфетна , оправия няма.

# 657
Nik’s mom- единствената база за мен, която прикрива/свива визията на порите и не омазнява, защото не е силиконова е матовата на YSL. За мен е една от общо 2 бази изобщо, които си заслужават. Доскоро прикривах огромни пори, справяше се чудесно.

# 658
Nik's mom, на мен лично пудрата на Шанел ми прикрива добре порите. Но от пори до пори си има разлика. В никакъв случай не ги скрива до там че да станат невидими и кожата да ми е стъкло, но съм с реални очаквания и съм доволна Simple Smile Няма как един грим продукт да реши проблемите ми от неадекватното ми държание към кожатата ми, когато бях тийн. Ползвам я над фдт, самостоятелно за момента не ползвам никоя пудра Simple Smile

# 659
Тя много обича да дразни предколедно гладните за Кевин и Алгенист... Agent Provocateur indeed...
Simple Smile))))))))))
Не съм чак толкова лоша, N. Просто давам идея как с помощта на един нов (или дори наличен) продукт може да се разшири функционалността на съществуващия арсенал. Това е моятa суперпрагматична Телешка природа  Simple Smile))))))))))

Вчера ММ ме гледа в банята как смесвам 3 ФДТ-та и мърморя, че не мога да си направя цвета и абсолютно невярващо пита "ама за чий си играеш, виж още колко буркана с мазила имаш, никое ли не е правилен цвят!?" Как да разбере, човекОт, че аз пари съм давала и така лесно не изхвърлям нищо. За сметка на това купувам нови с лека ръка Grinning

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 20:18 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт