Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 32

• 56 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Аз също се кълна в Lancome Absolue. Имам същата кожа като Ния, сух епидермис, а отдолу бълва себум и я прави склонна към образуване на дебели подкожни пъпки. Естествено, после ми оставят петна, с които да се боря. Реагирам на много продукти. Но този крем на Ланком си заслужава всяка стотинка, лицето ми буквално се преобрази.
А по темата влизам с въпрос- сега са намалени някои фдт на Клиник и се чудя между Even better glow и новия Even better refresh. Чета описания и не мога да схвана разликата.
А дали е подходящ за комбинирана към мазна кожа? Estee Lauder day wear Matte ми запушва порите и силно ми влошава кожата.
Аз лично нямах никакви проблеми. Обаче цената му е уау, около 600 лв го гледах в сайта на Дъглас.

# 631
Аз си купих нощната маска намалена от 330 на 25% на ЧП. Да, дневният L’extrait за 600 лева е супер, но не мисля, че е за мазна кожа-доста подхранващ е. За мен нощната грижа трябва да е силно хидратираща, но ако имах мазна кожа, денем бих търсила по-скоро матиране.
Аз се изривам от всичко, което съм пробвала на ЕЛ, а от този Ланком-не. От други серии на марката обаче също не съм доволна. Не мога да препоръчам маската без проба, аз я купих на сляпо първият път, но количеството глупости, които съм изхвърлила по този начин и гадния серум, който просто трябваше да изпия, плюс нещата, които съм пробвала от форумните любимци определено ме промениха.

# 632
На мен ми беше перфектен, не ми е омазняваше изобщо. По тази логика май изобщо не съм с мазна кожа.

# 633
Той не омазнява, но и не матира. Но всичко е до кожа. С ФДТ е същото- ако робувах на максимата, че силно хидратиращите продукти са за 40+, още щях да си ходя с люспи по кожата.

# 634
Пак да попитам за добър СС крем.
На 35г съм със суха кожа.
Нямам нужда от матиране нито прикриване на някакви особени не съвършенство по кожата. Просто искам равен тен. Започвам да се отказвам от фон дьо тените.

# 635
Лумене от дрогерийните. Не съм го пробвала,но много го хвалят съфорумките.

# 636
СС крема на Шанел е страхотен за кожата ми. Но трябват проби, защото не всички хора го харесват.

# 637
Пак да попитам за добър СС крем.
На 35г съм със суха кожа.
Нямам нужда от матиране нито прикриване на някакви особени не съвършенство по кожата. Просто искам равен тен. Започвам да се отказвам от фон дьо тените.
CC крем Bioten.
Прикрива идеално несъвършенства ,зачервявания със слънцезащитен 20.
Аз лично съм много доволна и ползвам него.
Ползвам и тониращ крем на ГР ,който изравнява тена ,прави кожата сияйна и със естествен блясък и фактор 25.
Елеа е озаряващ ББ крем ,който харесвам много ,прави кожата много хубава ,изобщо не личи ,че си с някакъв продукт ,лесно се нанася.
Единствения минус е ,че няма слънцезащита ,но аз нанасям под него.
BB крем Garnier за лятото ,защото матира.
Минуса е че няма слънцезащита.
Това са кремовете които ползвам за изравняване на тена и за прикриване на несъвършенства.
Харесвам си ги всичките и си ги ползвам ,според това какво искам да постигна.
Накрая слагам перли на скулите и ефекта е грим "без грим".
Съвсем естествено изглежда.
Всички изброени са бюджетни и до 10 лв. ,но не бих ги сменила с други.

# 638
СС крема на Шанел е страхотен за кожата ми. Но трябват проби, защото не всички хора го харесват.
И на мен ми е любим. Почти съм се отказала от ФДТ, защото кожата ми се промени.

# 639
  • София
Не ми стои добре на мен СС-то на Шанел. Изключително много лъщи.

Харесвам CC-то на  IT cosmetics. С нормална кожа съм (към суха през зимата).

# 640
  • Велико Търново
Аз, откакто придобих Skin Glow на Диор и зарязах всички други ФДТ и СС-кремове, много ми лепна този ФДТ.

# 641
И аз го обожавам. Heart Eyes

# 642
  • София
Ей, ама какви подстрекателки сте! Вчера в Сефора точно се замислих дали да не пробвам ФДТ на Диор. Даже исках тук да пиша, за да ме разубедите.

# 643
  • Бургас/Пз
Аз, откакто придобих Skin Glow на Диор и зарязах всички други ФДТ и СС-кремове, много ми лепна този ФДТ.
И аз много го харесвам. Чакам го под елхата за Коледа  Blush

# 644
  • Пловдив
И аз много го харесвам. Чакам го под елхата за Коледа  Blush
Хм, дамииии, и двете сте със сухи кожи 🤔, нали!? Поне така си спомням. Дали да не мина и аз да го тествам тогава!? Щом на вас ви харесва, вероятно и на мен ще ми допадне. Аз не изневерявам на СС на Шанел до този момент, ултра лоялен фен съм 🤣, но пък може нещо да го събори, защо не.

Общи условия

Активация на акаунт