Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 22 юли 2019, 16:36 ч.

Виновна съм, признавам! А сега?!

 • 8 893
 • 204
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 142
Тоя как те манипулира, а ти го търпиш. Стойте си заедно, продължавай да се обвиняваш за глупости, че и бебе си направете, няма лошо, а след 2-3 години ще ревеш пак по форумите, ма по други причини. Късмет ти желая и успех с връзката. 🙃

# 16
 • София
 • Мнения: 4 810
Малко нездрави ми звучат вашите отношения, рано ви е за бебе.

# 17
 • Мнения: 1 307
Какво се разкайваш чак толкова! В момента пиша от телефона на мъжа си. Има повече мегабайти. Хич не се е сетил за личното си пространство. Вчера му взех телефона и той излезе с моя, да не е без телефон. Дай сега да видим кой от нас на кого трябва да се извини и кой да се разкае... Joy

# 18
 • Мнения: 1 156
И ние сме като Не се сърди, човече.
Използвам телефона на ММ, ако ми е по-близо, и той така. Но хората сме различни. Ако той заяви, че не му е приятно - ОК. Ама и двамата не сме ревниви и затова така ги виждаме нещата.
Все пак, ако личното му пространство се изразява в това, да не му пипат някоя вещ, е напълно нормално да не се ровиш там...И следователно е нормално той да се разсърди. Но пък чак такива драми с раздели, ме навяват на мисълта, че наистина въпросният е манипулатор.

# 19
 • Мнения: 1 149
Е, той отдавна е искал да се разделите, сега е намерил повода. Идеалния повод! Съжалявам, но така виждам аз нещата. И ММ ми беле хакнал паролата за ФБ, беше изчел всичките ми чатове с бившия и приятелки, а те са стари чатове, от преди да сме заедно. И той се цупеше, не знайно защо, даже бая време ми намила на главата какво сме си били писали с бившия... Побеснях, виках, обиждах го колко е тъп. Накрая му казах да се маха, ако иска и не може да понесе, че съм имала бивши... И хич няма да се извинявам! Мрънка, мрънка, теглих му няколко майни и спря... Сега сме си заедно, добре сме си и хич няма поводи за ревности и скандали. Даже съм сигурна, че му е тъпо какъв тъпчо го е играл навремето. Аз, ако исках, щях да го разкарам, идеален повод беше тази драмата с личното пространство, ама не не исках да се разделяме, това е ключовото.

# 20
 • Мнения: 26
Ти си сгафила, но пък и той те е юркал заради някакъв чат. Мисля, че си имаш скрит ревнивец. Дано да греша.

Спираш да се самоизмъчваш, след като сте обсъдили и решили проблема. Имай достойнство, не му се моли, не се самонаказвай. Ако иска да е с теб, нека сте заедно, ако не - прав му път.

За мен лично не е ок постъпката ти, понеже уважавам човек дотолкова, че да му гласувам доверие. Ако ще се дебнете и следите, нямате дълго бъдеще заедно.

Защо му рови в лаптопа? Ревнуваш ли го? Ако да, защо? Повод давал ли е?Изревнувах го и затова му рових в лаптопа.  И да, давал ми е поводи и друг път за ревност....

# 21
 • София
 • Мнения: 8 532
Като човек, който не обича да му се рови по устройствата ще ти кажа, че приятелят ти не е реагирал адекватно и има нещо под повърхността.
Наказанията с мълчанието, както и вербализирането на разочарованието не са окей. Дори да имаш "вина". Това са пасивно- агресивни прийоми. Разочарованието се предава в поведението и действията, а когато е фраза "много съм разочарован от теб" в определен контекст на ежедневни гафове, служи за потискане на човека
Да не говорим, че има една група хора, които с поведението си, мълчанието си и други пуснати реплики постоянно комуникират, че не сте си баш заедно и подхранват несигурностите на хората с тях. Т.е. дават ти скрити поводи, подмамват те да реагираш и при реакция и недоверие те изкарват виновен често с такива реплики "как може да си толкова ревнив/а", "как коже така да ме разочароваш", "явно си много несигурна" и т.н.

# 22
 • Мнения: 3 972
Е, аз също не обичам да ми се ползват нещата, нито от мъжа ми, нито от детето. Аз също не ползвам техните любими джаджи, слушалки, компютри, лаптопи, а смартфони пък абсурд. Е, ако ми изгори лаптопа, докато си взема нов, ще ползвам на мъжо, но иначе не.
А и никой у дома нито се сеща, нито се натиска да зяпа в паничката (джаджата) на другия.

За мен малко повечко драматизираш и се самообвиняваш. А той с това лично пространство си придава повечко тежест. Не допускай да ти се качва на главата и да ти вменява крайно чувство на вина. Но ти сама го правиш като гледам. Извиненията ти и признанията, че си постъпила глупаво, са напълно достатъчни. Не е нужно да си правиш харакири, всички грешим. Тотални праведници няма. Ако се обичате и държите един на друг, тези ситуации се преодоляват без много взиране и ровене на едно място.

# 23
 • Мнения: 26
Добре, изчетох всичките ви коментари?  Но на въпроса ми,  "дали е възможно да е останал с мен от съжаление", не видях нито един отговор... Какво мислите?

# 24
 • София
 • Мнения: 8 532
Мисля, че ще си перфектен отдушник за комплекси... Толкова пък да си се залепила и да се чудиш дали е от съжаление.

# 25
 • Мнения: 3 276
Добре, изчетох всичките ви коментари?  Но на въпроса ми,  "дали е възможно да е останал с мен от съжаление", не видях нито един отговор... Какво мислите?
Не. Останал е защото иска. Засега.

# 26
 • Мнения: 1 307
Не е от съжаление, мъжете не действат така. Simple Smile

# 27
 • Мнения: 3 972
Не, не мисля аз, че е от съжаление. Май му трябва огледалце колко е перфектен. Simple Smile Няма да те изпусне тъй лесно. Жена, която се чувства крайно виновна от невероятно грандиозното в кавички прегрешение да пристъпи личното пространство на краля-слънце, означава, че носи на всякакви манипулации, лабилна е и лесно се поддава на внушения. Да не е луд. Така, когато не му изнася нещо, като ти каже "влизаш ми в личното пространство" и ти ще стоиш под масата половин година с подвита опашка. Нито ще го занимаваш, нито ще питаш.

# 28
 • Мнения: 3 328
Не е от съжаление. Стои с теб, защото лесно те манипулира. След още 1год ще започне и да ти говори, че имаш проблеми и трябва да се лекуваш. След още 2 ще си на хапчета и ще те обвинява, че не ставаш за майка. Да продължавам ли?

# 29
 • Мнения: 1 082
Играч.
Ти ако беше жена със самочувствие щеше да си станеш от д-то и да си събереш багажа без обяснения.
Но не можеш да го направиш и той го знае.

Общи условия

Активация на акаунт