Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 4

• 38 317
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Признавам, че ползвам бул. Левски повече от другите 3 взети заедно. Малко е странно с кръгово да е по-бавно от светофар. Специално на Владислав направо ми се е изчаквало чакането по светофари. Аз смятам, че нещата са по-добре.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 09:48 от Stamatko

# 136
  • Варна
А, ако левски не им е удобен? Все пак трябва да се избира оптимален маршрут от т.А до т.Б, а не да караме по някакъв си път, защото по него няма трафик. Аз за момента съм го ползвал веднъж и то не защото ми трябва, а от любопитство. И не останах очарован. От 8ми приморски посока ХЕИ в лява лента тресе та се не трае, от ХЕИ към 8ми приморски е същата работа. Тоя булевард, ако е в някоя нормална държава, никога няма да бъде приет за готов /АКТ 16/, ако е в състоянието, в което е в момента. Да не споменавам за водопа, който се образува на едното кръгово и за огромната локва, точно до пешеходна пътека, пълен абсурд е. Ама и държавата ни е такава, та не трябва да се чудим защо пътя не е тамън. Извинявам се за отклонението.

# 137
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15058947283866 … k=4r9e1y&f1=1

Според Бул имот тази сграда трябва вече да е построена   Mr. Green

Гледам другите агенции я пускат за 2019. Кой е строителят знаете ли? /извинявам се за въпроса, но не съм следила темата в последно време/

# 138
  • Варна
Металекс Гардън, на оня дето уж фалирал, ама после се оказа, че не било така. На 4-5та плоча са в момента..

# 139
  • In transit
Марто, от колата ти е друсането... Grinning Много си добре пътя. На мен лично ми е супер удобен за придвижване из града. А на кръговите става задръстване, защото доста хора не знаят правилника. Извинявам се за отклонението от темата!

# 140
  • Варна
Абе то да беше само с моята кола, да приема, че е там проблема. Но не е, пътят си тресе стабилно, пак казвам - лява лента, другата не я знам в какво състояние е.

И нека продължим с темата за имотите, може да си направим друга тема за трафика, пътищата и дупките и там да си ги нищим нещата. Grinning

# 141
А за Гръцката махала какво мислите - бихте ли инвестирали в двустаен там?

# 142
  • Варна
В района като район-да,бих инвестирал,дори и бих живял там.Вече всичко останало е въпрос на личен избор и компромиси вероятно. Това е едно от местата в града,в които може да се вземе доволно висок наем само заради локацията .

# 143
  • София
https://m.imot.bg/details/1b150589346385518
Ето това ме устройва🙂

# 144
  • Варна
Щом ви устройва - пробвайте, обадете се, ако желаете. Познавайки схемите на Булимот, този имот вече е продаден, но ще ви предложим нещо друго.
Иначе на www.metalexbuild.com може да видите телефона на инвеститора и да се свържете директно с него. Ако все пак е наличен и е на тая цена - ще почерпите. Grinning Wink

# 145
  • София
Пише обща тераса?
Какво означава?

# 146
А за Гръцката махала какво мислите - бихте ли инвестирали в двустаен там?
Да, за инвестиция - супер.
Но нека е в гръцката, а не до сточна гара, че според брокерите и под Аспарухов мост е гръцка.

# 147
  • Варна
Питайте Булимот,те са по съчиненията  Simple Smile

# 148
  • Варна
Пише обща тераса?
Какво означава?
Може би, че е обща за дневната и спалнята. Но да, питайте брокерите, те ще ви омаят. Но аз съм на 99% сигурен, че такъв имот няма, не и на такава цена. Ако е имало е било още преди старта.

# 149
  • София
Даа,странно ниска цена....
Освен това тази сграда един път я пишат в Чайка,друг път-Бриз😄

Общи условия

Активация на акаунт