Халит и Берг са в началото на клипчето - вдясно на заден план
https://scontent.cdninstagram.com/vp/71bb79b37320ec6d74cd7e8efd5 … .cdninstagram.com

Мислех, че това ще е сериалът на Халит и Бергюзар, обаче то просто няма един слаб актор или един ненужен герой. Казах, че причината да искам да гледам сериала, е историята, но втората причина беше Боран Кузум, за когото отдавна чета само прекрасни коментари (и когото гледах преди време в Şahin Tepesi, който, уви, приключи преждевременно). Наистина прави страхотна роля, а още не съм видяла и пълния потенциал на героя му (говоря за тая велика любов между Леон и Хилал, по която толкова зрители са се вманиачили - нямам търпение за нея). В тази връзка, страхотна игра на Мирай Данер, на Онур Сайлак също, на Кубилай Ака, бе въобще... страхотни са всички! 
И аз да се похваля, че накрая ми повярва
Аз продължавам да съпреживявам - всяка сутрин с аржентинците в ТТ и ИГ, с руските фенки... И там има момичета, които сега гледат Родината и споделят. Наскоро се изненадах колко много хора от вконтакт са го гледали - в група, която не е фенска на нито един актьор от сериала. И докато съпреживявам с всеки нов зрител, благодаря отново на Халит, Берг, Онур, Боран, Мирай, Пънар, Окан, Фатих и всички останали, които решиха да направят този сериал.

Здравейте! 

Надявам се да изпиташ същото удоволствие

Очаквах, че ще има голям купон, защото са много

А и никой не пита феновете, да не е концерт по техни желания
.