Отговори
# 75
" Мъчно ни е за това малко и уютно място!"...

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 17:00 от vera17

# 76
Blue HeartЗдравейте! Blue Heart

Тази новина - фалшива или не - вече обиколи света...

За мен е съвсем нормално нашите любимци да я отминават в пълно мълчание.
Все пак, това си е тяхна, семейна работа, независимо колко публични личности са! Hands Plus1

А тези колажи от шедьоврите понякога са много красиви! Hands Ok Hand

Лу, благодаря за линка за темата на Ваня. Hug
Обещаха ми CD с целия филм през август. Hands V
С помощта на Ваня ще имам предварителна подготовка. Hands Thumbsup

За любимото кафе - дано скоро го възстановят на по-хубаво място! Hands Pray
Във всеки случай кафето задължително трябва да съществува! Hands Ok Hand

# 77
Вера, новото кафене ще е още по - хубаво, а уюта го създават хората Grinning
И още нещо за бременността на Берг - добре, че Али не е на училище. Все някое дете ще чуе коментар от родителите си и ще го пита ooooh!...

От Ранини

Цитат на: vk
Халит Эргенч отказался от предложения сыграть в сериале Доктор Хауз и подписал соглашение с Ay Yapım на работу в сериале Вавилон / Babil. Однако до сих пор канал показа для проекта не найден

Скрит текст:
ranini® @raninimanini 21m

House MD uyarlamasında Halit Ergenç seçeneği tamamen ortadan kalktı. Ergenç, Ay Yapım'ın hazırladığı kod adı Babil olan dijital projeye odaklandı. Uluç Bayraktar'ın yöneteceği hikayenin mecra anlaşması henüz gerçekleşmedi. Kulağımız kirişte bekliyoruz..

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 13:22 от LU4IQ

# 78
  • Горски извор

# 79
  • София
Тинче, нито пречиш, нито досаждаш Grinning И аз да се похваля, че накрая ми повярва Laughing и след дълго очакване имам възможност да чуя мнението ти за сериала, за любовта. Онази необикновената за която Ботев пише писмото до Венета. Да, покрай турския сериал аз си мислих и за тях и за огромната празнина в българското кино, което никога не обърна очи към такива велики истории.
Завиждам на всеки, който сега гледа или някога ще гледа сериала, на всеки който ще почувства героите близо до сърцето си, независимо в кой край на света живее.
Ще чакам пак да пишеш, защото ние все още живеем с героите, макар че по - рядко пишем за децата, повече за Азизе и Джевдет. Има си причина, като свършиш сериала, ще я кажа Wink Аз продължавам да съпреживявам - всяка сутрин с аржентинците в ТТ и ИГ, с руските фенки... И там има момичета, които сега гледат Родината и споделят. Наскоро се изненадах колко много хора от вконтакт са го гледали - в група, която не е фенска на нито един актьор от сериала. И докато съпреживявам с всеки нов зрител, благодаря отново на Халит, Берг, Онур, Боран, Мирай, Пънар, Окан, Фатих и всички останали, които решиха да направят този сериал.
Лучия, наистина благодаря за препоръката! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Просто ми трябваше благоприятен момент, в който имам повечко време, желание, а и настроение да седна и да гледам епизод след епизод. Но, сред няколкото препоръки, които имах от съфорумки, със сигурност "Родината" беше първа, именно поради причините, които споменах.
Жалко е, че нямаме качествено българско кино все още. А могат да станат прекрасни исторически филми и сериали. (Само си представете нещо от рода на "Великолепният век", само че... "Златният век" - знаете кой период имам предвид. Би било прекрасно, стига да е изпипано и наистина да се постараят. Еееххх... Disappointed Relieved)

Иначе, в момента приключвам първия сезон и сигурно още поне около седмица ще ми отнеме да свърша спокойно с всички серии, та тогава ще пиша по-подробно сигурно. Нямам търпение да изгледам всички епизоди, за да разбера какво имаш предвид за децата, макар донякъде да се досещам Wink

Тинче - чудесен анализ, макар и начален. Hands Clap Надявам се да изпиташ същото удоволствие
и нетърпение и от останалите епизоди и да го споделяш с нас. Hands Ok Hand
Добре дошли и на двете и се надявам по-често да се появявате при нас
с вашите мнения и новини. Hands Pray
Абсолютно го споделям, Жу, но нарочно не пиша. Едно, че вие сте го гледали отдавна, а аз едва сега, и някак ми е неудобно да си пиша развълнувано за серии, които някои от вас сигурно са гледали по няколко пъти. И второ, имайки предвид, че за първи път ми се случва толкова много серии да сядам и да ги гледам една след друга, една след друга, накуп, някак предпочитам да ги изгледам всичките, и тогава да анализирам, знам ли... Nerd
Добре заварила! Kiss

Благодаря много за поредния топъл прием, момичета! Two Hearts
Впрочем, прави ми впечатление, че почти няма пост в темата без снимка от Истанбул. Специално ви благодаря за това! Това мое пусто сърце, безпаметно влюбено в Истанбул, буквално ликува от постовете ви. Heart Eyes Прекрасни сте! Revolving Hearts

# 80
Тине, не се притеснявай, че ние сме го гледали Grinning. Аз пристигнах в бгмама и конкретно в тази тема, защото гледах "1001 нощ" четири години след финала на сериала Blush Само като се сетя, че ако не бях решила да погледна ВВ, когато започваше по бг телевизия година преди това - никога нямаше и да разбера за съществуването на всички актьори - мъже и жени, които сега харесвам; и нямаше да съм гледала нито един техен сериал, нито един турски филм - и сред тях има много хубави. Но така е в живота - правиш един избор - натискаш едно копче на дистанционното и... печелиш Laughing Ако не си гледала филма с Берг и Енгин Акюрек "Една любов два живота" по - нататък виж и него и ще разбереш точно за какво говоря.
Ще ми е интересно да прочета мнението ти за втория сезон. Сценаристите са други, защото набедиха единия от първи сезон за гюленист и продуцентите го изгониха, а Нуран Еврен Шит сама се отказа след края на първи. Оправда се, че е уморена, а сериите много дълги. Аз тогава някак приех оправданието ѝ, но по - късно, като мина време, малко се зачудих как хората се отказват от нещо, което са започнали, от собствения си къртовски труд, и го оставят на друг. Може и да не съм права, не зная подробности, може истината да е друга, но когато авторът точно на такъв сценарий предаде героите си, не предава ли и тяхната борба, идеите им... Нали казва на зрителите - бъдете силни, всеотдайни, родината заслужава всяка ваша капка кръв, а тя се предаде пред трудностите.
Та за новите сценаристи не беше никак леко и лесно да осиновят чуждо дете, изоставено от родителите си. Не беше лесно, защото детето беше изживяло половиния си живот, а те тогава го поеха в ръцете си. Поздравявам ги за смелостта, затова че ни дадоха възможност да стигнем заедно с героите до победата...

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 23:08 от LU4IQ

# 81
По едно време бях започнала една серия с "Наградите на Халит и Берг".
Понеже са безбройни, за известно време изоставих серията. Но ето че руската фенка Саша
е направила прекрасен колаж с някои двойни награди. Hands Clap

Пожелавам на любимите ни звезди още много, много награди - заслужават ги всичките! Flowers Four Leaf Clover

# 82
Денис се опитва да отклони вниманието от световната истерия с бременността на Берг като публикува снимки на хората, които се сбогуват или лично, или с мили съобщения като Силвия Лопез от Маями, Неслихан, Аслъ - с нея и с кафенето. Завъртях някои снимки, за да се виждат по - добре

Такава истерия не помня от времето, когато се разбра, че Халит и Берг ще участват отново заедно в сериал. #Crazy Медиите вече "знаят" и колко месечна е бременността, а Берг само преди две седмици плуваше и се гмуркаше.
Под тази предпоследна снимка в профила ѝ заредих хиляди коментари, за да видя последните - от преди 3-4 часа - с поздравления за бебека.

И под последната снимка същото - "Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah"

# 83
Берг зад кадър в "Игра на любов"....- септ. 2009 г.

Хубава вечер и лека нощ!.... HeartsHearts

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 19:45 от vera17

# 84
  • Горски извор

на 18 .05. нямаше  такъв вид освен ако е била на  не знам колко  Rolling Eyes

за новодошлите да почерпим      хубава вечер Flowers Four Leaf Clover

# 85
  • София
Тине, не се притеснявай, че ние сме го гледали Grinning. Аз пристигнах в бгмама и конкретно в тази тема, защото гледах "1001 нощ" четири години след финала на сериала Blush Само като се сетя, че ако не бях решила да погледна ВВ, когато започваше по бг телевизия година преди това - никога нямаше и да разбера за съществуването на всички актьори - мъже и жени, които сега харесвам; и нямаше да съм гледала нито един техен сериал, нито един турски филм - и сред тях има много хубави. Но така е в живота - правиш един избор - натискаш едно копче на дистанционното и... печелиш Laughing Ако не си гледала филма с Берг и Енгин Акюрек "Една любов два живота" по - нататък виж и него и ще разбереш точно за какво говоря.
Ще ми е интересно да прочета мнението ти за втория сезон. Сценаристите са други, защото набедиха единия от първи сезон за гюленист и продуцентите го изгониха, а Нуран Еврен Шит сама се отказа след края на първи. Оправда се, че е уморена, а сериите много дълги. Аз тогава някак приех оправданието ѝ, но по - късно, като мина време, малко ми се зачудих как хората се отказват от нещо, което са започнали, от собствения си къртовски труд, и го оставят на друг. Може и да не съм права, не зная подробности, може истината да е друга, но когато авторът точно на такъв сценарий предаде героите си, не предава ли и тяхната борба, идеите им... Нали казва на зрителите - бъдете силни, всеотдайни, родината заслужава всяка ваша капка кръв, а тя се предаде пред трудностите.
Та за новите сценаристи не беше никак леко и лесно да осиновят чуждо дете, изоставено от родителите си. Не беше лесно, защото детето беше изживяло половиния си живот, а те тогава го поеха в ръцете си. Поздравявам ги за смелостта, затова че ни дадоха възможност да стигнем заедно с героите до победата...
Лучия, ти си един от хората, с които се познавам най-добре в този форум. И двете сме от много време тук, срещали сме се в какви ли не теми, и те чувствам наистина близка. Да не говоря, че си и един от най-прекрасните хора тук. Two Hearts
Преди бях страшно редовна, може би помниш тези времена. Регистрирана съм тук през септември 2009та година, минаха вече почти 10 години откакто за първи път съм писала в този форум. Години наред пишех, пусках теми, учех турски и превеждах, правех клипчета, прочие. Колко ли сериала съм изгледала, с колко ли съфорумки съм дискутирала - не мога да ги изброя дори.

Нейсе, тази дълга увертюра в поста ми е от това, че за мен истинското удоволствие от гледането на турски сериал, си остана такова, каквото беше преди 10 години. Тогава бях в гимназията, така че ми е някак приятен тийнеджърски спомен, да го наречем. А именно - със съфорумките да тръпнем от серия за серия. След всеки епизод да се изписва цяла тема и нещо, да имаме вътрешни смешки и шеги, всеки да помага с каквото може (преводи, снимки, фрагмани, клипчета, колажи, писания, прочие...), да нямаме търпение за следващия епизод, да се нервим, да се радваме, да тъжим заедно.

Но... нещата се промениха, вероятно аз пораснах. Нямам време за всичко това, колкото и да ми се иска. Затова сега, гледайки "Родината", ми става мъчно, че не съм била тогава с вас, да изживея този трепет. Затова и си го изживявам сега самичка и после ще споделя с вас всичко наведнъж.

Ох, замлъквам. Отдавна не съм писала такива дълги постове във форума, ама... да кажем, че "Родината" е виновна. Nerd

# 86
За огромно съжаление, никога не съм ходила в любимото кафе Not Just Coffee,
но много ми е мъчно, че го закриват...Sob

Толкова приятни (макар и задочни) спомени имаме оттам, толкова фенове на нашите звезди
сме виждали, имаше дори коледни концерти, "срещали сме се" с други турски звезди,
дори с децата им, да не говорим за щастливите ни срещи с Берг, Халит и Али... Gift Heart
Силно се надявам тези срещи да продължат на по-хубаво място
и в още по-красиво заведение със същото име! Hands Pray

# 87
 Grinning Здравейте в понеделник, момичета!  Grinning

Фото на деня!....

За раздяла с малкото любимо кафене...

Раздяла и с Марина...

Дениз е качила този  миналогодишен колаж със страхотната си приятелка Бергюзар..

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 06:03 от vera17

# 88
Добро утро! Hug

Преди бях страшно редовна, може би помниш тези времена...

...Нямам време за всичко това, колкото и да ми се иска. Затова сега, гледайки "Родината", ми става мъчно, че не съм била тогава с вас, да изживея този трепет. Затова и си го изживявам сега самичка и после ще споделя с вас всичко наведнъж.

Помня, Тинче Hug, благодаря ти! Ако питаш мен, няма нищо по - хубаво от трепетите на младостта. И е добре, че нямаш време, животът навън дава много повече от интернет Heart Eyes. Казват, че всяка възраст имала своя чар... Мисля, че така хората се утешават заради безвъзвратно отминалата младост Laughing.
Хубав ден ви пожелавам, с повече и хубави емоции в реалния живот! Hug

# 89
Прекрасни сте всички тук, единствени и неповторими! Бъдете здрави!
Аз продължавам да ви ... " гледам"!
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт