Априлки 2020

• 50 134
  • 794
  •   1
Отговори
# 135
Опитвам се да сложа списъка в ред. Гледам доста момичета 0пишат във фейсбук групата. Други не смеят май още да се включат там. Доста термини има там, но  няма как да ги включа с опредлен ник, защото мога да допусна грешка.
Ще пускам и допълвам списъка тук.
Ето го и с последните актуализации.

СПИСЪК НА НАШИТЕ БРЕМЕННИ МОМИЧЕТА

02.04
Dragon Girl 2-ро дете

04.04
Femme

05.04
mama.bobyr–  2ро дете

09.04
AngelovaYA
tip Lorry
la_belle
JoyTina

12.04
Boryana_IG

13.04
Princesa:)

17.04
Holy_treesome 3та бременност
darsiella

18.04
vivi100

19.04
G1lq
Blackwidow1322 1-во дете

Момичета, които не са се записали с дати:
ReniS
Devilche
Peppery –  2ро дете
Teddy Bear
Shoshii –  2ро дете
Deni1993
mims_444
Krisscho
babyv–  2ро дете
JustMila 35 години 2ро дете
netarpelivko
daizy@abv.bg
macalenceto
G1lq
nana27

Моля, да бъда извинена, ако съм допуснала грешка. Клавиатурата ми се прецака и сама си търка каквото поиска

# 136
Здравейте момичета,

тихичко и страхливо се записвам при Вас с очаквано (силно се надявам) Априлче.
Първа бременост ми е и не мога да крия, че ме е доста страх.
Очаквах Ц. на 11.08.2019, имах си тестове с бледи чертички първоначално, за това реших да си пусна и кръвен, който на ден закъснение (т.е. 12.08) беше 515, а 48ч. 1318, което ми вдъхва поне малко спокойствие.
Симптомите са ми напрегнати гърди (кога повече, кога по малко), от време на време ПМС, но че имам и един постояннен дискомфорт ниско долу като тежест и едни доста странни като прибоцквания ту от ляво ту от дясно(по осезаеми в дясно). Признавам си, че доста сценарии ми минават с тези прибоцквания, но тъй като мисля, че е още рано за посещение при доктор( 4г.с.+4дни) си стоя кротичко и чакам надявайки се всичко да е наред и на място.
Пия само ФК, не смея нищо друго макар че виждам, че повечето от вас приемат и Нош па.

Има ли някоя от Вас, която и се случва нещо такова Simple Smile

От сърце Ви желая да си бременеете щастливи и Април да гушката най-големите Ви постижения! Heart ExlHeart ExlFlowers Four Leaf Clover

# 137
JustGirl30, и аз имам същите симптоми, това ми е трета бременност,предишните също имах стягания. Аз нищо не пия, само фолиева киселина и витамини,т.к. организма ми е изтощен. Но шпа не е противопоказен, не пречи да пиеш. 
Здравейте момичета,

Очаквах Ц. на 11.08.2019, имах си тестове с бледи чертички първоначално, за това реших да си пусна и кръвен, който на ден закъснение (т.е. 12.08) беше 515, а 48ч. 1318, което ми вдъхва поне малко спокойствие.
Симптомите са ми напрегнати гърди (кога повече, кога по малко), от време на време ПМС, но че имам и един постояннен дискомфорт ниско долу като тежест и едни доста странни като прибоцквания ту от ляво ту от дясно(по осезаеми в дясно). Признавам си, че доста сценарии ми минават с тези прибоцквания, но тъй като мисля, че е още рано за посещение при доктор( 4г.с.+4дни) си стоя кротичко и чакам надявайки се всичко да е наред и на място.
Пия само ФК, не смея нищо друго макар че виждам, че повечето от вас приемат и Нош па.

От сърце Ви желая да си бременеете щастливи и Април да гушката най-големите Ви постижения! Heart ExlHeart ExlFlowers Four Leaf Clover

# 138
Здравейте отново! Днес ходих на преглед и...спряло е да се развива сакчето ми,за това е било и кървенето вероятно,следващата стъкпа е пълни изследвания,откриване на проблема(със сигурност има такъв) и очакване на четвърта бременност,дай боже вече успешна. Сега чакам и се надявам да изхвърля всичко сама,без кюретаж и т.н. Беше ми изключително приятно,че бях сред вас,но напускам групата. На всички вас пожелавам лека бременност и много,много прекрасни бебчета!

# 139
И аз се записвам, само да не се отпиша скоро 🙈
Термин 12. 04.20
Трето дете ще е, от различен от другите две баща, и нещо множко ми се струват. Сигурна съм в бащата, за него ще е първо дете, но май приключих с тези неща... Не знам, объркана съм. Не, че не го искам, но май съм минала вече този период, а и едно майчинство ще стопира кариерата ми...
Относно бременността, тест не съм правила. Освен 2 раждания, имам 3 аборта =5 бременностти и се познавам дори преди да ми закъснее 😁
Утре съм на преглед, аз съм ужасна жена, ще ми се да не е ок и да се наложи аборт. Иначе, признавам, вероятно ще го задържа.
Знам колко жени искат деца и звуча зловещо, хормони ли е.. Знам ли...

Като прочетох поста на AngelovaYA, ми стана много тъжно. Пожелавам ти от сърце слвдващия път всичко да е наред. С ЦЯЛО СЪРЦЕ ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ!!

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 23:00 от AnMary

# 140
Никой няма право да те съди! Не мисли за другите, за тези който не могат и т.н. прецени кое е най - добре за теб.
Звучиш объркано, ти сама си изпитала магията да имаш дете, няма как да тругнем да те убеждаваме колко велико и неповторимо е( предвид и факта, че повечето от нас чакат първо).
Аз не искам да бъда на твое място в момента, просто си обмисли нещата и вземи това решение, за което няма да съжаляваш вбъдеще Simple SmileFlowers Four Leaf Clover

И аз се записвам, само да не се отпиша скоро 🙈
Термин 12. 04.20
Трето дете ще е, от различен от другите две баща, и нещо множко ми се струват. Сигурна съм в бащата, за него ще е първо дете, но май приключих с тези неща... Не знам, объркана съм. Не, че не го искам, но май съм минала вече този период, а и едно майчинство ще стопира кариерата ми...
Относно бременността, тест не съм правила. Освен 2 раждания, имам 3 аборта =5 бременностти и се познавам дори преди да ми закъснее 😁
Утре съм на преглед, аз съм ужасна жена, ще ми се да не е ок и да се наложи аборт. Иначе, признавам, вероятно ще го задържа.
Знам колко жени искат деца и звуча зловещо, хормони ли е.. Знам ли...

# 141
Здравейте априлски мами и аз съм от априлските 2019 въпреки че моите господинчовци избързаха. Желая ви много здраве, щастие и една безпроблемна бременност!!! ❤️❤️❤️

# 142
Да се запиша и аз😁
Вероятен термин 8-10 април, трето дете, на 41 години, проблемни две предишни бременности, но задържани успешно, надявам се и тази да е успешна, въпреки, че тръгва и тя проблемно. От няколко дни съм с утрогестан, засега овладява положението. Успех на всички🙃🙂

# 143
Здравейте момичета,

аз съм със същите симптоми и съм в шок защото ми е за първи път и хем искам да споделя с някого хем нямам толкова близки хора и гледам никой още да не разбира и се притеснявам доста..не знам защоо,направо съм на седмото небе,за нищо друго не мога да мисля... по цял ден съм замечтана

# 144
Пламена, най-накрая мама с трета бременност. И моите предишни бременности бяха проблемни. Дано всичко е наред до края.
Да се запиша и аз😁
Вероятен термин 8-10 април, трето дете, на 41 години, проблемни две предишни бременности, но задържани успешно, надявам се и тази да е успешна, въпреки, че тръгва и тя проблемно. От няколко дни съм с утрогестан, засега овладява положението. Успех на всички🙃🙂

# 145
Горещо ти пожелавам да преминеш през бременността с лекота и само хубави емоции Simple Smile
Ходи ли вече на преглед? И ако да споделяйки за тези побоцквания какво ти казаха Simple Smile ❤️
Цитат на: vivi100
link=topic=1131153.msg39165121#msg39165121 date=1565880113
Здравейте момичета,

аз съм със същите симптоми и съм в шок защото ми е за първи път и хем искам да споделя с някого хем нямам толкова близки хора и гледам никой още да не разбира и се притеснявам доста..не знам защоо,направо съм на седмото небе,за нищо друго не мога да мисля... по цял ден съм замечтана

# 146
И аз днес бях на преглед. Моята точица е пораснала незадоволително малко.  Док каза да изчакаме, но аз " тези пасти съм ги яла вече " така да се каже...  Даже преядох с тях. Желая ви леки бременности и до финал!

# 147
Как сте момичета?
JustGirl и Vivi успокоихте ме и аз съм със същите симптоми. Миналия ден така ме бодеше дисния яйчник, че крака ме заболя 😂
Сега нещата са по добре, чувствам се подута и усещам тежест ниско долу.

# 148
Здравей те мами....😍😍😍
Имам болки в кръста от едната страна 🤔🤔🤔трябва ли да се притеснявам?Работа та ми е натоварена физически и преди ме боляло кръста ама нали съм си паникьорка ...

# 149
Честно да ти кажа и при мен е така, на момента доооста осезаемо от дясно. Не знам на какво се дърлжи, едма Мама (на 2 героя и един на път) сподели по отгоре, че тя е имала такъв дискомфор и през 3 бременности.
Мен това от части ме успокоява, но така истината е, че не мога да спра да го мисля, за за потърсих и вашето мнение Simple Smile

Как сте момичета?
JustGirl и Vivi успокоихте ме и аз съм със същите симптоми. Миналия ден така ме бодеше дисния яйчник, че крака ме заболя 😂
Сега нещата са по добре, чувствам се подута и усещам тежест ниско долу.

Общи условия

Активация на акаунт