Априлки 2020

• 50 141
  • 794
  •   1
Отговори
# 150
Аз седмица вече съм парцал, лошо и отпаднало ми е по цял ден Sad ужасно е..

# 151
Най-вероятно сега ще усещаме всичко по осезаемо, моят съвет е да се пазиш и се надявам тази болка да не е нищо сериозно

Така както съм почнала да споделям, ще се изкажа и тук😁,. И аз съм доста отпаднала и се усещам една апатична, отдавам го на притеснението преди очаквания преглед 🍀🍀
Аз седмица вече съм парцал, лошо и отпаднало ми е по цял ден Sad ужасно е..

Здравей те мами....😍😍😍
Имам болки в кръста от едната страна 🤔🤔🤔трябва ли да се притеснявам?Работа та ми е натоварена физически и преди ме боляло кръста ама нали съм си паникьорка ...

# 152
Благодаря ви  за успокоението 🤗🤗🤗
Ще чакаме заедно  първите прегледи😉
Всички сте толкова милички 😘

# 153
Добро утро, аз да споделя, понеже преди ходих на фетални морфологии във МЦ Фемина и сега реших отново там (поне знам как минава) и реших, че след като има почти 2 седмици до датата, в която искам да се прегледам (27.08) и звъня ентусиазирано вчера да запиша час за лекаря, който ме следеше втория път и се оказва,че няма никакъв свободен час. Е.....и, голям наплив. Та се наложи да се свързвам с лекарката, която не ме помни със сигурност от 2015, ама обеща да ме вмъкне уж. Имайте го предвид ако желаете часове предварително да записвате за там,де. На друго място не зная как е. Искам да попитам тези,които вече са раждали някъде: да споделят болницата и това,което ме интересува е дали дават бебетата веднага...Аз съм раждала 2 пъти в Св.Анна (дори минавах 2 пъти през цяла София,но втория път имам ужасен опит с лекарите и сега се чудя къде да се ориентирам)именно заради това,че мога веднага да си взема бебето и да си стои при мен. Това ми е важно. А не да си почивам...Хайде приятен ден и горе главата, изглежда страшно (и е страшно),обаче имайте предвид, че в Англия например не правят задържаща терапия, та ние тук сме облагодетелствани и от самото начало се започваме превантивно с хапчетата. Каквото е писано, ще стане. Ще гушкаме бебенцата след 8 м. живи и здрави. Болежките са един вид нормални, все пак започват промени в тялото и всеки организъм различно. Тялото се адаптира. Не че искам да ви плаша, ама след няколко месеца ще се оплакваме как бебчовците се разхождат по пикочния мехур, раздават шутове докато спим, хаха. Сега нищо не е. Да не говоря за ужасните киселини,които имах аз, дори и от чиста вода. Хубав ден и позитивни мисли :*

# 154
Здравейте, от 14ти съм в болница заради киселини и повръщане. Вече съм по-добре. Да отбележа, че ми е първа бременност.

# 155
Здравейте, от 14ти съм в болница заради киселини и повръщане. Вече съм по-добре. Да отбележа, че ми е първа бременност.

В коя седмица си? Дано се възстановиш по бързо Blush

# 156

Края на 5та седмица 😌

# 157
Бързо да те изписват,обезводняването не е шега работа. Дано се размине и е временно това повръщане.

Края на 5та седмица 😌

# 158
Хайде и аз едно отчетче, което не звучи много обнадеждаващо. Днес бях на преглед, нищо не се видя в матката, но нищо не се видя и в тръбите или където и да било.
Последна  09.12.
Първи положителен кръвен тест 08. 08 - 42,18
Втори кръвен на 12.08 - 309,30  (удвояване на 33 часа) .
Мислихме , че всичко ще е ок, но сега се съмняват в биохимична или извънматочна, която не се вижда или просто да не се вижда още.
Днес ми казаха да пусна още едно ЧХГ, да се види дали расте или намалява. Изобщо някаква идея какво се случва.
Стискайте ми палци. По изчисления съм в 5 сед. и 3 д.
Някой минал ли е вече преглед и към коя седмица беше по време на прегледа

# 159
Момичета, при мен нещата приключват до тук. Сакчето е спряло да се развива още преди повече от 2 седмици. Сега стоя и чакам да се изчистя сама без кюртаж.
Пожелавам ви леки бременности и много  бебета през април!!!!

# 160
Момичета бихте ли казали в коя с колко мм ви е бил изнерен пл. Сак?

# 161
РениС, съжалявам! Дано скоро пак те сполети щастието и да е до финал!

Батмам, пусна ли чхг? Пиши какъв е резултата. Стискам палци просто да не се е видяло все още! 🙏😘

# 162
Можеби още е рано да се види, не губи надежда и не се настроивай отрицателно предварително Simple Smile
Чакаме да споделиш новия резултат.
Аз ще ходя днес на преглед, по моя преценка 4 седмица +6дни, знам че е рано, но имам едни притеснителни за мен болки .
Всички сме уплашени и притеснени, но ни трябват и приятни емоции все пак това е (или би трябвало да бъде) едно от най-хубавите ни изживявания.

Стискам палци на всички най искрено!
На момичетата със загуби мога само да кажа горе главата, изстрадайте си го и смело напред!

Прегръдки на всики! Heart ExlHeart ExlHeart Exl

Хайде и аз едно отчетче, което не звучи много обнадеждаващо. Днес бях на преглед, нищо не се видя в матката, но нищо не се видя и в тръбите или където и да било.
Последна  09.12.
Първи положителен кръвен тест 08. 08 - 42,18
Втори кръвен на 12.08 - 309,30  (удвояване на 33 часа) .
Мислихме , че всичко ще е ок, но сега се съмняват в биохимична или извънматочна, която не се вижда или просто да не се вижда още.
Днес ми казаха да пусна още едно ЧХГ, да се види дали расте или намалява. Изобщо някаква идея какво се случва.
Стискайте ми палци. По изчисления съм в 5 сед. и 3 д.
Някой минал ли е вече преглед и към коя седмица беше по време на прегледа

# 163
Джъстгърл, заедно вървим и аз съм по приложение 4с + 6дни. Simple Smile

Тедибеър, теб кога ще те изписват, казаха ли?

# 164
Аз можеби си го измислям това, малко глупавичък въпрос, но  след като чакам Ц на 11.08 правилно ли смятам,че съм 4г.с.+6дни или е по малко Simple Smile
Срам не срам питам Simple Smile
Редактирам се с въпрос към Бат_мам: след като си чакала Ц. на 09.08 (т.е. 7 дни закъснение) не би ли трябвало да си 4г.с. и за това да е рано да се види все още нещо ?
Джъстгърл, заедно вървим и аз съм по приложение 4с + 6дни. Simple Smile

Тедибеър, теб кога ще те изписват, казаха ли?

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 11:43 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт