Априлки 2020

• 50 231
  • 794
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, отдавна не съм се включвала. Чак съботата 24.08 след 11 дневен престой в болницата ме изписана. И познайте от неделя пак си имам киселини и повръщане,но се надявам да не стигам пак до болница. Моят термин е 04.04

# 316
Здравейте, отдавна не съм се включвала. Чак съботата 24.08 след 11 дневен престой в болницата ме изписана. И познайте от неделя пак си имам киселини и повръщане,но се надявам да не стигам пак до болница. Моят термин е 04.04

Теди много време си седяла в болницата, дано не се стига до там отново.
Батмам много благодарим за списъчето и труда, който полагаш.
Пепери честито сърчице Heart

# 317
Момичета, за съжаление нещата при мен не се развиха добре. В събота получих кафеникаво зацапване придружено с наподобяващи болки като при цикъл. Веднага отидох в спешното на Майчин дом и там за съжаление при прегледа  ми казаха,  че нищо не се вижда и няма плоден сак. След като се държаха доста грубо ме изпратиха да си направя кръвен тест,който ми отчете 511. Върнах се и им го показах, а те ми казаха, че не виждат наложителна причина за постъпвам в болница и затова трябва  да си заплатя прегледа на стойност  75 лева. Казаха ми да си направя повторен тест, след 72 часа и да отида на случаен принцип отново в същата болница, за да го покажа на някой доктор и ако показателя намалява да ме приемат, за да ме изчистят.... И ето днес направих повторно кръвен тест, който ми отчете 311, но не се върнах в същата болница, а отидох по препоръка на моя приятелка при докторка в Токуда . Жената беше много  разбрана, веднага ме прегледа  и тя за съжаление потвърди, че плоден сак няма, а течението, макар и оскъдно продължава. Тя ми препоръча след  още 72 часа да направя още един кръвен тест, за да видим какво ще отчете и тогава да решим  какво да правим. Каза ми, че ще ми предпише някакви медикаменти, за да се изчистя. И така, все още си оставам с чакането до Четвъртък,  за да видим как ще се развият нещата.

# 318
Горе главата. Виждала съм колко е зле. сестра ми лежа заради повръщане още от началото. "Връщаше рестото" през цялата бременност. Какво ли не изпробвахме - лимони, цедени сутрин с мед , Спрайт( в спрайта има съставка, която спира повръщането. Често го препоръчвам на децата, като пътуваме на дълъг път.Аз също го вземам ,особено ако минаваме през Шипка) , НАТРИЕВ ЦИТРАТ, че стигна и до деган.Абе общо взето нищо нямаше  кой знае траен резултат ,но според мен при нея беше и малко на психологическа основа. Ако се сетя още някое от "леченията " ще пиша. Надявам се някои от нещата да ти помогнат.

DREAKMAN съжалявам за случилото се. Още повече за отношението в такъв момент. Някак си не е човешко.Особено за такъв момент. Желая ти бързо възстановяване и дано чудото скоро да се случи.

# 319
Аз също ви изоставям за мое съжаление. Пожелавам ви успешни и леки бременности Simple Smile

# 320
Здравейте Simple Smile,

съжалявам за момичетата, които напускат :Disappointed  стискам палци за добри новини скоро..

доколкото си спомням някоя от вас беше споменала, че е ходила в МЦ Фемина, може ли да ми препоръчате някой доктор там?

# 321
Има ли група във фейсбук? Търсих, но не намирам.

# 322
Има ли група във фейсбук? Търсих, но не намирам.

Да има групичка https://m.facebook.com/groups/420273122124093?tsid=0.93824164017 … amp;source=result
Заповядай

# 323
Здравейте! Моя термин изчислен от докторката е 12.04.2020г. Днес съм с повръщане и разстойство, най-вероятно вирусно. Притеснявам се, не знам дали има влияние върху плода и бременността. Не мога да хапна нищо и пия само чай, водата не ми понася.

# 324
Здравейте! Моя термин изчислен от докторката е 12.04.2020г. Днес съм с повръщане и разстойство, най-вероятно вирусно. Притеснявам се, не знам дали има влияние върху плода и бременността. Не мога да хапна нищо и пия само чай, водата не ми понася.
Незнам дали е вирусно, но и аз не мога да понасям вода, това е единственото от което ми се повдига, иначе всичко е спокойно при мен нито повръщане, нито разтройство. Пожелавам ти скоро да се оправиш Heart

# 325
Стефанова, аз сега от там се връщам, ходила съм при 4 лекаря там, последната бременност следях при д-р Врагалева, сега пак съм там при нея. Доволна съм,обръщат ми внимание. Лекарката помни бременността ми от преди 4 г. За протокола в 6+4 г.с. видяхме плоден сак,който изглеждаше празен,но с трик от нейна страна (т.к. съм тежка) видяхме ембрионче 3 ММ с пулсации. След 3 седмици живи и здрави отново при нея на много обстоен преглед, включващ цитонамазка, микробиология и колпоскопия. С една дума: обръщат внимание на пациентите си Simple Smile Но не е евтино,мисля, че работят с фондове, така че тези с допълнителните здравни ще могат да се възползват.
Здравейте Simple Smile,

съжалявам за момичетата, които напускат :Disappointed  стискам палци за добри новини скоро..

доколкото си спомням някоя от вас беше споменала, че е ходила в МЦ Фемина, може ли да ми препоръчате някой доктор там?

# 326

Благодаря за информацията!

Ох, то и аз съм тежка Simple Smile не съм сигурна какво здравно имам, но ще проверя. Честно да си кажа предпочитам да не е евтино, но да обръщат внимание, защото съм се понапатила от другите.

Стефанова, аз сега от там се връщам, ходила съм при 4 лекаря там, последната бременност следях при д-р Врагалева, сега пак съм там при нея. Доволна съм,обръщат ми внимание. Лекарката помни бременността ми от преди 4 г. За протокола в 6+4 г.с. видяхме плоден сак,който изглеждаше празен,но с трик от нейна страна (т.к. съм тежка) видяхме ембрионче 3 ММ с пулсации. След 3 седмици живи и здрави отново при нея на много обстоен преглед, включващ цитонамазка, микробиология и колпоскопия. С една дума: обръщат внимание на пациентите си Simple Smile Но не е евтино,мисля, че работят с фондове, така че тези с допълнителните здравни ще могат да се възползват.
Здравейте Simple Smile,

# 327
За гаденето препоръчвам 1 към 1 вода и някой по-кисел сок (вишна, касис). Преди 3 години от повръщане и разстройство искаха да ме вкарват в болница, но отказах и ми казаха, за да не се обезводнявам така да пия. Успех, момичета, дано по-скоро мине това неразположение! 💗

# 328
Здравей те  🤗да дам и аз един бърз отчет. Вчера бях на доктор и каза че всичко е наред за сега 😍видяхме пулсация и  на размери каза че отговарям на 7 +1.И евентуално да сменя  приема на фолиевата киселина ,че нещо не ми понася  много , като я взимам сутрин 😁,но това да е това са бели кахъри 😆😆😆
Хубав и успешен ден🤗😘

# 329
Момичета,при мен всички симптоми изчезнаха,точно както при предната ми неуспешна бременност. 😐 Малко се притеснявам да не се повтори ужасът.Единствено гърдите ми са леко подути,няма го гаденето,непоносимостта към миризми,умората..всичко изчезна изведнъж.Би трябвало днес да влизам в 8г.с. В петък съм на преглед ии ще умра до тогава.Дано всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт