Априлки 2020

• 50 259
  • 794
  •   1
Отговори
# 375
И аз имах болки сякаш всеки момент ще ми дойде. Пиех но шпа и не успокояваше. Иначе в последстие на прегледа миналата седмица видяхме сакче и киста на жълтото тяло. Сега пия утрогестан и нямам такива усещания. Не казвам, че и ти имаш, но ако можеш посети лекар за всеки случай! Честито и успех!

И аз ям предимно тестени изделия в момента, защото само от тях не ми се гади. Иначе си похапвам и други неща, без сладко, че иначе ми се догажда. Simple Smile

# 376
Здравейте всички! И аз не ям месо , хич не ми се яде. Като открия,че ми се дояжда нещо хапвам повечко, че после нз кога ще ми се дояде пак. От три дни - от както влязох в 7ма седмица направо ме съсипва тази бременност 😁 по цял ден лежа, кръвното ми пада, свят ми се вие, уригва ми се , иде ми да убия целия свят, повръща ми се, но не мога да повърна. Пия утрогестан и но-шпа. Кога изчезват тия проклети симптоми? След 3-тия месец ли чак? Sad(

# 377
Относно тестото, напълно нормално е точно това да ни се яде. В него има много фолиева киселина. Моята бременност не беше планирана и съответно не бях я пила предварително. Когато споделих на първия преглед, доктора ме пита дали ям хляб, ако съм яла хляб и това е било достатъчно. Simple Smile Аз принципно хляб не ядях, но явно като съм забременяла и рязко проядох... Даже тогава ме беше яд на себе си 😂
Относно симптомите, бременост с бременост няма еднаква, но с влизането в третия месец уж отслабват и до края изчезват. Аз в събота се филмирах, че уж напрежението в гърдите много намаля и ходих до Вита на извънреден преглед и казаха, че е нормално да поутихват нещата. За референция, в момента съм 9+4 дни.

# 378
И аз започнах да хапвам доста тестяничко, дори още преди теста омитах по една баница и не ми стигаше 😅 банички, милинки, каквото ми видеха очите всичко изчезваше. Спря да ми се яде сладко, а попринцип си похапвам доста. Да чукна на дърво нямам гадене за сега, само ми се спи... много ми се спи. И се измарям от най-малкото. Във вторник ще ида на преглед и се надявам всичко да е наред. Не ми харесва това напрежение в корема. А и днес забелязах че гърдите не ме болят толкова 🤔

# 379
И аз съм така с тестото, отделно много ми се спи и успявам да легна за 1 час с детето на обяд. Иначе ми е мн тегаво като сме навън и на нея и се играе, а аз едва гледам . През първата пременност ми беше лошо 3 месеца. Сега е по-добре, много рядко ми се гади. Изкарвам го, но сънят ме убива.
Лошото при мен е че усещам, че май развивам някакви гъбички, ще пуснем микробиология и ще видим дали съм права. Но не се притеснявам често срещано е.
Нямам търпение да дойде 18 и да отида да видим какво сме направили 😁

# 380
Nvninamommy, честито! И аз на морето разбрах, че съм бременна.
Не пречи и тук да си направиш преглед за успокоение. Болките са нормални, стига да са поносими. И аз имам боцкания от време на време.

Bybataa1, хапвай, каквото ти се яде. Забранени са алкохол, цигари и е добре кофеина да се ограничи. Чела съм да се избягват меки сирена, никои риби и т.н.
Според мен всичко друго може да се хапва. Аз при първата бременност спазвах всичко стриктно, но докторката ми каза, че не сме болни, а бременни. Въпреки това се ограничавах от всичко, което не се препоръчваше и така се чувствах по-добре. При първа бременност е шаш и паника, защото всичко е ново. Важното е да се чувстваме добре.
И първия път  имах голям апетит и сега имам чувството, че мога да изям света. Сега поне още има плодове и зеленчуци и е хубаво да се възползваме. Моята докторка затова не ми и предписа друго, освен фолиева киселина.
Общо взето крайностите не са хубаво нещо.

# 381
Задължително второ мнение. И опитай да си спокойна.

# 382
Но шпа ще помогне ли при болки в стомаха? И по колко се пие?

# 383
Но шпа ще помогне ли при болки в стомаха? И по колко се пие?

Да помага и при болки в стомаха. Може до 3×2 таблетки да приемаш при нужда. При мен беше изписано от лекър

# 384
И аз съм така с тестото, отделно много ми се спи и успявам да легна за 1 час с детето на обяд. Иначе ми е мн тегаво като сме навън и на нея и се играе, а аз едва гледам . През първата пременност ми беше лошо 3 месеца. Сега е по-добре, много рядко ми се гади. Изкарвам го, но сънят ме убива.
Лошото при мен е че усещам, че май развивам някакви гъбички, ще пуснем микробиология и ще видим дали съм права. Но не се притеснявам често срещано е.
Нямам търпение да дойде 18 и да отида да видим какво сме направили 😁

И аз мисля,че ми се появяват гъбички.Днес ще се обадя на доки да го питам какво ще правим,тъй като имам течение от самото начало ии на прегледа в петък ми каза,че ще го изследваме след третия месец чак.Обаче ми се появи някакво като парене от събота и леко се притеснявам,та за това ще се чуя с него.

# 385
Хихи, и аз бях във Варна, когато направих теста.

Днес бях пак на преглед, уголемява се, сигурна сърдечна дейност.
Имам миома, и предната бременност бях с нея (тя расте заедно с плода..), дано не създаде проблеми.

# 386
Вчера ходих на преглед. С последен цикъл на 23-ти юли доктора не успя да види нищо освен удебелена лигавица. Каза след седмица пак да се  прегледам задължително. Макар че всичко изглеждало добре има риск за извънматочна бременност. Поискахме още едно мнение и другият доктор каза същото. Много ме е страх 😟

# 387
Здравейте всички! И аз не ям месо , хич не ми се яде. Като открия,че ми се дояжда нещо хапвам повечко, че после нз кога ще ми се дояде пак. От три дни - от както влязох в 7ма седмица направо ме съсипва тази бременност 😁 по цял ден лежа, кръвното ми пада, свят ми се вие, уригва ми се , иде ми да убия целия свят, повръща ми се, но не мога да повърна. Пия утрогестан и но-шпа. Кога изчезват тия проклети симптоми? След 3-тия месец ли чак? Sad(
Аз съм също с гадене от сутрин до вечер. Няма спиране. Особено от обяд до вечерта е ужас. Докторът ми изписа таблетки Антиметил. Съдържат сух екстракт от джинжифил. От днес ги започнах и се надявам да има ефект. Кръвното ми е постоянно ниско. Дано отшуми скоро всичко... 😐

# 388
Вчера ходих на преглед. С последен цикъл на 23-ти юли доктора не успя да види нищо освен удебелена лигавица. Каза след седмица пак да се  прегледам задължително. Макар че всичко изглеждало добре има риск за извънматочна бременност. Поискахме още едно мнение и другият доктор каза същото. Много ме е страх 😟

Здравейте,  къде ходите на лекар? Правихте ли ЧХГ? Аз съм имала извънматочна бременност и никой нищо не направи,  защото отидох при неподходящи лекари, накрая ме оперираха по спешност.   

# 389
не съм пускала хормони, но от днес имам някакво кафчво течение, което не ми харесва. Сега чакам за преглед Очаквам най-лошото
Вчера ходих на преглед. С последен цикъл на 23-ти юли доктора не успя да види нищо освен удебелена лигавица. Каза след седмица пак да се  прегледам задължително. Макар че всичко изглеждало добре има риск за извънматочна бременност. Поискахме още едно мнение и другият доктор каза същото. Много ме е страх 😟

Здравейте,  къде ходите на лекар? Правихте ли ЧХГ? Аз съм имала извънматочна бременност и никой нищо не направи,  защото отидох при неподходящи лекари, накрая ме оперираха по спешност.  

Общи условия

Активация на акаунт