Априлки 2020

• 50 242
  • 794
  •   1
Отговори
# 405
Това беше краят за мен! След посещение на спешен кабинет рано тази сутрин, се разбра, че съм с биохимична бременност. Напускам групата за съжаление и ви пожелавам лека бременност и здрави, пухкави бебчета на финал 🤰🙏 УСПЕХ!!! ❤
Сила и кураж! Скоро пак ще си в редиците! 😘

# 406
Здравейте момичета !

Не знам дали съм за тук тъй като по изчисления терминът ми е на 06.05... но не открих Майска група, а мисля, че вероятно ще съм априлска мама....та не пречи да ви правя компания, нали ?
От Варна съм, първа бременност ( още не мога да повярвам истински на чудото ) ..... ❤

# 407
Здравейте! Пиша да помрънкам. В понеделник бях на втори преглед(9г.си3д)и аг-то ми направи само цитомамазка, без никакъв преглед 😕. Следващият път, както и този ми каза да е след 20 дена ,т.е фетална морфология и биохимичен тя няма планове да прави. С голям желание бих я сменила, но я избрах, защото е част от екипа на болницата където искам пак да родя. Сега пак ще си ходя на частно, а при нея ще почна да ходя като дойде време за болничен. И първата ми бременност я изкарах при един шматарок, ама ще излезе, че е по-надежден от тази др, която работи в частна болница

# 408
При първата ми бременост цитонамазка и микробиология ми взеха само в края на бременността. Следящият ме (тогава) също не ме е пращал на ФМ и БХС (той няма подходяща апаратура). Аз си запазих час за ФМ сама и си отидох на своя глава. БХС не правих и мисля този път също да го пропусна, ако всичко е наред на ФМ.
Сегашната ми докторка също няма да ме праща на ФМ, каза, че нямало смисъл, защото плодът бил малък и нямало да се види нищо. Е, да ама аз вече си запазих час и нямам търпение. Миналия път разбрах пола в 3-тия месец, та няма как да ми каже, че не се вижда нищо.
Та имам предвид, че не пречи да си запазиш час на друго място за ФМ. Аз не бих я пропуснала.

# 409
Аз също нямам намерение да правя БХС, за ФМ си запазих час още след теста. На 17 октомври ми е, ще съм 13 г.с. точно.

# 410
Момичета, как вървите с килограмите?
А коремчетата едреят ли?
Аз съм в 9гс 2кг отгоре Sad
Корема е по-скоро сланинка, не от бременеене 😁

Аз едрея на гърди и дупе предимно, вече съм 5 кг нагоре и както изпитвам все по голяма любов към хладилника и дивана, май ще стане като предишните ми бременности 26кг отгоре🤣😁

И на мен вече всички сутиени ми стискат. Иначе и при предишната, и при тази бременност, най-сериозен проблем ще се окаже зверският запек + хемороиди (наследство от миналия път). Та тамън реша, че имам коремче и се усетя, че не съм ходила до тоалетна от 4 дни. Neutral Face

# 411
При първата ми бременост цитонамазка и микробиология ми взеха само в края на бременността. Следящият ме (тогава) също не ме е пращал на ФМ и БХС (той няма подходяща апаратура). Аз си запазих час за ФМ сама и си отидох на своя глава. БХС не правих и мисля този път също да го пропусна, ако всичко е наред на ФМ.
Сегашната ми докторка също няма да ме праща на ФМ, каза, че нямало смисъл, защото плодът бил малък и нямало да се види нищо. Е, да ама аз вече си запазих час и нямам търпение. Миналия път разбрах пола в 3-тия месец, та няма как да ми каже, че не се вижда нищо.
Та имам предвид, че не пречи да си запазиш час на друго място за ФМ. Аз не бих я пропуснала.

Запазих си час вече за фм, замислям се за бхс. Първият правих и бях решила, че ако имам второ няма да я правя, ако др не прецени при прегледа, че е нужно

# 412
Здравей! И  аз съм с термин 01.05, но следя и тази група тъй като още няма такава за Май месец, а и аз предполагам че бебо може да се окаже Априлче. Предлагам да отворим една ако си съгласна ? И за мен е първа бременност, много се вълнувам! Лека вечер на всички Simple Smile

Здравейте момичета !

Не знам дали съм за тук тъй като по изчисления терминът ми е на 06.05... но не открих Майска група, а мисля, че вероятно ще съм априлска мама....та не пречи да ви правя компания, нали ?
От Варна съм, първа бременност ( още не мога да повярвам истински на чудото ) ..... ❤

# 413
Здравей! И  аз съм с термин 01.05, но следя и тази група тъй като още няма такава за Май месец, а и аз предполагам че бебо може да се окаже Априлче. Предлагам да отворим една ако си съгласна ? И за мен е първа бременност, много се вълнувам! Лека вечер на всички Simple Smile

Здравейте момичета !

Ами хайде да отворим Майска ? 😁

# 414
Момичета, които ходите в МЦ Фемина, има ли значение при кой лекар- за ФМ. При първата бременност ходих там, но не помня имена.

За БХС при първата не правих, сега се колебая много, вероятно ще ми препоръчат предвид възрастта ми..

# 415

Здравейте момичета !

Ами хайде да отворим Майска ? 😁
Хей, момичета. От днес съм с положителен тест. По калкулатор 14 май термин. На 29 години съм, първа бременност.

# 416
Здравейте, много тихо в тази групичка.
На кой да пиша да ме включите във фейсбук групата?
Ние постоянно пътуваме и няма нищо ново около нас. Аз си имам леките болежки и тежест, става си ми лошо, гади ми се... надявам се скоро да отшуми всичко

# 417
Здравейте. Бих искала да попитам, някоя от вас, усеща ли постоянно кисел вкус в устата? Киселини ли са това или има нещо общо с хормони. Проблема е , че от самото начало на бременността вкуса в устата е адски кисел и от там се получава едно неразположение

# 418
Здравейте. Бих искала да попитам, някоя от вас, усеща ли постоянно кисел вкус в устата? Киселини ли са това или има нещо общо с хормони. Проблема е , че от самото начало на бременността вкуса в устата е адски кисел и от там се получава едно неразположение
Аз имам такъв ужасен вкус. Не мога да го разбера кисел ли е, не е ли, но е ужасно. Не е спряло да ми се гади, да повръщам и този ужасен вкус. Нямам търпение да свършва това. А, киселините мисля са друго. През първата бременност ме почнаха в 7 месец до деня на секциото. Като дишаш и се чувстваш като змей горянин. Излиза ти един такъв въздух - изгарящ. Все си представях как като говоря с някой, ако му дъхна и ще го запаля. Поредната отврат!

# 419
Ох и аз този кисел вкус го имах сума ти и време, но имам чувството, че намалява. Преди беше всекидневно.. що дъвки съм издъвкала. Сега съм 10-та седмица, но задължително като стана от леглото, няма значение дали съм спяла или просто съм лежала и след това имам адски киселини след, които задължително следва и повръщане.

Общи условия

Активация на акаунт