Мнения за влагоабсорабтор.

• 2 139
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте.Понеже не намерих актуална тема пускам нова.Може ли мнение за този влагоабсорбатор.Става дума за външен коридор,на който му правихме ремонт миналата пролет и се наложи изправяне на стените,съответно няколко торби гипс бяха сложени.Има външна изолация къщата там само.Есента започна да прави конденз,банята се пада от едната му страна,а нашите отопляеми стаи от другата,от третата е външната врата на къщата.Не знам колко е като квадратура.Почна да избива мухъл по стените и влажността стигна до 85 процента.В момента е постоянно отворено и е 35,но ни се иска да вземем нещо за тази зима за да изсъхне окончателно и да няма вече избиваща влага.Отоплението му не е решение,защото е с много висок таван.Благодаря за съветите.

# 1
  • Варна
Вкъщи сме с кофти стъклопакети и зимата не мога да си представя живота без влагоабсорбатор.Имам по един в двете стаи.Единия е Мидея(не помна вече модела),а другия е този https://www.praktiker.bg/bg/Ovlazhniteli-i-obezvlazhniteli/OBEZV … L-2110AP/p/830809.
На Lidl техниката им не е лоша,но аз лично за тези пари бих заложил на този от линка,който ти показах.Немски е.

# 2
Благодаря за съвета.И други оглеждаме казаха ни че е важен капацитета за денонощие,мощността на уреда и кубатурата на помещението.До септември трябва да вземем и да работи постоянно тази зима.

Общи условия

Активация на акаунт