СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 652
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Дидева, не си пиеш белото май. 😉 Къде съм написала, че има нещо лошо?

# 241
Някоин дали знае/предполага кога могат да излязат статистиките за трето класиране?
страх ги е сигурно да не сбъркат като след второ и цяла нощ ще сравняват ред по ред:wink:Laughing

# 242
ако се эапишеш в училището в което си приет на 3-то класиранр,можеш ли после да си оттеглиш документите эа 4-то класиране?

# 243
Да, можеш.

# 244
Става ясно, че свободните места ще бъдат обявени на 1.08, но в списък ли, или всеки да си рови по училищните сайтове?

# 245
На сайтовете на РУО публикуват списък със свободните места след трето класиране. Миналата година всички са го направили с изключение на Русе, но е възможно просто аз да не съм открила файла тогава.

# 246
Момичета и момчета, честито на всички!
Много преживяхте , но вече е време да отдъхнете. Радвам се за всички вас, макар че в момента така ми се е свило сърцето, защото разбрах , че баба е в болница и не е добре. Хем съм щастлива заради всички вас, хем съм уплашена и много тъжна. Обичам я и се моля да се оправи.
Извинявам се, че не е точно по темата, но ми се искаше да споделя с някой. 😔

# 247
  • София
Момичета и момчета, честито на всички!
Много преживяхте , но вече е време да отдъхнете. Радвам се за всички вас, макар че в момента така ми се е свило сърцето, защото разбрах , че баба е в болница и не е добре. Хем съм щастлива заради всички вас, хем съм уплашена и много тъжна. Обичам я и се моля да се оправи.
Elea lea, съжалявам...
дано твоята баба скоро да се оправи и да я изпишат от болницата здрава.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 23:10 от звездица

# 248
  • София
Сега я разбирам Дидева, защо навестява наборните теми. Когато преминеш през целия цикъл с някого, някак струва ти се, че на една маса си ял и пил с него! Joy
А с някои хора не само ти се струва, ами си го и правил. Joy
И в този ред на мисли, Дидева, посетих онази синьокръва изба/винарна, за която ме просвети миналата година, снабдих се а материал и след утре ще се отчета как е бЕлото и червеното им.

Наздраве на празнуващите!

# 249
  • София
Elea Lea, дано да се оправи !

# 250
Язък за нафтата. Други разочаровани има ли?

Да разбирам ли, че джакпотът тази година се разигра във високия диапазон балове? Щом при нас нищо не мръдна? Очаквам залози, какво ще се освободи за четвърто.

Елеа, дано се оправи баба ти. Болниците са ни отвратителни. Лекарите също. Да не изпадам в крайности, но наборката я развозвам от 15 май по болници и "специалисти", и съм в потрес от системата.

# 251
  • Plovdiv
Радвам се за всички вас, макар че в момента така ми се е свило сърцето, защото разбрах , че баба е в болница и не е добре. Хем съм щастлива заради всички вас, хем съм уплашена и много тъжна. Обичам я и се моля да се оправи.
С пожелание за бързо оздравяване. 🤗🍀

# 252
Още никой не се е похвалил с 4-рите места в НЕГ и СМГ. Кой е приет там?

# 253
  • София
Струва ми се, че съществува вероятност за училищата в София да кандидатстват и деца, чиито родители не пишат в темата, но може и да греша Stuck Out Tongue Winking Eye

# 254
  • София
Струва ми се, че съществува вероятност за училищата в София да кандидатстват и деца, чиито родители не пишат в темата, но може и да греша Stuck Out Tongue Winking Eye
Значи, смятай какви късметлии сме, да наблюдаваме на живо, как се разигра последното и единствено място (засега) в ТУЕС! Joy

Общи условия

Активация на акаунт