СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 202
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Преситени са децата от задължителната програма и не им се влиза пак в същия филм. И моята е забила нос във фентъзито и отказва да погледне друго. Оставила съм я да си изживява свободата както го разбира, пък в един момент ще превентилира произведенията. Трудночетивни са и съпротивата им е оправдана.

# 121
  • В средата на времето
На моя син Христоматията му дойде много добре. Почти на финала е вече, щото чете по толкова, че да не вземе да се преумори нещо. Simple Smile Целите произведения няма да ги прочете за първи път тази година. За първи път и аз няма да направя проблем от факта, че ще мине тънко.

# 122
  • София
Скрит текст:
Малко извън темата с кандидатстването - моето диване категорично отказа това лято да чете задължителната литература. Бях й проготвола Илиада, Дон Кихот и вариант на библия за деца. Имаме и старогръцките легенди, но тях уж ги е чела.
[/spoiler]
Точно по този въпрос и аз се замислих, дали някои от задължителните книги за прочит са филмирани?
Че как? Joy "Илиада" - "Троя", а "Дон Кихот" и "Хамлет" имат по повече от една филмови версии. Филми по библейски сюжети - колкото щеш. И "Декамерон" има, но не съм убедена, че е ще им е по-забавен от книгата. Joy

# 123
Темата зацикли.
Някой знае ли кога ще излязат резултатите от трето? SmileySatisfiedSweat Smile

# 124
  • София
Темата зацикли.
Днес...Joy

# 125
Да се отбележим и ние - девойка, 91 НЕГ.

# 126
Темата зацикли.
Там е работата,че никой не знае ! Само РУО !

# 127
  • СОФИЯ
Явно ще ни мъчат като за последно. Изтрещях с този бутон. Astonished

# 128
  • София
Ето ме и мен в новата тема...
Спунк, Hearts
Margo**, бъди честита!
мартеа, много готино написано!
Графитите са страхотни.

Да ви кажа, не ми се отрази добре, че свършиха нервите и напрежението. Вече съм три килограма нагоре. А морето чука на вратата.

Изпратих на девойката онова, което някой беше постнал в предишната тема, че имало едно време едно дете, което направило каквото му казало майка му и не се наложило тя да крещи като луда. Получих отговор: "Много ме трогна, но не е по действителен случай!" SmileySmileySmiley

Стискам палци днес и чакам да се похвалите!

# 129
  • София
Изтърколи се половината ден. Мисля, има шанс да са пуснали класирането. Връщам се от обяд, рефреш и ... НИЩО ...
Уж няма смисъл да пробвам прекалено често, но не успявам да се стърпя.
Още макс 5 часа чакане, поне за това класиране Simple Smile

# 130
Заваля дъжд. Ще ни върви по вода.

# 131
  • София
Търпение, момичета и момче, още малко остана. Омммм.

# 132
Заваля дъжд. Ще ни върви по вода.
Изтеглих късметче"късмет".
И природата вещае същото....

# 133
Това чакане.....само проверявам през 15 минути - и нищо...вече не се издържа!!!

# 134
Да ти изпратя малко нафта. Joy

Общи условия

Активация на акаунт