СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 182
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Браво, Cool!!!

# 151
Щастлива майка съм ,защото сина ми искаше Джон Атанасов -системно програмиране и най-после е там ! Дано има повече щастливци като нас !

# 152
Честито и дано да има още приети деца!

# 153
  • София
Има класиране!

# 154
Честито Cool! Да е щастливо и успешно детето! Общо взето шансовите ви бяха много добри, с бала на последния приет от второ класиране! Търпението и нервите ви са възнаградени! Чакаме и другите!

# 155
  • София
Приети сме в НПМГ!
НПМГ, ГР.СОФИЯ    3041 - Математически - АЕ    Незаписал се

# 156
  • Разпиляна във въображението
Честито на успелите, стискам палци на останалите!

# 157
  • СОФИЯ
Божееее и аз ревнах. То не беше напрежение, не бе чудо. Ние сме в Джон Атанасов. Компютърни мрежи. Честито на всички. Дано всички са влезли според желанията. Благодаря на всички, които даваха полезна и точна информация

# 158
  • София
Честито на всички щастливи майки, дано и децата са двойно по щастливи Simple Smile

# 159
дано има повече щастливци като Cool . Честито.  А сега ще е интересно да чакаме и видим баловете.

# 160
Малко разочарование има, но все пак е добре. Приложно програмиране в Джон Атанасов. По-скоро се целяхме за ТУЕС и системно програмиране, но явно това ни е късмета.

# 161
  • София
Честито на всички,които имаха куража да рискуват и спечелиха! bouquet
И на мен ми е интересно да видя баловете на трето класиране.Знае ли се,кога излизат?

# 162
                    Честито на всички , които имаха смелостта и осъществиха желанията на децата си.Чувството е зашеметяващо ,когато четеш радостни слова!
                    Flowers Four Leaf Clover - За късмет и успех на всички деца!

# 163
  • София
Честито на най-големите смелчаци тук!
Дано има много сбъднати желания Simple Smile

# 164
На моята приятелка момичето от 18-то с немски е минала малко напред в желанието си 31-во с немски, не е стигнал бала за 35-то, но ще види и 4-то класиране, ако нещичко е останало.

Общи условия

Активация на акаунт