СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 167
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Оленце, N i y a, Kissing Smiling EyesGift Heart Да го напрегръщаш набора!!!!

# 181
  • София
Честито, момичета! Много се радвам за вас!

# 182
Лелеее, колко е приятно да се намъкнеш тук и да видиш толкова щастливи майки и съмишленици.
Cool Baby, честито, много се радвам, всички следяхме с трепет сагата около вас.
Честито и  sisimisi70, сълзите от щастие са най-сладки, не ли? Simple Smile  
annio, чудесна работа, в НПМГ ще е щастлив.
виви1, внимавай вече, нама да има непробиваема парола на домашния комп. Simple Smile
alba, и за теб се отнася. Simple Smile В Джон Атанасов ще си изкара супер, за рошлявите IT-та и това е чудесно място, така че радвайте се на лятото и след 5 години ще разберете, че е бил в най-страхотния клас - неговия! Simple Smile
Niya, браво и на теб, и на "репичката". Simple Smile

И да кажа за нас. Важното е, че сме постоянни. Трето класиране - същата паралелка! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Професионална гимназия за текстил и моден дизайн - София, паралелака: Компютърно проектиране и десениране на...гасимуси и чудото, не го запомних...завършваше с някакви.... хоризонтални площи. Simple Smile
Както обещах в началото, тази година ще играем екзотично. Точно тази опция не беше ни идвала на ума само преди месец, но ето че се появи специало за нас.
Innocent
Като не става в най-желаните училища, подхождаме различно и вярвам, че това е правилен ход. Wink
Малко уютно училище, една смяна, много, много момичета, които да ги обгрижват Simple Smile, малко по-творчески тип, нов директор, мила и амбициозна, била е зам-директор и и.д. директор на НПМГ, отлични впечатления от личната среща. От седем души в екипа, с които се запознах всички бяха много мили и отзивчиви. Енергията, усещането и интуицията ми подсказаха, че това е мястото, но по-важно е, че и той го усети така. Искахме да качим една, две паралелки нагоре в същото училище, но и така е ок. За мен е най-важно да се чувства добре, спокоен и креативен.
Аз като цяло съм доволен, спокоен и вярващ, че се е случило точно това, което е трябвало да се случи. Yum
И ще завърша с неговите думи:
"Трети път в същата паралелка? Е, това е знак. Ясно е. Оставам. Стига си ме занимавал повече с глупости, лято е!" SatisfiedSatisfiedSatisfied
Успех на всички останали смелчаци и наздраве за довечера! Simple Smile
п.п. ще държим леко под око и четвърто, но без да се отписваме и за нещо изключително атрактивно. Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 17:04 от Na_Vesi_Pateto

# 183
  • СОФИЯ
Честито на Cool, sisimisi70, alba, annio, виви1 и на всички останали, които превзеха 3-то класиране! Много успехи на децата ви пожелавам! Simple Smile
Благодаря

На всички пожелавам много, много успехи!

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 17:05 от AnMary

# 184
Колко се радвам за всички вас, които имахте смелостта и силите за третото класиране! Въпреки че не пиша в темата, чета редовно и съпреживявах с вас всички вълнения! Поздравления за всички! ❤️

# 185
  • София
Момичета моите сълзи текат.... Този път от радост. Треса се от въл ение и радост!!!!
Game over!!!
Мишън къмлийт!!!
В ТУЕС е!!!
Обичам вии!!!
Добре дошли в групата на Туесарите!

И браво на всички рискуващи. Риск печели,риск губи. 😉 Съдбата си знае работата!

Групата туесарски майки става по-голяма Simple Smile
Мислите ли че трябва да направим нова тема или да продължим в съществуващата?

# 186
  • Sofia
Na_Vesi_Pateto, звучите като да сте постигнали смирение. Пожелавам на детето да се чувства много добре в това училище!!! Flowers Hibiscus

# 187
Нека с тази приключим класирането. Числено малко ще са и навярно няма да го огласят, но остават играчи и за четвърто класиране. Сетне ще се разпилеем по почивки - толкова чакани и много заслужени, а есента ще ни завари с гимназисти.

Първите отзиви, които ще дадем от новите места, ще са особено полезни за следващия набор.

Дидева, а ты жива? Чувствам се неловко, ако те търсим в моменти на недоумение. На теб и безценната ти свита - достойни подгласнички, децата ни дължат успешния завършек. Благодарим!
Благодарим на Русалка, Санака, Слънчева! Безценни съветнички и мъдри вразумителки!

Прегръщам всички!

# 188
Na_Vesi_Pateto, звучите като да сте постигнали смирение. Пожелавам на детето да се чувства много добре в това училище!!! Flowers Hibiscus
Ооо, не е точно смирение. По-скоро доволство, наистина. Simple Smile

# 189
  • София
Нямах представа, че е така просълзяващо да се радваш с непознати хора и да съпреживяваш очакването им!!!! Честито на всички за късмета! Да са здрави и щастливи децата!

# 190
Колко хубаво стана в темата! Браво на смелите и честито!

# 191
Баш си е за нафта това класиране. Пак сме на изходна позиция, бетонирани. 22ро АЕ+НЕ+басейн. Ще играем и на четвърто.

Честито на успелите.Heart

# 192
  • София
Много вълнение, много нещо! Щях и аз да се разрева направо, ама аз съм си емпатична ревла, така че Hug.
Много се радвам за всички! Браво!

# 193
  • В средата на времето
Много вълнение, много нещо! Щях и аз да се разрева направо, ама аз съм си емпатична ревла, така че Hug.

И аз така се развълнувах, все едно моя хубостник е приет по-напред. Simple Smile

# 194
  • Plovdiv
Баш си е за нафта това класиране. Пак сме на изходна позиция, бетонирани. 22ро АЕ+НЕ+басейн. Ще играем и на четвърто.

Честито на успелите.Heart

Пожелавам от сърце да има място на четвърто, което да е само ваше. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт