СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 595
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Бал 408 , благодаря , аз още на второ класиране се включих във френската група

# 211
Не е новина. Доста отдавна стана директор там.
Ааа, каза ми, че е от седем месеца в ПГТДМ.

# 212
Честито на всички тинейджъри, майки и татковци за успехите в "седмокласната" кампания. Радвам се за всички от ❤️. Нека всяко дете се чувства щастливо и добре в "неговото" си училище, успех, късмет и много нови приятели на всички. Ще поглеждам тук и ще стискам палци и за четвъртия тур на тези, за които борбата продължава.

# 213
Честито на всички зарадвани след трето класиране и поздрави от гръцкото море! 😀 Най-много ме развалнува Cool! Нейното хлапе отнесе единственото свободно място в ТУЕС.
Със сигурност ще дадете увереност на повече хора да преследват мечтите си докрай и да се пробват догодина на трето. Или пък тази на четвърто (макар че кандидатстването с копия доста улеснява спортуването. Smiling Imp

# 214
Аз пък мисля, че приемането на копия улеснява децата, останали без училище или тези, които се целят в конкретно място. Едва ли много хора биха се занимавали да правят копия и да обикалят по отделни училища от любов към спорта.

# 215
Эдравейте,моля эа съдействие...ако на трето класиране си приет в три училища по желание ли е эаписването в едно от тях?Благодаря предварително!

# 216
  • София
В три училища в три различни области -  да, по Ваш избор е записването. Ако е в една област, сигурно е грешка Simple Smile

# 217
Здравейте!
Някой знае ли,дали е излязло 3-то кладиране?

# 218
  • София
+ 1 момче за Втора АЕГ (не от днес, от предишния тираж).

Честито на всички днешни победители. На останалите, стиснати палци!

# 219
Отмина малко емоцията.
Но заклевам ви се. Разбрах защо хората получавали инфаркти от радост.
Сега в този момент съм изключително благодарна на съдбата, че се получи и че успя да натрие носа на синковеца, дето се имаше за успял, само защото бил най-добрия в класа по мат. И действително е добър, но се надявам да се научи че има и други неща освен таланта.
Много благодаря за съпричасността!
Благодаря на съдбата!
Пишете ме в групата за род. срещи на ТУЕС!
Само това искаше той от самото начало. Не сме се интересували от нищо друго. Нито СМГ. Нищо друго. Дори не съм гледала балообразуването им. Дори не ги бяхме писали като желания, Защото те не са неговите желания!
В този ред на мисли. Ще отправя един апел към кандидат гимназист и те и родителите им.!
Моля ви!!! Много ви моля!!!
Не учавстайте в разпределението на   Софийски държавни училища, ако нямате сериозното намерение за това. Ако намерението ви е просто да участвате, за да се бие печата на датето., че е екстра качество. Моля ви не го правете! Защото по този начин се спира нормалното разпределение за училища на деца които родители не могат да осигурят частно!
Налага се да рискуват и преживяват сътресения в емоционален план

# 220
А защо само за софийските ( между другото повечето са общински, а не държавни)? Софиянци също играят пробно в провинцията. И не само те.

# 221
Аз пък мисля, че приемането на копия улеснява децата, останали без училище или тези, които се целят в конкретно място. Едва ли много хора биха се занимавали да правят копия и да обикалят по отделни училища от любов към спорта.

Ех, Дидева! Защо е този буквализъм? 🤣 Имам предвид, че с копията реално няма риск и ако на някой му е наистина важно и/или има нужното време да се занимава, може да го прави без излишни притеснения.

# 222
В три училища в три различни области -  да, по Ваш избор е записването. Ако е в една област, сигурно е грешка Simple Smile
В "Класиране" се появяват резултатите от трите класирания. Neli Nedelcheva, да не се бъркате.
Гледайте само 3-то класиране. При нас (София) е най-долу. Може да бъде прието само в едно училище от една област.

# 223

Ех, Дидева! Защо е този буквализъм? 🤣 Имам предвид, че с копията реално няма риск и ако на някой му е наистина важно и/или има нужното време да се занимава, може да го прави без излишни притеснения.
И какво лошо има в това? Ако се приемат само оригинали, при лошо стечение на обстоятелствата останалите без училище ще трябва да чакат класиране в едно училище, второ, трето....или да пишат нещо, което никак не им харесва, но са сигурни, че ще влязат. Между другото освен копията друг плюс миналата година беше, че в някои училища информираха проявяващите интерес ученици с какъв бал вече са подали документи.

# 224
а эа 4 ти етап как стоят нещата,пак ли се подавв эавление

Общи условия

Активация на акаунт