СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 289
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
След приключване на работния ден искам да кажа, че в 73.СУ няма да има четвърто класиране.
Това значи ли, че нито едно нито едно от момчетата записани в 73-то на второ класиране не е рисувало на трето за 91 НЕГ? Чак ми се вижда невероятно.

# 421
  • София
След приключване на работния ден искам да кажа, че в 73.СУ няма да има четвърто класиране.
Това значи ли, че нито едно нито едно от момчетата записани в 73-то на второ класиране не е рисувало на трето за 91 НЕГ? Чак ми се вижда невероятно.
Защо си мислите, че децата кандидатстват задължително за 91 НЕГ? Има деца, които например са приети в 73 с НЕ, РЕ,  а искат НЕ, АЕ. Тоест кандидатстват за различна паралелка, но в едно училище. И това е валидно за много други училища с различен профил.
Освен това има доста деца, които не пишат 91, а само 73, както и обратното, разбира се.

# 422
  • София
... И тя ваканцията свърши. Това лято мина като миг, значиии Tired Face
Ами ние цяло лято държим изпити, отписваме се, записваме се, класираме се, прекласираме се ..., то не остана време за ваканция.

Да си призная и аз никога не прочетох "Дон Кихот". Последно опитах, когато трябваше да го чете синът ми, но пак не се получи. А баща ми много обичаше този роман и от време на време си четеше от него.
Да му мислят онези, дето отидоха във Волдемор. Сигурно ще го борят в оригинал. Grin

# 423
[
Защо? А къде ще отидат местата на отписаните 4ма и записаните на 3то в НЕГ или СМГ? Или от другите училища?

Никой не може да каже /ако няма точна статистика на  всички премествания ,с една дума да работи в РУО Yum/ от кои училища са децата заели свободните места на 3-то класиране.Ние тук установихме чрез споделянията на мамите кой къде се мести и от къде,но ...не знам дали сме представителна извадка за точни изводи.Просто правим прогнози.
                   В нашия случай балът пада с 34.5 и съм почти на 99.99 % сигурна,че детето ,което е заело единственото свободно място не е било прието никъде.Има много деца с високи балове,които не са преценили точно и са писали само най-желаните у-ща,не са предвидили възможността да не можеш да влезеш с бал над 400 примерно и да се застраховаш с не толкова желано у-ще..Третото класиране им даде възможност да пренаредят и да включат не толкова желани у-ща.

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 19:03 от Didia

# 424
  • София

Хитро а?

# 425
  • София
Jiema, мислех си за вас и се надявах обявеният минимален бал на 3то да е на сина ти. Hug
Съжалявам, че не сте успяли. Явно доста деца са рискували, каквито бяха и очакванията ми, предвид бройката деца, които останаха аут от любимото училище.
Надявам се, все пак децата ни да се чувстват добре и в НЕГ и след време да бъдат щастливи, че точно това е отредила съдбата за тях. Hug

# 426
Скрит текст:
Хитро а?
Щеше да е хитро, ако го бяха пуснали утре по обяд. Историята помни такъв случай с едно много желано училище. В последствие удължиха срока, де. Бързат хората да приключат с приема.

# 427
  • София
Защо да е хитро?

Сблъсък с РУО:
Поисках справка за резултатите от НВО, дадоха онази ужасната, сканираната. Писах им пак (Re: на e-mail) , че за разлика от миналогодишната в тази няма брой деца и моля за такава като миналогодишната.
Имам отговор (на кратко) : Не сте посочили, че искате и бр. деца. Изпратете ново искане   Joy
да ги на целуваш, единствената разлика между двете ми писма за достъп е годината...

# 428
Бързат хората да приключат с приема.
Така де, не са ходили на море още Simple Smile
Някои направиха по две Simple Smile

# 429
                      Според г-н Стаматов  кандидатите боб ли да хвърлят за да знаят свободните места и да подадат документи в указания срок!
                      Все си мисля,че нищо не може да ме изненада,но.....пак останАх изненадана! Yum

# 430
  • София
За 4то класиране, всяко училище публикува информация за местата, сроковете за кандидатстване, дати и часове на сайта си. Това не е тайна. Всеки, който се интересува от дадено училище ще провери.

# 431
Затегнаха надплановия прием и единствената им далавера остана четвърто класиране. Местата свършват още преди да ги обявят.

# 432
... И тя ваканцията свърши. Това лято мина като миг, значиии Tired Face
Ами ние цяло лято държим изпити, отписваме се, записваме се, класираме се, прекласираме се ..., то не остана време за ваканция.

Да си призная и аз никога не прочетох "Дон Кихот". Последно опитах, когато трябваше да го чете синът ми, но пак не се получи. А баща ми много обичаше този роман и от време на време си четеше от него.
Да му мислят онези, дето отидоха във Волдемор. Сигурно ще го борят в оригинал. Grin

Абе да ти кажа, май ще е по-лесно да се чете Дон Кихот на испански, отколкото Шекспир на английски Head Band И Кентъбърийски разкази бяха голяма забава, но все си мисля, че ще ги пропуснат в училище, че имаше някои доста цветисти Laughing

Иначе и при мен Дон Кихот си седи на нощното шкафче от месец-два и все не ми идва вдъхновение. В училище съм го чела, но сега не върви и това е.

# 433
От казаното от Jiema се разбира, че на 4-то класиране трябва да има поне едно място за момче в НЕГ. Може да се проследи обявяването Wink

AniK, може пък там да е ваше, особено ако стане без отписване Simple Smile

Didia, а вие къде се целихте? Много е тъжно развитието на нещата и при вас. А на теб, като баба, сигурно ти е още по-кофти... все пак внуците са още по-мили.. Thinking

# 434

Didia, а вие къде се целихте? Много е тъжно развитието на нещата и при вас. А на теб, като баба, сигурно ти е още по-кофти... все пак внуците са още по-мили.. Thinking
                Нашата одисея е японска! Yum Това е единственото, което той иска да учи.Тренира кендо и иска да учи висше в Япония.Нищо друго,но май ще му се наложи да иде в Япония с АЕ и ИЕ! Smiling Imp Ако няма шанс на 4-то ще търся курсове или учител чрез посолството. Yum

Общи условия

Активация на акаунт