СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 270
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хайде бе, дали пък е нямало други доводи?

# 451
Хайде бе, дали пък е нямало други доводи?
                     Може конкретното дете да е имало и други доводи,но ние преди 3 години избирахме между двете английски и ....избрахме по-близката. Yum Локацията е също важна. Първото искане беше класическата,но....девет дена път с камили до там от нас ,та едвам се преборих с щерката да не тормози детето по мръсния градски транспорт.

# 452
  • София
Който можал, разбрал.

За мен локацията е много важна. Момичето избра 73то, заради пешеходното разстояние. По същата причина и аз утре отивам при директорката на най-близкото.
Къде е приета дъщеря Ви?

# 453
Никъде Ганис, ще играем на четвърто. Най-близо ни е 2аег, а най желано едно друго, където ще има 4 места свободни.

Русалка, информацията е от дъщеря ми, ако става въпрос за Слънцето. Може и да има девойка с по-висок бал, но не вярвам.

# 454
  • София
Никой не отрича локацията, но твърдение, че училището е избрано заради пешеходното разстояние е несъстоятелно. Пак казвам, познавам майката, наскоро си писах с нея, и съм убедена, че преди местоживеенето има по-значими доводи ЗА.

# 455
  • София
    Относно девойката с най-висок бал, приета в 73. СУ. Лично познавам майката и голямата дъщеря, която изведох като учител по математика до 12 клас. (преподавах й 4 години). Малката завърши тази година 7 клас в същото училище и първото й желание беше 73.СУ. Този избор никак не е свързан с местоживеенето.

# 456
    Вероятно има и други доводи. Близки приятели избраха 35то, пред 73то, въпреки пешеходното разстояние. Познай защо. За 91во, изобщо нямаше коментар. Детето е учило в 73то до 7 клас.

# 457
    • София
    Никой не отрича локацията, но твърдение, че училището е избрано заради пешеходното разстояние е несъстоятелно. Пак казвам, познавам майката, наскоро си писах с нея, и съм убедена, че преди местоживеенето има по-значими доводи ЗА.
    И аз я познавам и то лично. Техният избор никак не е свързан с местоживеенето.

# 458
    • София
    Е, щом "вероятно" има, Скулптура, смятам за доста нередно да се произнася някой как детето (при това не само сред момичетата) с най-висок бал за цялото училище е там по местоживеене.

# 459
    • софия
     И аз в групичката ... младеж, Испанската гимназия.

# 460
    • у дома с любимите си хора
    Да се включа и аз по въпроса със задължителната литература.Детето чете целите произведения.Вече е на "Декамерон".Прочел е " Дон Кихот",а днес довършил "Хамлет".Интересни коментари направи по книгите и определено са му харесали.

# 461
    Може ида са ме заблудили и да има дете с по-висок бал от нашата девойка. Въпросното дете е съученичка на моята девойка, и всички много и се радваме.

# 462
    • софия
    Да се включа и аз по въпроса със задължителната литература.Детето чете целите произведения.Вече е на "Декамерон".Прочел е " Дон Кихот",а днес довършил "Хамлет".Интересни коментари направи по книгите и определено са му харесали.
    А къде мога да видя списъка?

# 463
    • София
    Списъкът е в първия пост.

# 464

Вилиан, детето Ви е направо за Гинес. А и момче ... направо феномен! Aз подканям вкъщи всеки ден и то относно Христоматията с откъсите само— никакъв интерес; мислех си след изпитите да го оставя на мира, но явно пак ще почвам да дудна ...

Общи условия

Активация на акаунт