СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 129
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • у дома с любимите си хора
АниК, 73-то чака своето момче! И СМГ очаква едно тъжно момиченце!

АниК,изпреварили са ме.Дано да е на късмет!

# 586
Какъв бал? Няма бал. Отивате, подавате и чакате да ви класират.
Все пак по какъв критерий класират?Иэвинявам се эа малко шантавия въпрос...ама може ли с 207.да те приемат в Джон Атанасов например?

# 587
  • София
Е, стига де! Този въпрос чак на четвърто класиране ли ви изникна? 'Ми по критерий бал класират. Ако няма кандидати с по-висок бал, може да те приемат.

# 588
  • София
Винаги стават изненади Simple Smile Днес сутринта едно момче си е изтеглило документите от 73. СУ.

# 589

Ние се простихме с японския - няма свободни места.Ако бяхме рискували .... има свободни места на мястото където е приет,а в 18-то балът падна стремглаво и е далеч под неговия.Само ,че мразя думичката "Ако" и то много.Smiling Imp

# 590
Оф...как ме дразни  това място в Туес ! Това ни беше първото желание ....,но вече сме записани  Джонката-Системно програмиране.Все си мисля,че е за добро !

# 591
  • София
Вчера нямаше място в 73-то, а днес вече има. Какво е станало?
Днес сутринта едно момче си е изтеглило документите.

# 592
  • СОФИЯ
Момичета, има ли някоя от вас, която да не кара детето си да чете литературата за следващата година това лято? Дали направих грешка, като обещах на сина ми, че няма да го тормозя за нищо свързано с учене, щом мине НВО-то? Дали ще му е трудно, ако чете произведенията през учебната година? Не мога да го накарам да чете, защото ще излезе, че не си държа на думата, но започнах да се притеснявам да не съм му направила мечешка услуга.
Моят син каза, че не са им дали списък. И аз не го карам да чете, поне за сега. Има ли още някой на когото не са дали книги за лятото?

# 593
  • София
Миналата година за двете АЕГ искаха ксерокопие. За 73-то, ФЕГ-а и Испанската /ако не се лъжа/ - оригиналите. Местенето е до последно и въпрос на късмет и добра преценка. Успех в атаката на желаните места!🍀🍀🍀

# 594
Отново виждаме сериозна експедитивност. Simple Smile

# 595
  • В средата на времето
Еййй, този човек сън не спи. Страшни срокове отново.

# 596
Има ли някакво разумно обяснение за останали по 3 свободни места за 4-то класиране в училища като 91 НЕГ или СМГ? Виждат ми се страшно много на фона на големия интерес към училищата и много високите балове за прием. За 3-то класиране имаше по 4 места, излиза, че след него само по 1 е заето. По провинцията такива аномалии няма, примерно във Варна за 3-то класиране нямаше нито едно място във водещите 3 гимназии (1-ва, 5-та, МГ).

Единственото разумно обяснение за което се сещам е записани на 1-во/2-ро класиране деца да имат тотална промяна на приоритетите и в последствие да са си изтеглили документите. Или да не са били приети първоначално в АК да речем и там още да тече прием на резерви.

Новоприетите на 3-то класиране би трябвало да са се записали всички, не е логично да е имало спортисти. Едва ли деца записани в частни училища с високи балове са участвали в 3-то класиране за спорта, с високите им балове желанието да отчетат прием би трябвало да е минало още на 1-во или 2-ро класиране. Едва ли е имало и деца за спорта с високи балове от други области с оглед на това, че е трябвало да рискуват и да си изтеглят документите от където са приети без никаква гаранция, че после ще могат да се върнат обратно.

# 597
  • София
Еййй, този човек сън не спи. Страшни срокове отново.
Е, все пак е Даян Стаматов.  Медийна звезда Wink

# 598
Момичета, има ли някоя от вас, която да не кара детето си да чете литературата за следващата година това лято? Дали направих грешка, като обещах на сина ми, че няма да го тормозя за нищо свързано с учене, щом мине НВО-то? Дали ще му е трудно, ако чете произведенията през учебната година? Не мога да го накарам да чете, защото ще излезе, че не си държа на думата, но започнах да се притеснявам да не съм му направила мечешка услуга.
Моят син каза, че не са им дали списък. И аз не го карам да чете, поне за сега. Има ли още някой на когото не са дали книги за лятото?                                                                                                                                                                                             
    И да са му дали,няма да ми каже .Насила хубост не става...цяла година уроци-сега им се полага заслужена почивка след тези матури .

# 599
  • Sofia
АниК, 73-то чака своето момче! И СМГ очаква едно тъжно момиченце!

Шарлот Revolving Hearts И едно тъжно наше форумско момче - стискам им палци!!! Hands Pray

Искам да благодара на всички, които мислят за нас - не бях на компютър, но моментално получих няколко ЛС-та и съобщения на вайбър и ФБ с информация за свободните места.
С толкова много положителна енергия, дано успеем!!! Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт